חאן מנולי- הסעודה הכי גרועה של השנה

oreldi

New member
החומוס אכן רגיל, טוב אבל שום דבר מיוחד, המסבחה נהדרת לטעמי

אם כי מעט חריפה מדי , כנראה יותר מדי תבלינים כמו שאתה אומר, ועדיין נהדרת.
הבעיה עם חאן מנולי היא לא המחיר אלא האיכות, כמובן שאם המנה היתה טובה 36 שקל זה מחיר סביר

Gargeran

New member
למה הכוונה באיכות?

במקרה שלי לדוגמא המנה הייתה מלוחה מידיי בפעם השנייה שהייתי במסעדה, אני לא יודע אם זה קשור לאיכות. פשוט טעות במטבח (שלדעתי הייתה טעות בבסיס בישול הגרגירים, כי היא הייתה גורפת ל-3 מנות מסבחה בשולחן שלנו ובדיעבד הבנתי שבעוד שולחנות באותו היום).

האם הכוונה למרקם של המסבחה? אני חושב שבסך הכל המרקם שלה הוא פיצ'ר. אני יכול להשוות את המרקם הגס לדוגמא למשאוושה של סעיד, אותה אני מאוד אוהב (ובכלל חברים, סעיד יותר טוב מאבו חסן באופן כללי
)

זה חומוס/מסבחה/משאוואשה ובארץ שלנו זה מאכל שיוצר המון אמוציות וגורר המון ביקורת והשוואה לחומוס המועדף על כל אחד אינדבידואלית. שזו עוד סיבה למה יש הרבה אנשים שלא יתחברו למסבחה של חאן מנולי, פשוט כי הם תמיד ישבו אותם למסבחה של החומוסיה המועדפת עליהם.

בשביל איכות= טעם

האוכל בחאן מנולי פשוט לא היה טעים לטעמי, אף מנה לא דיגדגה את בלוטות הטעם שלי והייתי מאוד מאוד רעב, אין דבר יותר מבאס מלאכול רק כדי לסתום את התיאבון מתי שהאוכל פשוט לא מושך אותך.
מרקם הוא לא רק פיצ'ר לטעמי, הוא חלק מהותי מכל מנה (כמו בביקורת שכתבתי על קיטשן מרקט שם משחק המרקמים בולט במיוחד) כאשר המסבחה גושית וחסרת חן זאת בעייה גדולה מאוד.
וטעות במטבח שיוצאת ללקוח היא בעייה גדולה- אני מוכן לקבל מנה שבושלה טיפה יתר על המידה או תיבול לא מדוייק אבל מסבחה שיוצאת לכמה לקוחות והיא גרועה לא נסלחת בעיני, אותו דבר לגבי המלפפון החמוץ שלטעמי אסור היה להגיש אותו, טבי טוב חייב לטעום את האוכל שהוא מגיש ולא להוציא מנה פגומה.

oreldi

New member
"הוא היה גרוע, ממש ממש נוראי, טחון גס, יבש, חסר טעם."

מה שהדוקטור כתב בהודעה המקורית

החתולית

New member
על הדיווח

וחבל שזו היתה החוויה שלכם. נקרא מאד מאכב.
&nbsp
שאלו אתכם מה דעתם על המנות?

כמו שציינית השירות היה מזעזע

מלצריות שלא שמות לב שנכנסת ולא מנסות להושיב אותך, מנות שיוצאות ללא סדר, דברים שצריכים לבקש כמה פעמים עד שהם מגיעים (כף, מים, חשבון) ומלצריות שנזכרות לשאול אם קיבלנו את מנת המרק עשרים דקות אחרי שכבר סיימנו לאכול אותה
בנוסף כל המקום התנהל באווירה של אי אכפתיות, כולל מוסיקה מרעישה שבקשות של שולחנות ליד להחליש לא ממש גרמו לה לרדת.
לשמחתי יש כמה ביקורות מאוד חיוביות בקנה ככה שהטעם הרע נעלם לו כבר...

inבאלי

New member
מעצבן

גם אוכל גרוע וגם שירות גרוע...אני יכולה להבין למה יצאתם עצבניים.

למעלה