חאחאחא קיבלתי עוד מכתב!

Dawson girl

New member
יעלייייי

איזה מין מבחן זה? כלומר שאלות באיזה תחומים? אפשר להתכונן לזה? *פרפקציוניסטית*

Dizen

New member
אמממם

הראיון שלי היה לתפקיד בפיזיקה... באופן מפתיע, השאלות היו בפיזיקה
את יכולה להתכונן- פיזיקה של תיכון אמורה להספיק
מי יכול לנחש למה וויתרתי על התפקיד?

Dizen

New member
לא ../images/Emo3.gif

בגלל שפיזיקה זה השטן
ואני הצלחתי לפתור את התרגיל בבחינה דע לך! (למי שלא הבין: זה אומר שהבחינה לא קשה במיוחד, בלשון המעטה
)
לפני כמה ימים פגשתי מישהו מהשכבה שלי שלומד פיזיקה מרצונו החופשי

humint

New member
אמממממ....

מתוך היכרות מסוימת עם התפקיד שהתמיינת אליו - עשית בשכל! אני עובד עם האנשים האלה לא מעט וזה אחד הדברים היותר משעממים בחייל (לדעתי לפחות... גם אני שונאאאאאאאאאאאאאאא פיזיקה בטירוף!) קיצר שיחקת אותה!

Dawson girl

New member
*מקיאה*

פיזיקה?!?! יאאאאאאאק אין, אבל פשוט אין לך מושג עד כמה אני שונאת את זה (בוגרת אמנות+מד''ח
. טוב כמעט בוגרת. עוד 4 חודשים
)

Dizen

New member
מזל"ט ../images/Emo13.gif

לדעתי כדאי להגיש מועמדות. מה יש לך להפסיד? מקסימום תוותרי. אני תמיד בעד להשאיר את כל האופציות פתוחות...
www.daki-susu.com

סיונתו

New member
../images/Emo35.gifשאלה חשובה../images/Emo35.gif

אמרו לנו שמי שמתגייס והוא עשה מבחנים למודיעין וכל זה הוא ילך למודיעין כל עוד הוא לא חותם על וויתור, ושהמנילה לא ממש נחשבת לגביו אם הוא אמור ללכת למודיעין. השאלה היא: אם אני מתנדבת ועשיתי מבחנים למודיעין וכל הבלה בלה אז גם אני צריכה לחתום וויתור כדי לא ללכת למודעין או שאני יכולה לבחור לא ללכת וזהו (בהעדפות שאני נותת במקום המנילה... יש לזה שם אגב
)
למישו יש רעיון מגניב מה אני קונה לחבר שלי החייל ליומולדת

Dizen

New member
לא הבנתי את השאלה שלך

"לחתום וויתור" ו"לבחור לא ללכת וזהו" זה אותו דבר
העניין הוא, שאצל מי שמתגייס רגיל לא מסתכלים על המנילה אם הוא ממוין למודיעין, ואצל מתנדבים זה לא ככה (פשוט כי אין מנילה). ההעדפות שאת נותנת במקום המנילה- אין לזה שם
. אם את מתכוונת למה שביקשו ממך לדרג כשהגשת בקשה- זה ממש לא משנה, גם ככה הם לא ממש מסתכלים על זה, וישאלו אותך שוב רק בועדת מתנדבים. מה שתגידי בועדה מהוא שיקבע... בכל מקרה, אגיד שוב: עדיף למצוא תפקיד שאת רוצה ולהתעקש עליו
אני לא טובה בקנית מתנות

black_magic

New member
אל תתלהבו

כולם מקבלים את המכתב הזה, גם אני קיבלתי בזמנו, ואפילו פעמיים.. וגם כל מתנדב שאני מכירה, קיבל.. סתם הם רוצים למשוך מתנדבים אליהם..

LordNor

New member
כנ"ל (גם פעמיים והכל הלך לאשפה)

אפשר ואפילו מומלץ ללכת כדי להתרשם קצת, וכמו שיעל כתבה אין מה להפסיד
בהצלחה.

rainbow n

New member
ביאסתם!

ידעתי שאני לא כזאת מיוחדת... דאם אחח לא נורא לפחות קיבלתי זימון כמו כל שאר העולם וזה יעביר לי תזמן עד הועדת מתנדבים... המממ

למעלה