זקוק לעזרה...

זקוק לעזרה...

מבלי להשתמש בתוכנת החייגן של WOW (היא לא עובדת לי...) איך אני מסדר את ההגדרות של חיבור ADSL בWIN 98?! שלב אחרי שלב בבקשה, תודה!

antidot

New member
השלבים

1) אתר את מכשיר הטלפון הקרוב למחשב 2) ברר את מס´ הטלפון של ספק האינטרנט שלך. אם כבר יש ברשותך, עבור לסעיף 3. 3) הרם את השפורפרת וחייג לספק האינטרנט. תתבקש בד"כ לבחור מחלקה. בחר במחלקת שירות והמתן (הערכת זמן בלתי אפשרית אז נלך על "עד שיענו לך"). 4) תתבקש להסביר את אופי הבעיה שלך. תענה: "ברצוני להגדיר את החיוג ADSL שלי ללא שימוש ב חייגן של בזק." 5) התומך/ת יפרטו את השלבים ויוודאו הכל כשורה. 6) תתבקש לנסות לבצע חיבור, עשה זאת. 7) אם התהליך הצליח, עבור לשלב 8, אם לא, חזור על התהליך החל מסעיף 1. 8) אתה מחובר ללא שימוש בחייגן של בזק - יושמדו כל בעלי מונופול לאלתר ! Antid0t

dov98

New member
הערה חשובה! אם לספק יש 1800../images/Emo6.gif

זה יתרון

antidot

New member
שלא תבינו אותי לא נכון...

יש אנשים שזה העבודה שלהם לבצע את הדברים הנ"ל. בנוסף יכול להיות מצב שההגדרות שונות מספק לספק וניסיון עזרה רק יסרבל את העניין. לאנשי תמיכה של הספקים משלמים בדיוק בשביל העבודה הזאת... ואכן, 1800 מאוד קריטי. Antid0t (שבהזדמנות ייעל את האלגוריטם ויוסיף מנגנון הגנה נגד שאלות טפשיות ו/או מתחכמות)

dov98

New member
הא.. הא ... אני מת לראות את../images/Emo6.gif

האלגוריטם הזה

antidot

New member
האלגוריטם...

ON ERROR GOTO _ERR_HANDLER ON STUPID_ERROR GOTO 11 דברים חיוניים: מודם ADSL , כרטיס רשת מותקן בתוך המחשב, מערכת הפעלה מבית מייקרוסופט אשר מודעת לקיום של הכרטיס רשת ומסכימה לדבר איתו, כבבל רשת המחבר את המודם ADSK לכרטיס רשת, שם המשתמש שלך וסיסמא. 1) אתר את מכשיר הטלפון הקרוב למחשב. המנע משימוש בנייד-המתנה לתומך של הספק יכולה להיות ממושכת ואף אחד לא רוצה לחטוף גידול ממאיר כתוצאה משימוש באינטרנט או חשבון פלאפון המגיע למימדי מגדל פיזה. אם הסעיף לא ברור, עבור לסעיף _ERR_HANDLER 2) ברר את מס הטלפון של ספק האינטרנט שלך. המספר יכול להמצא או על חוברת שקיבלת כאשר רכשת את חבילת האינטרנט או על דפי הפירסום של הספק שלך. דפי זהב ו144 הם הכלים שיכולים לעזו לך במקרה הזה. אם כבר יש ברשותך, וודא שזה מספר חינם 1800. אם זה 1800 עבור לסעיף 4. אם לא, עבור לסעיף 3. אם הסעיף לא ברור, עבור לסעיף _ERR_HANDLER 3) חייג למספר טלפון של הספק וברר את את המספר חיוג חינמי ע"י בחירת אופציה "נציג השירות" בתפריט התמיכה של הספק. אם הסעיף לא ברור, עבור לסעיף _ERR_HANDLER לא משנה מה התוצאה, עבור לסעיף 4. 4) הרם את השפורפרת וחייג לספק האינטרנט. תתבקש בד"כ לבחור מחלקה. בחר במחלקת שירות והמתן (הערכת זמן בלתי אפשרית אז נלך על "עד שיענו לך"). אם הסעיף לא ברור, עבור לסעיף _ERR_HANDLER 5) תתבקש להסביר את אופי הבעיה שלך. תענה: "ברצוני להגדיר את החיוג ADSL שלי ללא שימוש ב חייגן של בזק." אם הסעיף לא ברור, עבור לסעיף _ERR_HANDLER 5) התומך/ת יפרטו את השלבים ויוודאו שהכל כשורה. אם הסעיף לא ברור, עבור לסעיף _ERR_HANDLER 6) תתבקש לנסות לבצע חיבור, עשה זאת בהתאם להוראות של התומך. אם הסעיף לא ברור, עבור לסעיף _ERR_HANDLER 7) אם התהליך הצליח, עבור לשלב 8 אם ההתחברות לא הצליחה או אם הסעיף לא ברור, עבור לסעיף _ERR_HANDLER 8) אתה מחובר ללא שימוש בחייגן של בזק - יושמדו כל בעלי מונופול לאלתר ! ברכות! כרגע נפתרת מהחייגן המעצבן והלא אמין של בזק. סיים האלגוריטם. _ERR_HANDLER אתה בטוח שאתה רוצה להמשיך לקרוא את הסעיף ? אתה עד כדי כך טיפש שאתה לא מצליח להבין הוראות פשוטות ? נכון שאתה לא ? ברור שאתה לא... כולם יכולים ואני לא ? אז בוא נוכיח להם שאתה לא טיפש! אם אתה לא מחשיב את עצמך לטיפש, עבור לסעיף 1. אם הגעת למסקנה שאתה כן, עבור לסעיף 9. 9) אתר ילד בגילאים 12-14 בסביבה. אם מצאת, עבור לסעיף 10. אם לא, עבור לסעיף 11. 10) תבקש מהילד להגדיר לך ADSL ללא חייגן של בזק (הוא רק ישמח לשחק קצת עם המחשב). אם לא הצלחת, עבור לסעיף 11. אם הצלחת, עבור לסעיף 8 וסיים את האלגוריטם. 11) הגעת עד לכאן ? ידידי, ADSL לא בשבילך (כמו המחשב, וידאו, מערכת סטריאו ושאר מכשירי חשמל הכוללים יותר מכפתור כיבוי/הדלקה). אם אתה חולק על הטענה, עבור לסעיף 1. אם לא, תמצא לך תחביב אחר(רצוי משהו בסיגנון גידול קקטוסים או פוקר - משהו שלא מחייב בשימוש במכשירים חשמליים) וסיים את האלגוריטם. הערה: האלגוריטם לא בא לפגוע במישהו אלא מנסה להדגיש נקודה חשובה - אם אתה צריך משהו, פנה למי שאמור לטפל בזה("המקור הראשון"). זה יחסוך לך זמן, אנרגיה ותקבל את המידע הכי מעודכן מהמקור הראשון. הרי, אם בעבודה למישהו יש תקלה במחשב, הוא לא מפרסם את הבעיה בפורום, אלא קורא למנהל רשת קודם (במידה וקיים אחד כזה). מקווה שהנקודה ברורה. בכבוד, Antid0t נ.ב.: הערות לגבי האלגוריטם יתקבלו בברכה.

maCr0T

New member
לדעתי

זה מצחיק מאוד, אבל די מתגרה, שלא נגיד פוגע בכל מי שעוד לא עבר את כיתה א´! אם אתה יודע תיכנות אתה מוזמן לתכנת את זה, עם כמה IFים נחמדים כאלה....

וואלה צודק!

בוא נלך בדרך החביבה שלך וגם נסגור את הפורום כי יש את התמיכה של בזק ולא צריך אתכם
תודה!

dov98

New member
לא, לא הבנת , אנחנו התלוצצנו

כיוון שאנחנו יודעים כמה קשה להגיע לתמיכה, אבל במקרים מסוימם כמו זה, פשוט אין ברירה.

אני מכיר את כל התמיכה...

של בזק ואת של שאר העולם ואני מודע לעובדה שאף אחד שם לא יודע שום דבר ("לך למחשב שלי, כונן C סגור את החלון, תעשה ריסטרס, לא עובד? טוב אז תפרמט) ובגלל אני שואל אתכם.

dov98

New member
אם היינו יודעים איפה בדיוק הבעיה

אם יש בכלל היינו מייד עוזרים, אבל לדעתי להגדיר חייגן עושים עם הספק, זה הכי פשוט, מכאן זה מסורבל

antidot

New member
כמה דברים....

דבר ראשון אני באמת מצטער אם נפגעת מדבריי. לא הייתה לי שום כוונה לרדת עליך או לצחוק עליך. רק בשביל להדגים לך כמה דבר פשוט שמתבצע אינטראקטיבית מול איש תמיכה יכול להיות ארוך כאשר מסבירים אותו על גבי דפי הפורום חיברתי מדריך להגדרת חיבור ADSL. המדריך מתבסס על חלונות 2000, אבל ההגדרות מאוד דומות ב 98 ולא תהייה לך בעיה לדעתי להגדיר אותו. אני לא מבטיח זמינות תמידית של המדריך, כיוון שהוא יושב על המחשב הביתי שלי שגם מחובר בADSL. והנה הלינק: איך להפתר מהחייגן של בזק הערות וכו´ יתקבלו בברכה. Antid0t

dov98

New member
שים לב, כל האנגלית הפוכה , היינו

יכולים לחכות עם זה עוד יום, לא היה קורה כלום. כזה עוד לא היה באתרים. כן ירבו כמוך!!!!

dov98

New member
סליחה, צריך להעביר לwindows

עברית את הקידוד, קצת לא נח אבל בסדר.

antidot

New member
---->

אני מודה שב 3 בלילה לא היה לי כוח להכניס את הMETA של השפה בHTML
. ניקיון אני אעשה אח"כ... תהנו... Antid0t

בדקתי...לא עזר לי...

אבל... התקנתי כמו שצריך את החייגן של WOW (כך שהוא לבד סידר לי את כל ההגדרות הנחוצות) ואחר כך שיניתי את הסיסמא והשם משתמש למה שקיבלתי מהספק שלי...וזהו
מתחבר כמו ענקי! תודה בכל מקרה

dov98

New member
תתקין חיגן ישירות לספק ללא שמוש

בחיגן WOW . למעשה אתה לא צריך אותו

למעלה