זרובבלה עברה לתפוז

דעתי בעיניין,

זה מעולה שהיא עברה לתפוז. אני חושב שזה מעלה את רף הכתיבה המשעשעת והאיכותית בבלוגיה שלנו. (מה שלפי דעתי די חסר פה. אם מישהו מכיר בלוגים משעשעים ואיכותיים שישלח לי בדחיפות). ואולי עכשיו זה יעודד אנשים מוכשרים ויצרתיים לכתוב יותר. אבל מה שתפוז עושים סביבה זה מוגזם. כי הפוסט האחרון שלה לא מדהים במיוחד, והוא הגיע לעמוד הראשי של תפוז. הפוסטים הטובים שלה הם הרבה יותר מעניינים מהפוסט הלא-משהו הזה. ואותם צריך לקדם, לא כל שטות.

דם דם

New member
כתיבה משעשעת ואיכותית!?

סליחה!?!? כבר שכחת את הבלוגרים כמו ראש אווז, מרסלע, קרחנה בחלל, חרגולית ואפילו אתה היו עוד מלא שהייתי עוקב אחריהם באדיקות שפשוט הפסיקו לכתוב או סגרו או לא מעדכנים הרבה אתה אמור לדעת כמוני וכמו אחרים שכותבים בתחום של ההומור שלכתוב דברים משעשעים זה דבר נורא כפוי טובה לא תמיד מגיבים לא תמיד יש פידבקים והכי נורא שלא תמיד יש את הניצוץ שמביא השראה לכתיבה. אני יודע להעיד לפחות אצלי שקשה נורא למצוא חומרים טובים לכתיבה שיצליחו לשעשע ולהצחיק. וגם כשזה קורא הרבה אנשים קוראים מחייכים לעצמם וממשיכים הלאה בלי להתיר סימן. אז לא חסרים כותבים מוכשרים בתפוז שיכתבו דברים משעשעים,אני חושב לפחות לדעתי. שלכתוב בתחום של צחוקים והומור זה דבר נורא קשה. אין תגמול בימינו.

אבל זה בידיוק העיניין

הבלוגים הטובים נכחדים. קרחנה בחלל התחיל להתעסק במשמעות החיים והפסיק לכתוב בבלוג, ראש אווז מתמקד יותר בבלוג הצילום שלו, מר סלע וחרגולית כותבים פעם בחודשיים, וחה!, רבאק, שני גברים שמנים והמאשופזים פשוט נעלמו. אני חושב שאליזרין תעודד יותר אנשים לכתוב משעשע.

דם דם

New member
אני מקווה

כי באמת כול אותם בלוגרים טובים בתחום ההומור פשוט נעלמו. למרות שמצד שני אני רואה שנפתחים כמה וכמה בלוגים בתחום הזה מידי יום. מה שבטוח שזרובבלה תכניס לפה רוח חדשה

חהמן

New member
חה!

בלוגים טובים לא נכחדים, הם רק מתחלפים... אם אתה כבר סופר, אז גם מרי-לו כמעט ולא מפרסמת, וגם אתה, וגם טל, והינשוף ממליץ/שוקו, וגם גיורא פריד (למרות שהוא היה קצת פחות מוכר בחוגים האלה, אבל מצחיק הבנאדם, מצחיק), ובית גימל בכלל, נראה לנו שהיחידה שעוד מתמידה זאת סוקי. הבעיה הזאת של לכתוב בלוג הומריסטי (מלשון הומר סימפסון...) היא רצינית. זה אומר להשקיע יותר זמן ומאמץ מאשר בסתם "רישום יומן". וברגע שהחיים מתחילים להיות קצת עסוקים התחביב הזה הופך להיות מכביד. אין מה לעשות. כל מה שנשאר ל"משועמם" הממוצע לעשות זה לחרוש את הבלוגיה כדי למצוא את הפנינה הבאה. אה, ולחלוק. כל מי שיודע על בלוג מוצלח במיוחד, משהו מצחיק, שמפורסם בתדירות טובה (לא כמו התימנינג'ה נגיד...), תעבירו את השמועה הלאה. אנשי חה!

suki da yo

New member
מה שכן

כבר חודשים שלא היה לי פוסט מצחיק. יום בינלאומי מטומטם וכו'. כי לכתוב מצחיק זה הרבה יותר קשה מלכתוב סתם, מה לעשות.

דם דם

New member
חסרים בלוגים מצחיקים

זאת עובדה קיימת. כנראה שלוקח זמן עד שבלוג מקבל את המעמד שלו וצובר לעצמו קהל. אני מניח שתוך כמה זמן יצטרף למועדון עוד בלוג או כמה שהם מצחיקים. רק בבידור כמו בבידור לוקח זמן לדברים האלה. מה שמזכיר באמת מרי לו נעלמה. ובית גימל...טוב הוא לא בדיוק הומור אבל היו לו פאנצ'ים חזקים (הוא קבור בעבודה, אני משוחח אתיו אחת לשנה
) וסוקי...נו היא כבר אמרה פה למטה. קשה לכתוב מצחיק. יש למישהו תוכנית מגירה מה עושים בנידון?

mary lou

New member
אני לא נעלמתי!

אני התגייסתי! טוב, כנראה שנעלמתי. |הולכת לנצל את הזמן ולנסות לכתוב
|

כיף לדעת שעוד זוכרים אותי ../images/Emo13.gif

דם דם אני מסכים איתך במאה אחוז. קשה לכתוב מצחיק, זה הרבה יותר קשה מכתיבה רגילה. וגם העכבר צודק כי באמת המון בלוגים ישנים ומצחיקים כבר נעלמו אבל לא חסר בלוגים מצחיקים חדשים ואם תרצה אוכל לתת לך לינקים.

דם דם

New member
אם לסטות קצת מהדיון

ונראה לי שסטינו דיי הרבה. לכתוב מצחיק זה...זה באמת משהו כפוי טובה. קשה לסחוט תגובות מהקוראים ואני בכוונה אומר לסחוט כי באמת צריך להתאמץ בשביל לקבל פיבדק טוב. כולנו יודעים שזה לא קל להיות "קומיקאים בבלוגיה", לפחות ממה שאני רואה אצלי יש כמאה צפיות בפוסט הומוריסטי אבל רק רבע מגיבים. אני יודע שאנשים קוראים (מקווה שגם נהנים) אבל אף פעם אי אפשר לדעת מי קורא כי מעטים מגיבים. אני מסכים לגמרי מה שאמרת ראש אווז וגם מה שאנשי חה כתבו. אנשים נהיים עסוקים (ואיפשהו גם מבואסים קצת מחוסר הערכה) אז או שהם מתפנים לכתוב פעם ב...או שהם סוגרים או שהם מגוונים כמו אצלי. לגבי הלינקים אני אשמח

TheWhiteTigris

New member
להגיב

לפוסט הומוריסטי זה בעיה. כלומר צחקת "חחחחח" - ומה הלאה? רק לעיתים מעטות יש מה להוסיף - כמו ההקשר שבגינו זה היה מצחיק, או דבר דומה שקרה. אבל לרוב אין מה להוסיף ממש. ורוב האנשים לא ממש מתאבים להוסיף תגובה שכל מהותה הינה "חחחח" או "חחחע"...

דם דם

New member
בדיוק

גם אמרתי את זה לפני הרבה זמן כשדיברו פה על תגובות. אנשים קוראים,צוחקים לעצמם וזהו. אין להם מה להוסיף באמת. אפשר להבין אותם

דנטל

New member
רבע זה מעולה! על מה אתה מדבר?

אצלי בכל פוסט יש בסביבות שלוש מאות צפיות ובמקרה הטוב 6 תגובות. אם התגובות זה מה שהיה חשוב לי, הבלוג היה נסגר מזמן. מה שמדרבן, אם כבר, זו כמות המנויים לעדכונים. מה אכפת לך מהתגובות?

דם דם

New member
פעם תגובות היה אכפת

היום זה לא כזה משמעותי. כי אני רואה ויודע שאנשים קוראים אז איפשהו זה טוב לדעת שיש את אותם קוראים. כמו שאמרתי למעלה ,אני מבין שאנשים קוראים ופשוט אין להם באמת מה לכתוב. כי להוסיף תגובה של חה חה חה זה לא בדיוק לעניין.

גאמי

New member
הי לכם שנים לא הייתי כאן, וואהו

בחיי שכלום לא השתנה, דווקא מתאים לי. דם דאמי עדיין כאן, שרון בעננים, יו גם את התמדת והנה אני, אבל מי מכיר אותי בכלל, ים של מים זרמו כאן מאז ששיעממתי אתכם בהגיגי. ובאשר לזרובבלה, בואו נודה חברים ,כולנו בלוגרים, כולנו איננו קצרנים למגירה וכולנו היינו מתים שישימו אותנו בעמוד הראשי, כנראה כולנו בעצם מוחצנים, רק מה? כנראה שזרובבלה עושה זאת בחן באומץ ובמעט בטירוף שאנו לעולם לא היינו מואשמים בו באיזה שהוא שלב בחיינו, מודה, אני מתקשה לחשוף את עצמי באותה בהירות ואני מתמלאת הערכה עם קורטוב של קינאה למראה אלו כזרובבלה שעושים זאת עד הסוף, אז זרובבלה ברוכה תהי, אנחנו לא אוהבים תחרות.............טוב בעצם הבעיה היא אחרת, אנחנו לא כל כך אוהבים להפסיד בה.
טוב טוב לא מדברת בהכללות, אני מנסה להיות כנה לראשונה בחיי ואומרת רק בשם עצמי: "גם אני רוצה"

למעלה