זקוק לעזרה בבקשה!!!

צ מ ו ת י

New member
מה טוב בלהיות מטורטרת?

לנסוע לת"א,בת ים חיפה בשביל קורסים שונים?מה טוב בזה? לא עדיף ללמוד במוסד אחד מסודר שיש בו את כל הקורסים? מה את גאה בזה שאת נוסעת ל4 מרכזים שונים??@#! זה רק אומר שמרכז לימוד מסוים אין את הקורסים שאת צריכה לקחת....זה לא טוב ואני במקומך לא הייתי מתגאה בזה... בהצלחה

נועה321

New member
../images/Emo12.gif איזו התקפה הבאת עלי../images/Emo183.gif

ראשית, לא התגאיתי בכך שלמדתי ב-4 מרכזים שונים, פשוט ציינתי את זה כעובדה בלבד
ולמה טרחתי לציין את העניין? פשוט בגלל שמי שהתחיל את השרשור הזה הוא סטודנט פוטנציאלי, הוא עדיין בגדר התעניין, מבקש מידע
, וחשבתי שזה פרט חשוב שיידע שיש אפשרות ללמוד במרכזים שונים. הגמישות הזו היא, בעיניי לפחות, מבורכת
(וזו הסיבה שכתבתי את זה בתור יתרון לאו"פ), למה מבורכת? כי ככה אני לא כבולה למקום מסויים, ואם אני מוצאת עבודה בעיר מרוחקת ושוקלת מעבר
, אז הלימודים
באו"פ לא יהוו חסם מכיוון שבכל מקום (כהעט) שאליו אבחר לעבור, אמצא מרכז לימוד של האו"פ... וגם: אם אני לא ממש מסתדרת עם צורת ההנחיה של המנחה שלי
, אני יכולה לעבור למרכז לימוד אחר...(כשאת לומדת במוסד אחדד בלבד, ומחוייבת רק איליו, מבחר המנחים, ושעות ההנחיה קטן משמעותית, מאשר כשאת נפתחת
למרכזים אחרים). אה, ועוד דבר: אני , באופן יחסי כמובן, בתחילת הלימודים שלי, וכמעט כל הקורסים שעשיתי עד עכשיו הם תשתיות או חובה, אלו קורסים שנפתחים בכל מרכזי הלימוד, והסיבה שלמדתי עד עכשיו ב-4 מרכזי לימוד שונים היתה: פשוט כי היתה לי האפשרות הזו, אני גרה במקום שנמצא במרחק סביר מכמה מרכזים, ואני תמיד אלמד במרכז שמציע את הקורס ביום ובשעה שהכי מסתדר לי, וכן, אני גם משתדלת לברר על המנחים
, ובשביל מנחה מעולה אני מוכנה לנסוע קצת, למרות שאותו הקורס ממש נפתח במרחק 15 דקות מ
שלי. מקווה שעכשיו כוונתי ברורה יותר

vinney

Well-known member
ששש... לנשום אויר

יש כמה מרכזים מרכזיים, שכמעט כל הקורסים מוצעים בהם - והם בתל אביב, באר שבע, חיפה וירושלים. כך שאם את יכולה לנסוע למכללה למנהל, את גם יכולה לנסוע לתל אביב וללמוד שם את כל התואר, באותה המידה בדיוק. אבל כמו שנועה ציינה - אם פתאום לא נוח לך יותר לנסוע למרכז הארץ, ועברת לעבוד בפסטיבל המחולות בכרמיאל - אין שום בעיה, עוברת ללמוד במרכז לימוד בחיפה והכל טוב ויפה. עם מכללה למנהל זה לא כזה פשוט
זה גמישות, זה יתרון, זה שאת לא מבינה למה זה טוב, לא אומר שזה לא טוב

צ מ ו ת י

New member
אין הבדל..

רק שבמכללת ר"ג החיסרון הוא שצריך לשלם 2000 שח כל תחילת שנה דמי מכללה והיתרון הוא שכל הקורסים אפשר לקחת במכללת ר"ג במרכזים אחרים אין את כל הקורסים אז תצטרך להיות מטורטר כמו נועה 321 שגאה בזה שהיא נוסעת ללמוד כל קורס במרכז אחר (ואל תשאל אותי למה) אבל אין 2000 שח דמי מכללה....המנחים אותם מנחים בכל המרכזים והחומר הוא אותו חומר לימוד קשה...כמו שרק באו"פ יודעים לתת...:) בהצלחה

D159655

New member
גם אני למדתי בכמה מרכזי לימוד שונים

מה הבעיה בזה? זה יתרון ולא חיסרון. ללמוד במכללת ר"ג ולשלם 2000 ש"ח מראש על דמי מכללה אומר שאם הבנאדם מחליף עבודה או דירה לאיזור מרוחק הוא עדיין יהיה כבול למכללת ר"ג כי הוא כבר שילם... ולמה את חושבת שנועה מטורטרת? היא נוסעת ללמוד במקומות שנוח לה להגיע אליהם מבחינת מקום מגורים או עבודה או מנחים כמו שגם אני עושה.

maormp

New member
מכללת רמת-גן לא מיועדת לכולם

אלא רק לסקטור מסוים שצריך את זה , ולהם זה פתרון מעולה

idansof

New member
טרטור זה עניין יחסי...

בשבילי להגיע למכללת ר"ג לוקח 35-45 דקות נסיעה באוטובוס, יחד עם הליכה ברגל וזמני המתנה מדובר בקרוב לשעה. לכפר הירוק אני מגיע ב7-14 דקות נסיעה באוטובוס, לתיכון חדש אני מגיע ב25-30 דקות הליכה, ולסמינר הקיבוצים בסדר גודל דומה. תעשה את החשבון לבד

למעלה