ז`לגיריס קובנה ~ מכבי ת``א

TheRasmus

New member
עם וויצ'יץ' זה אמור להספיק לפיינל פור

אם לא העייפות, מכבי היתה מנצחת הערב.

מיטלוש8

New member
לא רק העייפות..

לאן הלפרין נעלם ב2 המשחקים האחרונים? (הכוונה להיום ולפועל) לאן כל הקבוצה כולה נעלמה במחצית השנייה?... זה היה כל כך עצוב לראות כמה שהם מתוסכלים...

קאטי22

New member
../images/Emo26.gif

הבנאדם לא משחק כ"כ טוב במשחקים האחרונים...קצת מזכיר את היכולת של שנה שעברה.. אני מניחה שהוא יחזור לעצמו ...(מתי שהו-אני מקווה!!)

TheRasmus

New member
נקווה שהם לא נשברו מנטאלית

ולא חושבים בתוך עצמם שסיכוי הפיינל פור אבד בגלל הפציעה של פייזר.

שומו

New member
והכי עצוב שזה היה המשחק הטוב ביותר של קאמינגס

ביורוליג העונה.

קאמינגס חלש מאוד...פשוט בדיחה

אני גם לא מבין למה הוא בחמישיה...בכלל בהפסדים לירושלים ולקובנה נראה כאילו צביקה שרף מאבד את השליטה בקבוצה...קבוצות שמפעילות קצת לחץ על מובילי הכדור שלנו גורמות לפאניקה בלתי מוסברת...זה קרה גם בסלוניקי אבל למזלנו ניצחנו...

קאטי22

New member
פשוט משחק זוועה!!

מחצית ראשונה מצויינת של הצהובים!!!(משהו מוכן להסביר לי מה זה מכת הפצועים הזאת????) וכמובן-מחצית שניה נוראית!! והכל תודות שרף המטומטם שגרם לי לכבות את הטלויזיה באמצע! פשוט ביזיון!ניהול משחק דבילי לחלוטין!! חח' לבאטיסטה על משחק נהדר שלו!

Carmelo Anthony

New member
לכבות את הטלוויזיה באמצע?!

איפה המכביזם?! משחק רואים עד הסוף, גם אם אנחנו נשחטים, מנסים לחזור או לפחות להפסיד בכבוד.

TheRasmus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אלה שכיבו את הטלוויזיה כשז'לגיריס הובילה ב-6 עשרים שניות לסיום והפסידו את הניצחון המתוק, מצטערים על זה עד היום.

רבע ראשון של מכבי מוצלח, השני מאכזב

מהרבע השלישי מכבי איבדה את המומנטום, ההגנה, החדירות וכמעט הכל... ברבע השלישי קובנא התחילה להתפרץ לשלשות, חסמה אותנו למופת, ונתנה לנו סטירות משני צידי הלחיים... וויציץ ופייזר היו חסרים במשחק, הלפרין שיש לו יד טובה מ3 כמעט ולא נראה במשחק.. ועוד יש הרבה מה להרחיב

אין לקבוצה הזאת אופי, אין מנהיגות

שחקנים מפחדים מהצל של עצמם. היחיד שלוקח אלריות , הוא גם אחד כזה שלא צריך לעשות את זה. ביינום כמובן. כי כשהוא לוקח אחריות מכבי צוללת. הלפרין נתן כמה משחקים טובים, אבל במאני טיים הוא קורס ביחד עם כל הקבוצה.הגיע הזנמן שהלפרין יפתח גם אופי ויקח מנהיגות על המגרש. אני לא מצפה מקאמינגס וגארסיה לעשות את זה, אני כן מצפה מהלפרין לעשות את זה. זה לא יאמן- כמה שבורשטיין חסר.

למעלה