חביירים יקרים שלי....

Iris G

New member
בוגדת!!!

מזל-טוב לחזרה, את עוד חייבת לי סדנאת פיתות! ומפרום! ולפי התמונה ליניב גם קוסקוס! יש חניית ביניים בלוס אנגלס? (נעם גם לנו להכיר את משפחתך. . . נו טוב, גם אותך)

ששק

New member
גררררררררר......

אני מבינה שאנחנו צריכים לצאת מהבית כבר מחר..... חשבתי שיש לנו זמן עד יום שני....
וזה מסביר למה את לא עונה לי בטלפון!!! חשבתי שאת פשוט מתחמקת...
(זה לא יעזור לך...אפילו את תנסי...) אל תאיימי עלינו...כרגיל אנחנו לא בבית.... אז תודיעי מתי את באה שנוודא לא להיות....
לגבי איזור המגורים...מתחת לאפנו...אנחנו הצטיידנו במשקפת.... אז תזהירי את החבר הצלם שלך....
מחכים כבר להיפגש....
יראת

shiri s

New member
אמירה היקרה

לפני כשנתיים נכנסתי לפורום ופגשתי אנשים יוצאי דופן. את אחת מהן. אחת מעמודי התווך עבורי, ומורתי היחידה להכנת האורז האולטימטיבי. כבר שנתיים שאת מלווה אותי בשמחותיי, דאגותיי ואף בהקמת המשפחה. אז נותר לי לאחל לך ולכל המשפחה - קליטה מהירה בארץ, התאקלמות זריזה לאקלים, הרבה כיף והצלחה ושניפגש בקרוב. אל תאדה לא תבלבלי אותי עם שירי 26 מכיוון שאני מקוונ שעד שתנחתי כבר אהיה עם זאטוט קטן בין הידיים. אוהבת מאוד (למרות משעולם לא נפגשנו), שירי

ramlv

New member
אמירוש

ריגשת אותי כל כך וראי מה קרה אני כותבת..... היה לי ממש ממש כיף להכירכם ולארח אותכם ממש ממש בכיף אני מזמינה מנה של קוסקוס קומפלט בנובמבר טיסה נעימה והתאקלמות מהירה.

Food911

New member
../images/Emo50.gifאמירה ה-....../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif

אמיר'לה אני שמחה שיצא לי לפגוש אותך ולהכיר אותך את מקסימה ו..
, הרבה למדתי ממך ויישמתי במטבח. אני מאחלת לך ולבני משפחתך הרבה הצלחה, וכמובן שאני מצטרפת ל-ramlv בנובמבר בביקור בארץ. בטיילר אני אטפל,אני אמסור לו את אהבתך
. נסיעה טובה ושוב פעם
שורה 20 כסא d .
בהצלחה|

אנדרסן

New member
אמירה טיסה נעימה

ולא לשכוח לבקר אצלי בטח את כבר במטוס או לקראת יציאה יאללה ביי

wan

New member
אמירה אם עוד לא פיספסתי.......

אז טיסה נעימה גם ממני. וברוכה השבה . וגם אני מקווה לפגוש אותך יחד עם כולם. בקרוב מאד. להתראות בארץ. WAN שגם סופרת את הימים...ובודקת כל יום שהמזוודה מספיקה לכל המתנות....

wan

New member

אז טיסה נעימה גם ממני. וברוכה השבה . וגם אני מקווה לפגוש אותך יחד עם כולם. בקרוב מאד. להתראות בארץ. WAN שגם סופרת את הימים...ובודקת כל יום שהמזוודה מספיקה לכל המתנות....

wan

New member

נסיעה טובה וקלה

כמה טוב שאת חוזרת הביתה, אין כמו כאן. ואפילו תהיי יותר נגישה ואפשר יהיה להחליף יותר מתכונים. בארץ האינטרנט יותר מהיר....
ברוכים הבאים.

למעלה