זקוק ליעוץ

• פותח הנושא drass
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

drass

Member
זקוק ליעוץ

זקוק ליעוץ
שלום אני עובד כפקיד קבלה במלון (דרך המלון). מנהל המלון מבקש ממני לעבור לעבוד במלון דרך חברת שמירה בשביל לקבל נשק. ההנהלה רוצה לחסוך בכסף. הובטח לי שאני המשיך לקבל אותה משכורת וגם הזכויות הסוציאליות ישמרו. (מבטחים וקרן השתלמות). מה דעתכם פורום נכבד?

duna

New member
נראה לי תרגיל...תראה מה ההסכם אומר

זקוק ליעוץ
שלום אני עובד כפקיד קבלה במלון (דרך המלון). מנהל המלון מבקש ממני לעבור לעבוד במלון דרך חברת שמירה בשביל לקבל נשק. ההנהלה רוצה לחסוך בכסף. הובטח לי שאני המשיך לקבל אותה משכורת וגם הזכויות הסוציאליות ישמרו. (מבטחים וקרן השתלמות). מה דעתכם פורום נכבד?
נראה לי תרגיל...תראה מה ההסכם אומר

דאג לכך שזכויותיך ממקום העבודה

זקוק ליעוץ
דאג לכך שזכויותיך ממקום העבודה
הקודם לא יפגעו. מעבר לזכויות הסוציאליות - חופשה, הבראה, מחלה וכו' - אשר תלויות בותק ולכן חשוב לדאוג שיהיה בידך מסמך בכתב המאשר את המשכן גם תחת המעביד החדש, חשוב שתדאג שזכויות הפיצויים שלך ישמרו. אפשרות אחרת היא שהמעביד הקודם ישלם לך עכשיו את הפיצויים (כל זה רלבנטי אם הינך מועסק מעל שנה בבית המלון. בכל מקרה חשוב שתדאג שהכל יהיה בכתב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה