זקוקה שוב לעזרתכם בעניין פיטורים

• פותח הנושא us 2
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

us 2

New member

רקע: פוטרתי מעבודתי בהריון, המעבידלא ידע על הריוני אבל אחרי שפיטר אותי הודעתי לו וביקשתי שישיג אישור מהמפקחת על העבודה. בנתיים עברו שלושה שבועות ובשבוע הבא אני אמורה להפסיק את עבודתי (ב- 6.2.05) לדאבוני הסתבר לי שרק היום הם שולחים את הבקשה למפקחת על העבודה, האם זה אומר שמהיום אני בהתראה של 30 יום? או רק לאחר האישור של המפקחת? מתי למעשה אני צריכה להפסיק לעבוד?

אלו למעשה שני הליכים מקבילים.

רקע: פוטרתי מעבודתי בהריון, המעבידלא ידע על הריוני אבל אחרי שפיטר אותי הודעתי לו וביקשתי שישיג אישור מהמפקחת על העבודה. בנתיים עברו שלושה שבועות ובשבוע הבא אני אמורה להפסיק את עבודתי (ב- 6.2.05) לדאבוני הסתבר לי שרק היום הם שולחים את הבקשה למפקחת על העבודה, האם זה אומר שמהיום אני בהתראה של 30 יום? או רק לאחר האישור של המפקחת? מתי למעשה אני צריכה להפסיק לעבוד?
אלו למעשה שני הליכים מקבילים.
ההודעה המוקדמת שניתנה לך עדין בתוקף וזאת על אף שטרם שלחו את הניירת למפקחת. אם המפקחת תחליט שהיא מאשרת את הפיטורים יתכן שהיא תקבע כי יש לשלם לך שכר עד למועד החלטתה וזאת על אף שלמעשה לא תהיי בעבודה החל מה-6.2 ועד למתן ההחלטה. כשאת מתבקשת ע"י המפקחת להגיב על טענות המעביד לפיטוריך, צייני בפנהיה כי הפניה אליה בוצעה באיחור ובקשי שכר עד למועד מתן ההחלטה. אם היא תבטל את הפיטורים, הרי שכמובן שחשוב שגם יפסק לך שכר על תקופה זו. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה