חבילות לחיילים

עמיחי נ

New member
חבילות לחיילים

היום אנחנו(מתנדבי מד"א ת"א) נפגשים בשביל להתחיל באיסוף חבילות שי לחיילים בצפון ובכל איזורי העימות. היום נתחיל בתכנון של מה לשים בחבילות,ארגון הקרטונים עצמם,תליית שלטים בתחנה(בכדי להזמין את המתנדבים ואת העובדים לתרום משהו קטן לחיילים). אני חושב שאם הדבר יעשה ברוב התחנות בארץ נוכל לעשות להרבה מאוד חיילים את המלחמה הזאת הרבה יותר נעימה (עד כמה שזה אפשרי). בינתיים אנחנו חושבים שצריך לאסוף: 1.חטיפים יבשים(לא שבירים יותר מדי כמו תפוצ'יפס). 2.מיצים(לא טבעיים שיתקלקלו ולא מוגזים שיכולים להתפוצץ). 3.כלי רחצה(סבונים,שמפו,סכיני גילוח מגבות קטנות וכו'). 4.גרביים נקיים וגופיות. 5.סיגריות(למרות שאני לא בעד,אבל מה לעשות....) 6.תרסיסים נגד יתושים. אם יש לכם עוד הצעות אתם מוזמנים לכתוב פה או לשלוח אלי לאימייל [email protected] או [email protected]

קודם כל כל הכבוד על היוזמה הברוכה!!

דבר שני.אני לא מבין אצלכם באיזור אין חוקים או משהו בקשר לדיגום המתנדבים? א.ממתי מותר לבוא עם מכנס 7\8 שאתה במשמרמת,אבטחת אירוע,או שאתה מייצג את האירגון עם המדים? ב.אני לא מבין למה החולצה מחוץ למכנסים.זה נראה כל כך מרושל כל כך לא יפה ומרשים. אני לא יכול לדבר על כלל האיזורים אבל מהתמונות האלה זה ממש לא יפה ומפריע לעין(תסתכלו בתגובות לתמונות של האנשים מכיבוי שהם לא מדוגמים) משהו שאני יכול להתגאות בו אצלינו באיזור שבאמת על דיגום לא עוברים על סדר היום ו99.9% מגיעים מסודרים ומדוגמים עם המדים אז קחו לתשומת ליבכם כי דברים קטנים יכולים לעשות שינויים גדולים

בכירה

New member
אתה מתעסק בתפל

לא שאנחנו חייבים לך דין וחשבון , אבל אם כבר העלת את הנושא... חוץ ממני, שבאתי מהתרמה והייתי עם מדים, המתנדבים לא ידעו שהיום יוצאים להתרים והגיעו בלי חלוקים, הוצאנו חדשים מהמחסן. התכנון היה רק לארגן, ובסוף החלטנו לצאת לסופרים כי חבל על הזמן, והיה שווה !!! ב-3 שעות אספנו 14 ארגזים מלאים !!! ומחר בבוקר הם יהיו אצל החיילים בצפון .

בכירה חס וחלילה לא מתעסק בתפל

אני רק אומר לך איך זה נראה מבחוץ. תאמיני לי המעשה כל כך יפה וכל כך חשוב אז בשביל עוד 10 דק ללכת להחליף מכנס.ואת יודעת מה מתקבל זה היה בדקה ה90 קשה להכניס את החולצה למכנסים? אני בקמחא תפסחא עמדתי בסופרים יותר מ8 שע' כמו משמרת.את לא מבינה כמה אנשים הזכירו לטובה את זה שאנחנו מדוגמים ולבושים נקי ומסודר! זה באמת משנה את איך שאנשים מסתכלים על האירגון שלנו. אז את לא חייבת לי שום דין וחשבון,אבל זאת נק' למחשבה שלא דורשת מאמץ רב מדי

בכירה

New member
אם כל כך מפריע לך

אל תסתכל , אנחנו נשרוד את זה . הדיון סגור מבחינתי יום טוב ובואו לתרום דם !!!!!!

איזה יחס גועל נפש

אם הית מדברת ככה גם לפני אני גם מבין למה היחס הזה לאיך שאת נראת!!!! אם אלה הפנים שלנו במד"א המצב של מד"א קשה!!!

עמיחי נ

New member
אולי הבית שלך זה 10 דקות מהתחנה..

ת"א זאת עיר שונה...זה ללכת 10 דקות לחתנת אוטובוס..לחכות רבע שעה לאוטובוס... לסוע עוד 25 דקות להגיע הביתה ללכת עוד 5-10 דקות להתלבש ואז לעשות את כל המסלול הזה מחדש... באנו והחלטנו שהיום כבר נלך להתרים, וגם עם מכנסי 8\7 ,חולצה חצי פתוחה,וקסדה צבאית אפשר להתנדב.

זה לא יאומן כמה ראש בקיר אתם יכולים

ללכת!!! אף אחד לא דיבר על הקטע של ההתנדבות אמרתי כל הכבוד והכל...אבל גם עם מכנסי שבע שמיניות אפשר להכניס את החולצה לתוך המכנס זה לא כזה מאמץ וזה נראה ממש שונה אם תגדילו ראש ואל תלכו על הקטע של הריב אתם תבינו שאני צודק ושזה באמת לא מעשה כזה קשה לעשות אבל משנה את דרך הסתכלותם של האנשים על מתנדבי מד"א!!!

עמיחי נ

New member
לא!

אפשר ללכת גם בלי חולצה במכנסיים...לרוב אנחנו נראים יותר גרוע עם החולצה במכנסיים. אם אתה רוצה ללכת עם החולצות הנוראיות האלו במכנסיים שיבושם לך.

אני לא יודעת איך זה אצלכם אבל אצלנו

אצלנו באיזור שרון (בעיקר בתחנה של חדרה) הרוב הגדול של המתנדבים הולגים עם החולצה מחוץ למכנס. חוץ מזה שללכת עם החולצה בתוך המכנס זה ממש לא נוח, כי ברגע שנמתחים כדי לקחת משהו בזמן נסיעה או בזמן הטיפול בחולה החולצה יוצאת מהמכנס ואז זה נראה הרבה יותר רע מאשר שהולכים עם החולצה בחוץ. אני לא יודעת מאיזה איזורים אתם אבל אני יודעת שכמו שאמרתי אצלנו כמעט ואף אחד מהנוער לא הולך עם חולצה בתוך המכנס.

עמיחי נ

New member
למה את כותבת את זה לי?

אני בחיים שלי לא הכנסתי חולצה לתוך המכנס...

Cervantes

New member
לדעתי זה תלוי אם זה נוער או לא

לדעתי חולצה מכופתרת של בוגר נראית נורא ואיום כשהיא מחוץ למכנסיים. נוער עוד מיילא..

מסכימה איתך

בקשר לזה שחולצה מכופתרת מחוץ למכנס נראת ממש נורא על זה אין ויכוח אבל בניגוד לזה החולצה של הנוער שאינה חכופרת כולה נראת יותר טוב שהיא מחוץ למכנס וזה גם הרבה יותר נוח לעבוד ככה

amitzahavi

New member
אני בכלל לא מבין

למה הולכים עם חולצה + מכנסיים? תראו את הצוותים האנגלים או הגרמנים. יש להם סרבל שנראה טוב מאוד, מחזיר עור, נוח לעבודה (אני חושב). למה לא עושים כזה במקום חולצה במכנסיים לאנשי השטח?

למעלה