חבל....בלי שרון לא אצביע קדימה

r o n i t 111

New member
חבל....בלי שרון לא אצביע קדימה

צר לי אך אאלץ לחזור לליכוד ולביבי בראשה. אין מצב שמצביעה לקדימה בראשות אולמרט

r o n i t 111

New member
הלוואי שתצא צודק...

לא מגיע לאולמרט ולחבורתו לקבל את הכתר של שרון. רק לשרון הגיע! לכן הם איבדו אותנו...........נלך לביבי אני מקווה שלא נתאכזב.

yaelh8

New member
באמת חבל מאוד! חשוב להבין

ששרון בחר את האנשים שילכו איתו ב"קדימה" לא בגלל הפרצוף היפה שלהם אלא בגלל שהם מסכימים עם דרכו ומאמינים שמפת הדרכים זו הדרך הנכונה. אין סיבה שהם לא ימשיכו בדרכו במיוחד עקב הנסיבות הטרגיות שבגללם הוא לא יוכל להמשיך כראש המפלגה. אני בטוחה לחלוטין שאנשי "קדימה" ימשיכו להיוועץ עם יועצי שרון ולקבל את ההחלטות שהכי קרובות לאילו של שרון (בניגוד גמור לביבי ופרץ). למה לא תצביעי לקדימה בראשות אולמרט? ושאלה יותר חשובה, למה להצביע לביבי? הוא הרי מתנגד לשלום ולקידום כלשהו בתהליך המדיני (ולא לשכוח את הצורה בה הוא פרש מהליכוד לראשונה)

r o n i t 111

New member
לא שכחתי איך ביבי פרש...

זה היה באמת "בושה וחרפה". אך...., אני בספק ש"אנשיו" של שרון ובראשם אולמרט ילכו בעיקבותיו. הם אולי "יוועצו" אם אנשי שרון אך אולמרט, אולמרט הוא הבעייתי בחבורה! חבל!

yaelh8

New member
מה הבעיה עם אולמרט?

את לא חושבת שאם שרון דאג שהוא יהיה מספר 2 שלו זה מעיד על משהו?

r o n i t 111

New member
צר לי....ובלי רצון להעליבך...

אתייחס לגילך הרך.... את כנראה עדיין רכה צעירה ויפה מכדי שתוכלי להכיר את אולמרט. עם כל הרצון הטוב, והיופי של מפלגה שקמה בראשות שרון....אין לי ספק שפרצופה לא יראה כמו ששרון רצה. רק לא אולמרט!

yaelh8

New member
אני לא נעלבת

דבר ראשון, אשמח לדעת בת כמה את שנית, אני חושבת שמגיל מסויים אדם מפתח הבנה כלשהי לגבי עמדותיו ודעותיו, ועמדה זו נשארת פחות או יותר זהה כל חייו כך שגילי הרך (תודה על המחמאה) הוא לא ממש פונקציה. הייתי מבינה את דבריך לו הייתי בת 17,18 אבל כאחת שדי מתעניינת בפוליטיקה ומכירה את אולמרט לפחות כמו כל אזרח שרואה חדשות וקורא עיתונים אני יכולה להגיד לך שאני חושבת שהוא אופציה טובה בהרבה מכל מועמד אחר.

r o n i t 111

New member
מפלגה היא לא קבוצת כדורגל...

נכון שמגיל מסויים אדם מפתח הבנה לגבי עמדותיו ודעותיו הפוליטיות מתגבשות. אך, אסור בשום פנים ואופן שיהיו זהות כל חייו. דעות חייבות להיות מותאמות למצב העכשווי. מפלגה היא לא קבוצת כדורגל שמעריצים אם היא למעלה או למטה..מפלגה בוחרים קודם כל בגלל האנשים שלה המצע שלה ובמיוחד זה שבראשה. אולמרט יש לו תיבת פנדורה לא קטנה שאין לי חשק ורצון להיות במפלגתו.

את ממשיכה לזרוק ססמאות :)

מדוע לא אולמרט ודווקא ביבי או פרץ. נמקי, בבקשה. ועל איזה מצע את מדברת בדיוק? מצע הליכוד לא עודכן מאז 1999! עדיין כתוב שם על הסכם אחוזת וואי! :) המצע המדיני היחיד שפורסם הוא של מפלגת קדימה :) נמקי והסבירי בבקשה..

yaelh8

New member
לא הבנת את הכוונה שלי ובאשמתי

אני מודה שלא הייתי ברורה. לא התכוונתי שאדם בוחר דרך, מפלגה והוא איתה כל חייו. כמובן שיש השפעה של המצב הקיים בפועל אבל באופן כללי מעטים האנשים שנודדים מצד לצד (לדוגמה, קשה לי להאמין שאדם שהצביע לרחבעם זאבי ז"ל יצביע למפלגה ערבית)

אולמרט

ראשית לדברייך , מבחינתי ומבחינת רבים אחרים במדינה : לא ביבי בודאי. לעניין תנועת קדימה , תנועת קדימה הוקמה מתוך חזון משותף לשרון ואני בטוח שכולם יודעים שגם מתוך "דחיפה" ועידוד של אולמרט . שרון , פולטיקאי לתפארת , מנהיג בכל רמ"ח אבריו ולצערי הרב אינו נמצא בקו הבריאות (שוב לצערי !!!) , כפי שצינתי אולמרט הלך עקב בצד אגדול עם שרון . לא רבים זכו לאמונו של שרון , אולמרט וציפי ליבני היו שניים שמאוד זכו ועל כן הם ראויים . מעבר לעובדה שאולמרט ראוי מעצם היותו האיש שהלך עם שרון בכל שעל שהלך , הוא ראוי מעוד הרבה סיבות אחרות . למה אולמרט כן : אולמרט היה ראש העיר אולי הכי קשה לניהול בעולם (ירושלים להזכירך במשך שתי קדנציות ) , הוא ניצח את מי שהיה ראש העיר המיתולוגי טדי קולק וניהל את ירושלים בהצלחה רבה תוך תמרון בין כל הפלגים ועם כלהקשיים הרבים שכרוכים בכך . אולמרט כיהן בתפקידי שר לכל רוחב הממשלות בהם כיהן ובהצלחה רבה , תוך שיתוף פעולה פורה ומלא עם כל מי שעבד תחתיו (היחיד שאיתו לא הסתדר אולמרט לאורך כל תקופות כהונתו היה ביבי נתניהו אבל כך גם רבים וטובים אחרים כמו 90% מעם ישראל) . מעבר לעובדת היותו של אולמרט כנראה מנהיג התנועה וממשיך דרכו של שרון לצידו עומד ארסנל מצויין ורב גוני של מנהיגים ובעלי תפקידים בכירים שחברו יחד מתוך אמונה בצדקת הדרך ומתוך כוונה להמשיך דרכו של שרון . ציפי ליבני אבי דיכטר רייכמן מופז ועוד רבים וטובים אחרים , אלה כולם עושים את ההבדל בין תנועת קדימה לבין האחרים , 40% מהעם כבר מבינים את זה הגיע הזמן שגם את . אגב , אולמרט לא וביבי כן ? תמוהה בעיניי ההבדל התהומי , נתניהו היה זה שגרם לכל המהפך הפוליטי במדינה "המפץ הגדול" הוא הרי טוען (למרות שתמך בהצבעות !!!) שלא ילך בדרכו של שרון לא מבין את הסתירה בדברייך מלבד אם את "שתולה" המגיעה להביא לידי דמורליזציה כאן בפורום .

שרון הוא אישיות דומיננטית במפלגה

אבל ללא ספק, קדימה היא לא מפלגה של איש אחד! מספיק מבט ברשימת המפלגה לכנסת.. והשוואה לרשימות אחרות, בשביל להבין שמפלגת המרכז הזו, מציעה את האלטרנטיבה השפוייה היחידה! http://62.219.82.210/55-he/Kadima.aspx אבי דיכטר, שאול מופז, אהוד אולמרט, ציפי לבני, אוריאל רייכמן, יואל חסון, שמעון פרס, גדעון עזרא, מאיר שטרית, אברהם הירשנזון, זאב בוים, יעקב אדרי, מרינה סולודקין, רונית תירוש... ועוד הרבה טובים נוספים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=65928&c=6856&sc=0&ssc=0

r o n i t 111

New member
אכן רשימה יפה....

שאול מופז, אוריאל רייכמן, שמעון פרס, רונית תירוש ועוד .... אך לא כשאולמרט בראשה! אל תבינו אותי לא נכון....אני הייתי מהראשונות של חסידות קדימה. אך...מה שקרה וחבל שקרה שינה את דעתי. לעולם לא אלך למפלגה שאולמרט בראשה!

r o n i t 111

New member
חייבת להדגיש!

דבריי אילו באים רק בעקבות המצב הלא סימפטי ששרון נקלע אליו. אני מאילו שמעריצות את שרון לאורך כל חייו.

למעלה