חבית ללא תחתית?

מצב
הנושא נעול.
חבית ללא תחתית?

חבית ללא תחתית?
האם מהקישור לחוק שעות עבודה ומנוחה אני יכול להבין שהרבה מאד דרישות של מעסיקים בחברות היי-טק לעבוד שעות נוספות - כמו לבוא בבוקר ולהמשיך לתורנות לילה לפעמים גם עד שעות הבוקר - הן לא חוקיות? נסו להגיד משהו לבוס נגד זה, והוא ישלוף סיפור על עובד שעבד 30 שעות רצוף... האם כשנוסעים לנסיעת עסקים לחו"ל אין הגבלה על מספר השעות הנדרשות מעובד, ומותר לחייבו גם לעבוד בשבת?

כעיקרון, אם העובדים אינם נופלים תחת

חבית ללא תחתית?
האם מהקישור לחוק שעות עבודה ומנוחה אני יכול להבין שהרבה מאד דרישות של מעסיקים בחברות היי-טק לעבוד שעות נוספות - כמו לבוא בבוקר ולהמשיך לתורנות לילה לפעמים גם עד שעות הבוקר - הן לא חוקיות? נסו להגיד משהו לבוס נגד זה, והוא ישלוף סיפור על עובד שעבד 30 שעות רצוף... האם כשנוסעים לנסיעת עסקים לחו"ל אין הגבלה על מספר השעות הנדרשות מעובד, ומותר לחייבו גם לעבוד בשבת?
ההגדרה של "משרת אמון" - הרי שאכן אין זה חוקי שלא לשלם שעות נוספות. חוק שעות עבודה ומנוחה מגדיר בדיוק מהם חוקי העבודה לגבי שבת. ועובד שנשלח מטעם החברה לעבודה מסויימת בחו"ל - חלים עליו אותם החוקים. מצרפת לך קישור של החוק - שים לב לפרק 3 ו-4.

בדרך כלל, העובדים לא נופלים תחת...

ההגדרה של "משרת אמון" - הרי שאכן אין זה חוקי שלא לשלם שעות נוספות. חוק שעות עבודה ומנוחה מגדיר בדיוק מהם חוקי העבודה לגבי שבת. ועובד שנשלח מטעם החברה לעבודה מסויימת בחו"ל - חלים עליו אותם החוקים. מצרפת לך קישור של החוק - שים לב לפרק 3 ו-4.
בדרך כלל, העובדים לא נופלים תחת...
אלא קורעים תחת.

שום קשר אישי שידוע לי.

גם זה - אבל אולי תסביר אם יש מאחורי
זה גם קשר אישי? אני גרועה בחידות וממש לא יצירתית. יום טוב.
שום קשר אישי שידוע לי.
פשוט, האסוציאציה הראשונה שעלתה אצלי כשקראתי את המילה "מבורך", היתה "פרופ' ברוך מבורך".

שיר ורד

New member
האם יש תקדימים משפטיים

האם יש תקדימים משפטיים
שעובדים בחברות היי טק ובמשכורות גבוהות זכו בתביעות לתשלום שכר שעות נוספות, למרות שהועסקו בחוזה גלובאלי. הבעיה קיימת בעיקר בחברות בהם כל העובדים בחברה, או כל העובדים במקצועות מסוימים עובדים בשכר גלובאלי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה