זקוקה לתשובות בנוגע להזרעה

אפרת**

New member
נסיון לתשובות

1. הזקיק באמת יכול להיות 22 מחר אבל זקיק כזה יכול לבייץ ויכולה לחרוג ממנו בייצית מצויינת. אם את מקבלת את הכוריגון מחר אז זה אומר שאפשר לעשות שתי הזרעות, ביום רביעי וביום חמישי. ואם היום היית מקבלת את הכוריגון אז ביום חמישי זה כבר קצת TOO LATE. 2. לעניין המינון של הכוריגון, היו פעמים שקיבלתי 5000 היו פעמים שקיבלתי 10,000. מין הסתם ש- 10,000 נותן תגובה חזקה יותר.

מיכל ק-ש

New member
מנג´סת עם עוד שאלה+שאלה טכנית לנועם ../images/Emo9.gif

קראתי חומר רב מהפורום הקודם. ממה שקראתי, הבנתי שכאשר עושים 2 הזרעות, מומלץ להגביר סיכויים באמצעות הזרעה ראשונה שתתבצע ביום שלפני מתן הכוריגון או ביום מתן הכוריגון והזרעה שניה יום לאחרי מתן הכוריגון. לי נאמר לעשות את שתי ההזרעות ביום וביומיים שלאחר הכוריגון. מה דעתכן? להתעקש על היום/מחר כתאירך להזרעה ראשונה? מתנצלת שאני מפגיזה בכל כך הרבה שאלות, אבל אני רוצה לדעת שעשיתי את כל מה שביכולתי כדי שהסיכויים יהיו הגדולים ביותר שניתן. ושאלה טכנית לנועם: נועם הי, אולי את יודעת למה בכרטיס האישי שלי, המייל חסוי. לא ביקשתי זאת וניסו אתמול ליצור איתי קשר ולא היתה אפשרות. אפשר לשנות זאת? (ד"א, גם אצל דנדשה זה כך ולצערי אין לי את המייל שלה). תודה, מיכל.

אפרת**

New member
לא הייתי מתעקשת על זה.

לי היו עושים הזרעה אחת בלבד יומיים אחרי הכוריגון וזהו. את היתר (כלומר לפני כן) אמרו לנו לעשות בבית לבד...

מרב.

New member
מיכלכלונת יקרה

מזל טוב על ההזרעה!!! באמת שהגיע הזמן אחרי שנה ושבעה חודשים לקדם את הסיפור באמצעות פעילות יזומה (וכוונתי הפעם להזרעה, לא לפעילות מיטתית יזומה
) אני מנסה לענות, נראה אם אני זוכרת את הנתונים מהמייל הקודם: זה נכון שזקיק של 17 מ"מ יכול לבייץ, אבל הוא עדיין "טרי" ואפשר לשחק איתו ולגרום לו לגדול עוד קצת. עד מחר הוא יגדל במילימטר או שניים, ואם תקבלי מחר כוריגון, הרי שהביוץ יקרה כ-36 שעות לאחר מכן. זאת אומרת, שההזרעה ביום רביעי תעשה עדיין לפני שפקע הזקיק, וזו שביום חמישי- אחרי הביוץ (אני מניחה זאת על פי מערך זמנים מוקדם, שתקבלי כוריגון בשלישי בבוקר, וההזרעה ביום רביעי תהיה תוך 24 שעות ממתן הכוריגון, ואם תקבלי את הזריקה מאוחר יותר הרי שבוודאי ההזרעה תתבצעה לפני הביוץ). וביום חמישי, ההזרעה כבר תעשה אחרי הביוץ. אל תשכחי שאורך חיי הביצית הוא 24 שעות, ואורך חיי הזרע ארוך יותר, ומגיע ל-4 ימים במידה והזרע תקין, כך שאני באמת חושבת שאת מכוסה. אל תדאגי, תגשי רגועה להזרעה ואם תצטרכי מידע או הרגעה- את יכולה ליצור איתי קשר
המון הצלחה, מקוה שתעברי טסט ראשון!
מרב

מיכל ק-ש

New member
מרבי, האם גם את מוכת ../images/Emo29.gif הלילה?

את כאן? אני אחכה עוד כמה דקות. כרגיל שפכת אור על כל הבלבול והרגעת אותי. מה שלומך? איפה את מבחינת הטיפול החודש? - אם בא לך תעדכני. איבדתי את מס´ ה-
שלך. הוא היה רשום ביומן הקודם שלי. שלחי לי אותו בבקשה שוב למייל בעבודה.
של לילה טוב ותודה. מיכל.

היי מיכלי - לילה טוב ../images/Emo29.gif

מקווה שאת לא ערה רק מלחצים אלא סתם בא לך לשוטט פה. לפי מה שהבנתי זוהי הזרעה ראשונה שלך??? אז נכנסתי לאחל לך
ביום חמישי. אחזיק לך אצבעות, זה באמת לא כל כך נורא, ותגדלי בינתיים את הזקיק, תאכילי אותו ותשקי אותו טוב בחג, שיהיה מוכן ומזומן לאירוע הגדול
(אין פה מספיק סימנים שיתאימו לנו בפורום)

מיכל ק-ש

New member
לילה טוב רומי´לה (22 שעות אחרי)../images/Emo29.gif

רומי יקירתי, כן, זו ההזרעה הראשונה שלי. היא תהיה מחר בבוקר. לגבי הנחיצות של השניה שנקבעה ליום חמישי, אני עדיין מתלבטת. תודה לך על איחולי ההצלחה. מה שלומך? התאוששת? את הולכת להיבדק מחר? - אני ממש מקווה שהכל יחזור לאיזון כמה שיותר מהר ותוכלי לנסות שוב ולהצליח בגדול! אני הולכת לישון כי יום ארוך מצפה לי מחר (חוץ מההזרעה, גם הרבה הרבה עבודה), אז נתעדכן מחר. מיכל.

מרב.

New member
מיכלונת- אלו היו רגעי החסד האחרונים

לפני שנדבקו לי הריסים... כותבת לך מייל.
מרב

נועם@בת

New member
מיכל, כדי שיופיע האי מייל

תכנסי לכרטיס האישי שלך לעדכון פרטים, ולייד האי מייל תסמני את הקוביה של "הצג" בV. הזרעות לא עושים בהכרח לפני ואחרי כוריגון. גם מיד אחרי כוריגון ויום אחר כך. הרעיוןם בשתי הזרעות זה לכסות כמה שיותר זמן. אם הרופא חושש לביוץ ספונטני לפני הכוריגון או מיד אחריו, הוא יקדים את ההזרעה. שיהיה רק בהצלחה מיכל והגיע הזמן לעבור לפורום מעניין יותר
נועם

עמית@

New member
בהצלחה מיכלונת, זה הגיע כל כך מהר.

מקווה שגם ההמשך יתנהל באותה מהירות. מחזיקה לך אצבעות

rona33

New member
נראה לי שקצת פיספסתי ../images/Emo9.gif

הייתי כמה ימים בלי מחשב, לא נראה לי שההזרעה עדיין רלבנטית אבל בכל זאת ולמען הדורות הבאים: ישנה רופאה בשם דר´ רות ויסנברג מסביון שעושה השבחות באופן פרטי, אין לי את מס´ הטלפון שלה. אפשר למצוא ב144 כתובתה:רח´ האתרוג, סביון. אם מישהי ממש תקועה ולא מוצאת אני אוכל להשיג את הטלפון מהרופא שלי. הקיצר: אצלה זה 300 או 350 ש"ח, אין החזר מאף קופ"ח (למעשה אין קבלה) והיא עושה את ההשבחה במהירות הבזק, משהו כמו 40 דקות. עד כמה שזכור לי במדיקל סנטר לא עושים השבחה/הזרעה פרטית לצי שאינה מטופלת שלהם, אם מישהי יודעת משהו אחר שתתקן אותי. שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

למעלה