זקוקה לתשובות בנוגע להזרעה

מיכל ק-ש

New member
זקוקה לתשובות בנוגע להזרעה ../images/Emo3.gif

היום בבוקר עשיתי בדיקת דם ו-US. ב-US נצפו כמה זקיקים קטנים ואחד שמוביל בגאון עם 17 מ"מ. הרירית 7 מ"מ. יופי טופי. אני בין היום ה-10 ל-13 מתחילת המחזור (קשה לי לדעת החודש בוודאות). האחיות, שבד"כ הן מאוד אחראיות אמרו שכמו תמיד הן יתקשרו ליידע אותי לגבי תוצאות בדיקת הדם וגם ינחו אותי מה עלי לעשות, לאחר שיתייעצו טלפונית עם הרופא שלי שנמצא בחו"ל. אבל הן לא חזרו אלי וכשהתקשרתי כבר לא היה אף אחד במרפאה. והרופא שלי כאמור בחו"ל. בקיצור, אין עם מי לדבר. ולמה אני מספרת לכם את כל זה? כי אני רוצה לעבור החודש הזרעה. אבל מה אני אמורה לעשות עכשיו? אולי אני צריכה כבר היום לקבל את הכוריגון ומתי אני אצטרך לעבור את ההזרעה? ומה אני אעשה אם זה יפול על ערב החג או החג עצמו? מי יעשה לי את ההזרעה? ובנוסף לכל בעלי שייך לקופ"ח מכבי ואני לכללית - אז איפה הוא אמור לעשות את ההשבחה? והכי מלחיץ זה שאני מרגישה את תחילתם של כאבי ביוץ ואני בד"כ יודעת לזהות את הכאבים האלו בוודאות. האם אני אפספס החודש את ההזרעה? אוף!
עד שכבר החלטתי לעשות אותה סוף סוף. HELP!!! מיכל המבולבלת והמוטרדת

אהמממ... באמת בעייתי ../images/Emo5.gif

אני אתחיל עם מה שאני כן יודעת לענות לך - את ההשבחה אתם צריכים לעשות בקופ"ח מכבי. כשערן היה בכללית זה מה שאנחנו עשינו. השבחה ע"ח כללית, הזרעה על חשבון מאוחדת (שכולם ירוויחו
). לגבי ההזרעה עצמה, אולי יש איזה מכון פרטי שיבצע? נדמה לי שדובר על זה פעם בפורום הישן ביואל, אני אנסה למצוא. לגבי הכוריגון, מתי לקחת, זו באמת בעיה. אני לא חושבת שהייתי רוצה שרופא שלא עקב אחרי הטיפול שלי יקבל את ההחלטה. האם המרפאה עובדת מחר? נראה לי שכדאי לחכות ולבדוק איתם, מאחר שהזקיק הוא 17 מ"מ ואפשר לתת לו לגדול עוד קצת. מקווה שזה יעזור. מצטערת שלא יכולה יותר מזה.
מרב

מיכל ק-ש

New member
מרבי, אם תוכלי למצוא את שם המכון

אני ממש ממש אודה לך כי אני גרועה בחיפושים ב-IOL, אני תמיד מתחרבשת שם ובסוף לא מוצאת כלום.
ולשאלתך: אני מאוד מקווה שהמרפאה פתוחה מחר. שכחתי לשאול היום. אבל בכל מקרה אני אתייצב שם על הבוקר. תודה מראש, מיכל.

מיכלי - רונה כתבה בוואלה על מכון

השבחה/הזרעה פרטי בסביון. מכון פרטי אני מנסה לצרף לינק, אני ממש ירוקה בענייני לינקים אם לא אצליח תעשי חיפוש בוואלה על שם רונה - הרפתקאות ההזרעה שלהם, משהו כזה. הרבה הצלחה מתוקה

מיכל ק-ש

New member
נילה, תודה. אני אעשה חיפוש, כי כמו

שחשבת הלינק עושה בעיות... תודה לך! מיכל

רוני@30

New member
קודם כל - לנשום עמוק...

ואז ככה: אני לא יודעת "על מה את", אבל האם יש חשש/סיכוי (תלוי איך מסתכלים על זה) שתבייצי סתם ככה לפני הכוריגון? נדמה לי שזה לא אמור לקרות, ואז בהכרח יש לך זמן לחכות למחר בבוקר ולדבר עם האחיות (אני לא יודעת מאיפה את - אבל אם את תל אביבית ומטופלת בקטוביץ´ אז אני יכולה לעזור לך עם טלפון של אחת האחיות בבית). חוצמיזה, הנתונים באמת מעודדים אבל מאוד יכול להיות שהרופא שלך ירצה לחכות שיהיו עוד זקיקים ושבעצם יש לך עוד זמן! ולגבי ההשבחה - למיטב ידיעתי, ואני לא בטוחה שאני צודקת, זה לא רלוונטי - מי שעובר את הטיפולים זו את ובעלך, לצורך העניין, "לא נחשב": הוא יושבח איפה שמתבצעת ההזרעה. אני מקווה שהכל יסתדר לך בקלות. רוני

מיכל ק-ש

New member
כן, כן. אני מטופלת בקטוביץ´ ואשמח

מאוד לקבל את הטלפון אם הוא של חנה או של ענת. קצת לא נעים לי להתקשר, אבל אולי זה יכול לעזור לי. ולשאלותיך: אני לא לקחתי שום הורמונים. אני מאלה שהביוץ שלהן תקין (טפו, טפו) וגם אצל בעלי הכל בסדר ובכל זאת משהו בדרך לא עובד כבר שנה ו-7 חודשים. אז אני ממש רוצה לעבור את ההזרעה הזו ולהתחיל לקדם ת´עניינים. לכן, בטח שיש סיכוי שאני אבייץ באופן עצמאי אם לא אקבל את הכוריגון בזמן ואני ממש לא מחכה לעוד זקיקים, כי לא יהיו כאלה. אני בונה על האחד והיחיד שלשמחתי הגדולה מופיע לו כל חודש באופן טבעי. תודה, מיכל

מיכל ק-ש

New member
רוני´לה, תודה רבה. עשיתי מה שהמלצת

והתקשרתי ל-1700 של הכללית. הם מיד ידעו לומר שהמרפאה פתוחה היום. אז החלטתי לא להטריד את ענת בלילה וכשהגעתי בבוקר לקטוביץ´ הפגזתי אותה בשאלות. מסתבר שהיא ניסתה להשיג אותי אתמול במשך יותר משעה במס´ טלפון שגוי שלא היה זמין. את שאר קורותי ושאלותי החדשות אפרט בתגובה כללית שמיועדת לכל מי שהתעניינה וניסתה לעזור. ואם יצא לך שוב להיות אצל האחיות כשגם אני אהיה, את יותר ממוזמנת לגשת ולהזדהות, כי עכשיו את יודעת מי אני. (אני מקווה שכשנפגש, זה יהיה בעת בדיקת דם לבירור גובה הבטא שממשיכה וממשיכה לעלות...). מקווה שהכל יסתדר עם שיא הגינס הפרטי שלך ושה-E2 יחזור להיות סתם סטנדרטי ומשעמם. תודה ולהתראות, מיכל.

רוני@30

New member
מיכל - אני שמחה שזה הסתדר

ושמחה שיכולתי לעזור. ואני הכי אשמח אם הכל יסתדר ויצליח. לגבי ההזרעות - לי עד היום עשו תמיד הזרעה אחת, 36 שעות אחרי הכוריגון. לפניה ואחריה עשינו כמה שיותר פעילות מיטתית רגילה. וכבר אני אומרת לך שאחרי ההזרעה יכול להיות שתכאב לך הבטן ושיכאב לך לעשות פיפי. זה טבעי ובסדר וזה קשור לביוץ. וגם יכול להיות שלא תרגישי כלום. מה שלא יהיה - שיהיה לך המון המון בהצלחה !!!

אוף, מיכל, איזה בלגן!

אני לא יודעת מה להגיד לך, אני לא ממש מתמצאת
אבל אני כל-כך איתך בכל הבלבול הזה!!! מקווה שהכל יסתדר על הצד הכי טוב.

מיכל ק-ש

New member
הי סוכריה,

את כבר עברת את ההזרעה? החודש זו גם ההזרעה הראשונה שלך, נכון?

לא, עוד לא ../images/Emo4.gif

וגם אני לחוצה עם כל מיני שאלות... נקבע לי להתחיל את מעקב הזקיקים ביום ה-15 למחזור. בד"כ אני מבייצת יפה עם האיקקלומין ביום ה-17, אז היום ה-15 זה לא קצת מאוחר מידי??? אני גם לא יודעת אם אני אצטרך לקבל כוריגון או לא
מישהי יודעת אולי???

מיכל ק-ש

New member
סוכריה, איך את יודעת בוודאות שאת

מבייצת ביום ה-17? אם זה כ"כ וודאי ומדויק אצלך, אז נראה לי שמעקב זקיקים שמתחיל ביום ה-15 הוא טוב. אבל אם את חוששת, תתחילי במעקב יום יומיים קודם. אף פעם אי אפשר לדעת מתי הגוף שלנו יחטוף ת´ג´ננה. לגבי הכוריגון - זו כבר החלטה של הרופא שלך. בהצלחה, מיכל.

אני יודעת כי... ../images/Emo8.gif

מדדתי חום יותר משנה ואני יודעת בדיוק מתי הביוץ שלי. הרופא שלי צחק עלי ועל המדחום והטבלאות שלי, אבל אחרי חודשיים מעקב זקיקים ודם ראה שאני צודקת בדיוק, גם כשנראה היה שלא (אם הזקיקים היו די גדולים ביום ה-11 והוא היה בטוח שאו-טו-טו... אבל כמובן שבסופו של דבר אני זאת שמכירה את בגוף שלי הכי טוב מכולם)
אני לא יכולה להתחיל את המעקב יום-יומיים קודם כי זה סופ"ש, אבל אני כן יכולה לעשות בדיקת דם ביום חמישי (היום ה-12). לא נראה לי שזה יעזור הרבה... אבל כנראה שאני אעשה את הבדיקה בכ"ז. לגבי ההזרעה עצמה - אני לא יודעת איך זה הולך בדיוק, אם צריך לקבוע תור ואם כן איפה ועם מי...? כמו שאמרתי, אני מ ב ו ל ב ל ת

מיכל

השבחה , אם את באזור המרכז, את יכולה לעשות ללא תשלום ברמת מרפא גם אם את לא מטופלת שלהם. צריך להתקשר, ו"להזמין תור" ולבוא אם הפנייה להשבחה. לנו לא היתה הפנייה ואם קצת צעקות נתנו לנו להשביח. הזרעה זה יותר בעייתי, כי צריך רופא לתהליך, תתייעצי בקופה, כי יש רופא בערב החג. וחוץ מזה פעילות טבעית.... בהצלחה גדולה זוהרה

מיכל ק-ש

New member
תודה רבה ויש לי שאלות ספציפיות לחלק

מכן. אז בבקשה, אם אתן או אחרות משייטות לכן בפורום, תענו לי. תודה.

הרמוניה

New member
מיכל-אני עושה בדרך כלל שתי הזרעות

אחת לפני הכוריגון ואחת אחריה(לאפשר לזקיק לגדול עוד קצת אם אפשר ולא לפספס ביוץ אם הוא דווקא בוחר להקדים) אז אולי-ובייחוד עקב החג גם לך יציעו משהו כזה? בכל אופן מרבית המרפאות עובדות מחר מאחלת המון המון המון המון המון המון הצלחה הרמוניה

מיכל ק-ש

New member
עדכון ועוד קצת שאלות ../images/Emo3.gif

בוקר טוב, אז ככה: הייתי במרפאה. מסתבר שהאחיות כן חיפשו אותי אתמול כדי לתת לי את התוצאות וכדי לעדכן לגבי המשך הטיפול. הן פשוט חייגו למספר לא נכון... הן לא השיגו את הרופא שלי, שכאמור נמצא בחו"ל והתייעצו עם רופא אחר. וזה מה שנאמר לי לגבי המשך הטיפול: - לא לעשות עוד בדיקת דם ועוד US. - לקבל כוריגון 10,000 מחר. - לעשות ביום רביעי וגם ביום חמישי הזרעה. אז מחר אחת האחיות שמזריקה גם באופן פרטי תזריק לי את הכוריגון. וביום רביעי וחמישי, בעלי יצטרך להתאמץ קצת על הבוקר ואני אאחר קצת לעבודה... אז כמובן שיש לי כבר שאלות חדשות אליכן: 1. אתמול הזקיק המוביל היה 17 מ"מ. אז למה הרופא קבע את ההזרעה ליום רביעי, בלי US נוסף? ביום רביעי הזקיק כבר יכול להיות אפילו 22 מ"מ והרי זקיק יכול לבייץ כבר מגודל של 18 מ"מ? 2. בפעמיים בהן קיבלתי כוריגון (לא לצרכי הזרעה, רק בשילוב עם איקקלומין), ניתן לי כוריגון 5000. למה הפעם מדובר על 10,000 ומה המשמעות (יותר תופעות לוואי?). מודה לכן שוב מראש ושיהיה לכן יום מקסים.
מיכל

למעלה