חביירים יקרים שלי....

אמירה

New member
חביירים יקרים שלי....

בעוד כ-24 שעות אני מתחילה את המסע הארוך הביתה.. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולסכם את התקופה הנפלאה שלי איתכם... אל תדאגו...בלי סיכומים..רק כמה מילים קצרות... אנחנו יודעים הרי שאין כמו המשפחה....במיוחד כשנמצאים רחוק...ומתגעגעים...להכל..לאנשים...לאוכל...לאנשים...לאוכל...וכן הלאה... ואני מצאתי לי משפחה ..שהתחילה כמשפחה וירטואלית...ולאט לאט הפכה למשפחה אמיתית(כולל השתתפות בשמחתי...)איזה כיף להעביר ימים ארוכים ומשעממים בצחוקים...בהשתטות...ובהעברת מתכונים מוטרפים...כשכל האנשים הנורמליים ישנים... תרשו לי להודות באופן אישי למספר אנשים...וסליחה מראש עם כל אילו שאפספס...זה הגיל...לכולם זה קורה בסוף.... לששק וללורד יקיריי, שכמעט בכל ביקור נחתנו עליהם...רחמנות ממש.. האמת שחשבו שאנחנו כאן לתמיד...ועכשיו אכלו רותה...נגור ממש מתחת לאפם...או יותר נכון מעל...חבר'ה...שיהיה ברור..אפילו בעין בלתי מ....ת רואים אתכם... לדרולי המקסימה למשה והבנות...וואו...כמה שעות העברנו יחד...צ'טים..טלפונים..ביקורים...אחחח...איזה כיף... לענת המדהימה..חברתי יקרה...ואוטוטו שכנתי...זכיתי...ובגדול.. IRIS G..חברתי בתפוצה..אחותי ל"צרה"..איך התמזל מזלי להכיר בסוף אותך ואת משפחתך...בשניה האחרונה... וכמובן..לביגל המוטרפת..ליניב המתוק...לאמא של איריס ונופר, לנופר30-אילת המתוקה....BALI, לאילנה מ, לר. המקסימה מווגאס שאירחה אותנו למופת בביתה, ל-FOOD911...כמה אתגעגע לטיילר ההורס,לאורקה היקרה שמקפידה תמיד להוציא מנבכי הארכיון את המתכונים שלי, לשיריות-S ו-26...חייבת לפגוש אתכן...שלא אתבלבל יותר... ןלחבריי הוירטואלים שצצים בשעות הלילה בצ'אט-פיקית המקסימה...איזה כיף נהייה שכנות...ODEDEE-עזוב אין לך מה לחפש כאן...תשאר...בבקשההה... ונאני המתוקה...אני מחכה ומצפה להפגש... וכולם כולם כולם...תראו את ההודעה הזו כתודה אישית לכולכם... אוהבת אתכם המון... וסוף סוף ניתן לאמר...להתראות בקרוב... נשיקות וחיבוקים אמירה

מוצרלה

New member
אמירה יקרה../images/Emo24.gif

אפילו שלא הכרנו ממש,רק פעם אחת נפגשנו, והשאר דרך הפורום. נכנסת לי ללב. ואני ממש מתרגשת לקראת בואך (לא, לא בגלל התבנית חחחחח). אז יאללה תנחתי כבר ונתחיל לפגוש אותך קצת יותר. טיסה נעימה לך ולמשפחה

אמירה

New member
נשמה...ראית מה עושה הגיל?????????

נתתי לעצמי 2 סטירות... וכמובן שי-SJARJAR ורינה-R66 וואיי וואיי לי.. ושוש מדינת ישראל, ושושקה....

מוצרלה

New member
חחחחחח אמירה , אם תמשיכי עם

השמות לא תסיימי אפילו שעה לפני הטיסה. תגידי לבעלך שיקח ממך את הסטירות שנתת לעצמך, ואני ..... אחזיר לך אחר כך

אמירה

New member
השתגעת?

ראית פעם את הידיים של רפי? אלהים ישמור... מעדיפה שאת תחזירי לי....

מוצרלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

בסדר, מה לא עושים בשביל חברים?!
תגיעי לארץ ונטפל בעניין לאלתר!!!!!!!

אמירה חמודה, שתינו באותה צלחת,../images/Emo7.gif

גם אני שוכחת המון דברים, ואבוי לי אם הייתי צריכה לסטור לעצמי בכל פעם
אוהבת אותך

יניבניב

New member
א מ י ר ה ../images/Emo24.gif

איזה כייף שאת סוף סוף באה מה את מודה כאילו את נפרדת? עכשיו רק נתעלק עלייך יותר ויותר, אני כבר מזמין מפרום.....

nani nani

New member
אמירה ../images/Emo23.gif

מחכה שרק תגיעי כדי לפגוש את האישה והאגדה... רק אל תנסי להגמל...

beagle

New member
../images/Emo25.gif אמירה!!!!!!!!!!!!

בדיוק אתמול נזכרתי איך כיכבת בסיכום השבועי הראשון-אי-פעם! מתה עליך, וכבר לא יכולה לחכות שתגיעו, אבל מה פתאום מילות פרידה כאלה??? יאללה, כבר רוצה לראות שוב אותך ואת "תרגש אותי". מתה עליך

shir26

New member
אמירה- בשביל השמיים הם הגבול

ואהו...נעשה לי מיש-מש ב
(לא באלי, לא מיש מיש...) מחכה לרגע לפגוש אותך פנים מול פנים לאחר אינספור שעות בצאט ואין ספור מתכונים מעולים שעלו על שולחני בזכותך! ברוכה השבה הביתה...
שיר

לישר

New member
טיסנ הניעמה ../images/Emo160.gif

המפגש של המבואסים מאי הגעה למפגש אצלך?
חייבת לטעומם מכישורייך

מירבלי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifברוכה השבה ../images/Emo104.gif

איזה כיף ואיזה אושר אמירה הגדולה מכולם חוזרת ארצה מעריצה אותך מאוד ודרך צלחה

לאפין

New member
לא ממש מכירות, אבל אני שמחה

שאת באה. המתכונים שלך מוצלחים, ואת מספיק נחמדה כדי לשלוח לי מסר אם השרשור כבר פג תוקף, אז מאוד משמח שתהיי פה.

bali

New member
מנהל
אמירה ../images/Emo24.gif

כמה טוב שסופסוף אוכל גם לראות אותך פנים אל פנים
תודה רבה גם לך על כל העזרה ועל החברות המיוחדת, רק באמת, אל תפחידי אותנו במילות פרידה. נהפוכו - עוד מעט תגיעי לפה!!!!

droli

New member
אמירוש, נאמר כבר הכל!

היית לי לעונג! את ומשפחתך!!! נפגש בקרוב!!

odedee

New member
אמירה!

להשאר אני לא יכול
אבל אני שמח שלפחות את חוזרת לפני שאני נוסע... וניפגש, תהיי בטוחה. תסתכלי טוב טוב על הבעל והילדים לפני הנחיתה, כי נראה לי שאחרי שתצאו מנתב"ג תהיי די עסוקה במפגשים עם הפורום, תראי אותנו יותר מהמשפוחה
דרך צלחה, מחכים לכם פה.

למעלה