חאחאחא קיבלתי עוד מכתב!

rainbow n

New member
חאחאחא קיבלתי עוד מכתב!

במכתב יש שאלון להגשת מועמדות לשירות כמתנדב במסגרת היחידה הטרכנולוגית במודיעין. וזה הכי לא הגיוני בעולם!כי א.עוד לא זימנו אותי לועדת מתנדבים בכלל! ב.אני?! אני לא גאונה כמו כל החכמים האלה שקיבלו זימונים למודיעין איך זה הגיוני? מישהו קיבל גם מכתב כזה? כדאי להגיד מעומדות? האא התרגשות

Dawson girl

New member
גמני קיבלתי כזה! ../images/Emo9.gif

קודם כל מזלטוב
שנית- גמני ה-ר-ב-ה לפני ועדת מתנדבים.. הגשתי בקשת התנדבות רק בתחילת נובמבר.. ואני מגישה מועמדות, כי אני רוצה להתקבל לדבר שמאוד קשה להתקבל אליו ("במחנה", העיתון של צה''ל) אז אני רוצה ביטחון שאם אני לא אתקבל לזה לפחות יש לי משו (?) במודיעין.. תני כיף

rainbow n

New member
יייאייי אנחנו שולטות!

אולי אפילו נהיה ביחד במבחנים שאני במילא לא יעבור! אבל לפחות סוף סוף יש לי זימון כמו כולם! נהדררר

Dawson girl

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

אבל ממה שהבנתי זה לא מבחנים אלא ראיון.. היה כתוב שאחרי ששולחים את הדף הזה (וואי אני באמת צריכה לשלוח. בעע יש לי תמונת פספורט זוועתית
) מזמינים אותך לראיון אישי. כמה מגניב

Dizen

New member
../images/Emo45.gif אכן ראיון ולא מבחנים

אבל בתוך הראיון יש מיני-מבחן. כלומר, שואלים אותך שאלות ואת צריכה לפתור אותן, מול המראיינים.
Asad- The Musical

LordNor

New member
הצעה ליעל

מה דעתך שתכתבי משהו בסגנון "כל מה שרציתם לדעת על הזימון למודיעין" ולתת אינפורמציה רחבה בסיווג בלמ"סי. ולהוסיף זאת לטאגליינס או לשאלות נפוצות - זה יעזור לאלו שקיבלו זימון כזה כמו כולנו

Dizen

New member
רעיון טוב ../images/Emo13.gif

אני אשתדל, העניין הוא שאני לא בטוחה בדיוק מה בלמ"סי ומה לא
אני אדבר איתך על זה במסרים וננסה לארגן משהו
חוץ מזה, שאני לא מקור מידע מי יודע מה טוב, כי סה"כ וויתרתי על התפקיד...
אבל זה יצטרך לחכות עד שאקבל את המחשב שלי בחזרה

ikraoz

New member
ממשהיא שכבר שרתה שם

הי אני בת 23, וכמו כולכם בגיל 18 התנדבתי לצבא ושירתי ביחידה הטכנולוגית של חיל המודיעין. כל מי שרוצה לדעת פרטים (במסגרת המותר כמובן) מוזמן לשלוח לי מסר.

LordNor

New member
הצעה משותפת

את יכולה ביחד עם יעל להכין מאמר על היח' הטכנולוגית של חיל המודיעין ועל הזימונים שהם שולחים לחלק מהמתנדבים. זה יעזור לאלו שכבר קיבלו זימון ומתבלטים לגבי ההמשך.

ikraoz

New member
מי זאת יעל?

אכין מאמר קצר על מה זה, ואשלח במסר למנהלת הפורום. הולך?

Dizen

New member
תראה איזה יופי

אני גם יעל, וגם מנהלת הפורום
פשוט מדהים!
דיזן במצב של חרפון טוטאלי, אחרי 6 שעות עבודה, מתמטיקה ובלי מחשב

מאורי 1

New member
הייי :)

היי....אני מאור (בת) וקיבלתי טופס שהייתי אמורה למלות מהיחידה הטכנולוגית וכנראה שאחריו ישלחו לי זימון לראיון. רציתי לדעת מה בדיוק הולך ביחידה הזו? כל היום מתעסקים במחשבים כמו ששמעתי? חומרה..תוכנה וכאלה? או שיש עוד מגוון דברים? אם כן מה בדיוק האפשרויות שיש ביחידה הזו? אני אשמח אם תעני לי.. תודה מראששש!!

מאורי 1

New member
הייי:)

אני מאור בת 17 וחצי. שלחתי בקשת התנדבות וקיבלתי טופס מהיחידה הטכנולוגית שהייתי אמורה למלות כדי שיזמנו אותי לראיון. רציתי לדעת מהי בעצם החידה הטכנולוגית? מתעסקים שם רוב הזמן במחשבים? חומרה..תוכנה וכל אלו? או שיש עוד כל מיני תפקידים ביחידה הזו? אם כן מה הם? אשמחחח מאודד אם עני לי.. תודה מראששש!!

למעלה