../images/Emo12.gif איזו התקפה הבאת עלי../images/Emo183.gif
ראשית, לא התגאיתי בכך שלמדתי ב-4 מרכזים שונים, פשוט ציינתי את זה כעובדה בלבד
ולמה טרחתי לציין את העניין? פשוט בגלל שמי שהתחיל את השרשור הזה הוא סטודנט פוטנציאלי, הוא עדיין בגדר התעניין, מבקש מידע
, וחשבתי שזה פרט חשוב שיידע שיש אפשרות ללמוד במרכזים שונים. הגמישות הזו היא, בעיניי לפחות, מבורכת
(וזו הסיבה שכתבתי את זה בתור יתרון לאו"פ), למה מבורכת? כי ככה אני לא כבולה למקום מסויים, ואם אני מוצאת עבודה בעיר מרוחקת ושוקלת מעבר
, אז הלימודים
באו"פ לא יהוו חסם מכיוון שבכל מקום (כהעט) שאליו אבחר לעבור, אמצא מרכז לימוד של האו"פ... וגם: אם אני לא ממש מסתדרת עם צורת ההנחיה של המנחה שלי
, אני יכולה לעבור למרכז לימוד אחר...(כשאת לומדת במוסד אחדד בלבד, ומחוייבת רק איליו, מבחר המנחים, ושעות ההנחיה קטן משמעותית, מאשר כשאת נפתחת
למרכזים אחרים). אה, ועוד דבר: אני , באופן יחסי כמובן, בתחילת הלימודים שלי, וכמעט כל הקורסים שעשיתי עד עכשיו הם תשתיות או חובה, אלו קורסים שנפתחים בכל מרכזי הלימוד, והסיבה שלמדתי עד עכשיו ב-4 מרכזי לימוד שונים היתה: פשוט כי היתה לי האפשרות הזו, אני גרה במקום שנמצא במרחק סביר מכמה מרכזים, ואני תמיד אלמד במרכז שמציע את הקורס ביום ובשעה שהכי מסתדר לי, וכן, אני גם משתדלת לברר על המנחים
, ובשביל מנחה מעולה אני מוכנה לנסוע קצת, למרות שאותו הקורס ממש נפתח במרחק 15 דקות מ
שלי. מקווה שעכשיו כוונתי ברורה יותר