חבילות לחיילים

אוקיי תקישב לי ותקשיב לי טוב גיא

תתחיל לסתום את הפה שלך על האזור שלנו מתנדב נוער לא מחוייב ללכת עם החולצה בפנים אם זה נראה טוב לעיין או לא זה לא בזין שלי, לא נאה לך בעין תעצום אותה , אל תייחס תעלים עיין לפני שאני אוציא לך אותה עם כפית!!!! מאיזה אזור אתה אני רוצה להבין ירקון?, ירושלים?, איילון?, כל האזורים האלה יכולים פאקינג לקפוץ לנו כי אני רוצה לראות אותך מסתדר במשמרת של 8 שעות שאתה מסיים עם פאקינג 10 קריאות בלבן שלא נדבר באטנים אני רוצה לראות עוד אזור שהאטנים שלו טוחנים כמו אצלנו אז נראה לך שפאקינג יש לנו כוח להכניס כל פעם את המכנסים מחדש, תתפלא אבל לא אני כל הזמן הכנסתי את החולצה שלי למכנסיים כל קריאה הייתי מסדרת אותה עכשיו כבר נשבר לי אני הולכת איתה בחוץ, וזה שאם אני הולכת איתה בחוץ או בפנים זה לא משנה לחולה אני לא מקבלת יחס שונה כי אני אגיד לך למה מצידו שתבוא במכנס קצר וחולצה קרועה העיקר שבאת להציל את החיים שלו זה מה שישמח אותו. אני גרה חצי שעה מהתחנה שלנו והאוטובוס שלי מגיעה כל 20 דק נראה לך הייתי חוזרת הביתה רק כדי להחליף את הכפכפים וואלה לא אני הפסדתי באותו יום כ"כ הרבה תוכניות למה כי העדפתי מהרגע להרגע לבגיע ולהתרים וסליחה לאזרחים היה אכפת מה לבשנו? לא כי רק הקבותה שלנו התרימה 7 והקבוצה ה2 גם 7 אז כל הכבוד לנו כי אף אחד מהאזורים המזדרגגים האחרים לא חשב לעשות את זה !!!!

amitp

New member
--->

1. השפה הזו לא מקובלת בפורום. 2. סתם בשביל הסטטיסטיקה, גם בירושלים וגם בירקון קיימות תחנות ובהן נט"נים ואט"נים (וגם רגילים) שלהם מספר רב יותר של נסיעות במשמרת מאשר לתחנה העמוסה ביותר בדן. 3. זה ש"באת להציל את החיים של החולה" לא מצדיק הופעה מרושלת, בין היתר. בדיוק כמו שרופא בחדר לידה לא יעבוד עם מדים מוכתמים בדם גם אם בדיוק כמה דקות לפני זה הם הוכתמו במהלך לידה (סתם מקרה שקרה) ולא בזין שלו להחליף מדים בפעם השניה במשמרת (שהיא טיפה יותר קשה מאשר המשמרת שלך בנט"ן, שעד עכשיו לא הבנתי איך היא קשורה למקרה הזה). ולשורה התחתונה - אני כן חושב שעדיף היה להתלבש כמו שצריך ולפחות להכניס את החולצה למכנסיים אבל בחייאת... שזאת תהיה הצרה האחרונה שלנו כרגע. מציע לכם לקבל זאת כביקורת בונה ולהמשיך הלאה. מעבר לזה - כל הכבוד על המבצע, כן ירבו. ולכל חיילי צה"ל באשר הם ולכל הדואגים להם - עלו והצליחו.

עמית(אם ככה קוראים לך)אמרת את הכל

אין צורך להוסיף מילה ולמסטולית אני מאזור כרמל תחנת קריות(רק לידע כללי קטנציק כזה בלבן שלנו טוחנים 8-9 נסיעות באמולנס לבן(וסתם לידע כללי יש בתחנה נט"ן ועוד לבן ונה"ז בנשר שיוצא לעוד נסיעות) אז וואלה דברים שאת לא יודעת אז אל תדברי סייג לחוכמה שתיקה עדיף לשתוק ולא לצאת מטומטם!!

amitp

New member
גיא --->

ציינתי כבר ששפה כזו לא מקובלת בפורום. הודעות נוספות בסגנון ימחקו. אין שום טעם לפתוח בפורום בויכוח ההיסטורי - "של מי יותר גדול". מקווה שבזאת נסגר הדיון הנ"ל.

למעלה