חבורה של צבועות , הבינו כנראה שהן מצטיירות לא

הן חיות בסרט שאם הריעו להן בחוץ

אז אוהבים אותן כולם! הן לא יודעות שמריעים לכולם??

דקל69

New member
למען האמת - עדי וביחוד אתי קיבלו את מירב

הצעקות והקריאות לעברן. אתי בצווחות רמות ומחיאות כפיים, לעדי הריעו די באהבה ובפרגון וגם בכמות רבה אך פחותה, קרן וביחוד ליהי קיבלו מחיאות כפיים בסדר גודל פושר שמתבקש בנימוס. גם פרידה קיבלה כפיים, כולם מקבלים כפיים אך אצל אתי זה נלווה בצעקות ובהיסטריה, אין ספק שלפי הקהל שהיה באולפן היא כן יכולה להרגיש ככוכבת.

זה מה שאני אומרת

כולם מקבלים כפיים. צעקות באולפן זה לא מדד כלשהו.. זה קמצוץ של הקמצוץ מבין ציבור המסמסים.

שמישהו יסביר לי בבקשה למה איתן לא העיף את אתי

הרי אתי לא מתאימה לו רומנטית, זה ברור נשארה ההתנהלות בבית. גם כאן אתי לוקה בחסר, הרי הוא יודע שהיא גורמת לכל הטרור. עכשיו, אשמח אם מישהו יסביר לי למה הוא העדיף להוציא את עדי הנחמדה והלא מזיקה ולהשאיר את אתי?

עוד לא הבנת שהם חבורת נקניקים?

עדי גם ככה לא הייתה אופציה בשביל איתן, הוא לא רוצה אותה והוא יודע שהיא בכלל רוצה את בן. אבל בן יותר בכיוון של ליהי. ויוני ואתי זה צמד חמד. נו, אז מה נראה לך?

וגם למה אנחנו מקבלים הסבר

באח הגדול רק כדי להעמיד להדחה חייבים לתת הסבר הגון, וכאן זה שמדיח סופית לא חייב לתת הסבר ,אפילו לא במשפט אחד.

איציק911

New member
ההבדל בין ערוץ 2 לערוץ 10

באח הגדול העיפו את חודדה וכל הכבוד לערוץ 2 ערוץ 10 מבזה את עצמו שנותן במה לאחת כמו אתי וגם לקרן וליהי

סתיו7337

New member
הבינו, אבל משערות שזה בגלל ליז. לשניה לא -->>

חושבות שזה בגלל כל הלכלוכים, הריכולים והטינופת שהן יורקות על בסיס יומי

סתם מחשבה, יכול להיות שיש תמיד ארבע מועמדות

להדחה כדי ששלישית הרשע תשאר בתוכנית לעד? דניאל ברקע, עצובה על כך שכל מי שהיא מתחילה לדבר איתה עפה. הענין הוא שהיא יוצרת קשר עם כל מי שמנודה ושגם כך מועמד לעוף. אם לצנון היה טיפת רגש הוא היה משאיר לדניאל חברה. בייחוד שהיא כל כך בודדה. למרות שזה די מייגע לשמוע אותה חוזרת על עצמה: "יוווו, איך, איך, איך נפלתי", "יווו, איך הכנסתי את עצמי לסיטואציה הזאת...." היא עכשיו מפרגנת לעדי שהיא בחורה מדהימה ובן מסכים. באמת יש בעדי משהו יפה, אני חושבת שבגדול השיחות שלה היו כנות. היא מפרגנת מכל הלב. היא הייתה מאד רגישה לליז. יש לה בעיה רצינית של חוסר בטחון שמסבכת אותה. השימוש המופרז ב"כאילו" כנראה קשור לזה...

niva99

New member
אם יעיפו מישהי מהטרוייקה אני מהמרת על שיני סו

שיני סוס - שתעוף הביתה...

niva99

New member
גם התימני התברר כפטיש קונגו לא קטן

חפרן בחסד עליון.

למעלה