אוקיי תקישב לי ותקשיב לי טוב גיא
תתחיל לסתום את הפה שלך על האזור שלנו מתנדב נוער לא מחוייב ללכת עם החולצה בפנים אם זה נראה טוב לעיין או לא זה לא בזין שלי, לא נאה לך בעין תעצום אותה , אל תייחס תעלים עיין לפני שאני אוציא לך אותה עם כפית!!!! מאיזה אזור אתה אני רוצה להבין ירקון?, ירושלים?, איילון?, כל האזורים האלה יכולים פאקינג לקפוץ לנו כי אני רוצה לראות אותך מסתדר במשמרת של 8 שעות שאתה מסיים עם פאקינג 10 קריאות בלבן שלא נדבר באטנים אני רוצה לראות עוד אזור שהאטנים שלו טוחנים כמו אצלנו אז נראה לך שפאקינג יש לנו כוח להכניס כל פעם את המכנסים מחדש, תתפלא אבל לא אני כל הזמן הכנסתי את החולצה שלי למכנסיים כל קריאה הייתי מסדרת אותה עכשיו כבר נשבר לי אני הולכת איתה בחוץ, וזה שאם אני הולכת איתה בחוץ או בפנים זה לא משנה לחולה אני לא מקבלת יחס שונה כי אני אגיד לך למה מצידו שתבוא במכנס קצר וחולצה קרועה העיקר שבאת להציל את החיים שלו זה מה שישמח אותו. אני גרה חצי שעה מהתחנה שלנו והאוטובוס שלי מגיעה כל 20 דק נראה לך הייתי חוזרת הביתה רק כדי להחליף את הכפכפים וואלה לא אני הפסדתי באותו יום כ"כ הרבה תוכניות למה כי העדפתי מהרגע להרגע לבגיע ולהתרים וסליחה לאזרחים היה אכפת מה לבשנו? לא כי רק הקבותה שלנו התרימה 7 והקבוצה ה2 גם 7 אז כל הכבוד לנו כי אף אחד מהאזורים המזדרגגים האחרים לא חשב לעשות את זה !!!!