חבל....בלי שרון לא אצביע קדימה

yaelh8

New member
את קצת סותרת את עצמך

מצד אחד את אומרת שמפלגה היא לא קבוצת כדורגל וכך מן הסתם פוליטקאים הם לא שחקני כדורגל השילוב של הערצה ופוליטיקה נראה לי ממש לא מתאים (בדיוק כמו שאת רשמת בתגובה שלך לדברי, למעלה)

r o n i t 111

New member
ממש ממש לא

את כנראה לא הבנת אותי נכונה.... קבוצת כדורגל גם אם היא טובה וגם אם היא לא טובה ממשיכים להעריץ. מפלגה שופטים לפי פרמטרים אחרים. מפלגה יכולה להיות טובה שנתיים ואז יופי נהדר בוחרים בה, ובשנתיים האחרות אם היא לא טובה זזים ממנה.

yaelh8

New member
וכך גם פוליטקאים

כמו אריאל שרון ותסכימי איתי שהוא מאוד השתנה במידת הקיצוניות שלו בגלל זה קצת תמוהה שאת מעריצה שלו והולכת אחריו כל חייך

mean girl 16

New member
שרון לא פעל מתוך קיצוניות

הוא פעל לפי מה שהיה נכון באותה תקופה. אז היה נכון להקים התנחלויות. עכשיו הוא ראה שלא לנכון להמשיך לשבת בעזה, וזה ברור ומובן לכל אדם הגיוני עם שכל. אנשים סומכים על שיקול הדעת של שרון. ימינה, שמאלה- לא משנה. אנשים מאמינים שמה ששרון יחליט לעשות יהיה הדבר הנכון למדינה. שרון זה לא אולמרט ולעולם לא יהיה.

bhnadav

New member
ממשיכים לקלל את המאמן והשחקנים ../images/Emo8.gif

למה שלא תעברי לדבר תכל'ס?

אולי תעני לשאלה במקום לזרוק ססמאות?

מ ד ו ע לא אולמרט? נמקי והסבירי. מדוע דווקא ביבי או פרץ..?

r o n i t 111

New member
אין לי ענין להתנצח איתכם...

ברגעים אילו מה שחשוב הוא ששרון יצליח להתאושש. והנה ברגעים אילו אני שומעת שיש שיפור קל במצבו. אמן ואמן! הלוואי ולא נצטרך להתווכח אולמרט או משהו אחר? אני ממש לא שתולה...וממש לא בעד ביבי ופרץ.....אך מה לעשות שאולמרט לא לרוחי? יש עוד זמן להחלטות נחכה ונראה.

:) אין פה התנצחות.. את פשוט לא עונה

את כותבת "רק לא אולמרט".. ואין סיבה אחת מדוע לא :) נשאלת כבר מספר פעמים מדוע דעתך היא כזאת - לא נתת ולו תשובה אחת, זה הכל. את חוזרת על מנטרה מבלי לבסס אותה.. מילים באויר. תני תשובה כנה.. או שאת פשוט לא יודעת ונדבקת לסיסמא ללא תוכן.

הייתי יותר משמח לשמוע למה ביבי כן ?

מי שגרם לכל המפץ הפוליטי במדינה , מי שגרם להעמקת העוני , הכאב והסבל , מי ששמו נקשר לכל תככנות מאוסה בפוליטיקה הישראלית , מי שלא נתן לראש המשלה המכהן (זה שאת אוהבת ומעריצה אגב כמו כמעט כולנו ) מעט נחת ושקט לפעול , מי שגם לו הסכים לדרך דאג למרר את חיי העומד בראש התנועה ולו רק בגלל שרצה להיות במקומו ( הוא הרי הצביע פעמיים בעד ההתנתקות ריבונו של עולם !!!!! ) . תגידי , את במקרה בת יענה ???? (מבלי לפגוע בכבודך ח"ו ) המרירות כיום רק הולכת ותופסת תאוצה אצלי כמו אצל רבים שחושבים שאת חיו של ראש הממשלה שרון דאגו רבים למרר ולא מהסיבות הנכונות לצערינו . תנועת קדימה מסתבר לרוב העם בכל מצב (בתנועה ישנם מנהיגים רבים וטובים שחברו יחדיו להנהיג ולהצעיד את המדינה "קדימה" !!!) מהווה את החזון לחיים טובים יותר . כולי תקווה שראש הממשלה יבריא ויחזור לפחות לחיק משפחתו , אם לא לראשות הממשלה . את העבודה ימשיכו ויעשו חברי תנועתו וממשיכי דרכו בהצלחה

mean girl 16

New member
ואז אתה מנפנף

בשגשוג הפוליטי בתקופתו של שרון? ראוי גם לציין כמה שרון שיבח את נתניהו בתחום זה. צביעות לשמה.

תעברי על כל ההודעות שלי מעולם אבל

מעולם לא שמעת מילה אחת טובה ממני על "השגשוג הכלכלי" !!!!!!!!! השגשוג הכלכלי הזה שעליו את מדברת הוריד מליון וחצי (!!!!!!!!) מתושבי המדינה אל מתחת לקו העוני , זאת ע"פ הלישכה המרכזית לסטטיסטיקה !!! השגשוג הכלכלי הזה גרם לפערים חברתיים ענקיים במדינה , על כיתוב על העמקת הפער בחינוך על העמקת הפער החברתי אז ממני לא תשמעי מעולם ולעולם אף לא מילה אחת על "השגשוג הכלכלי" , זה היה רק אצל האלפיון העליון , אלה בעלי הבנקים , בעלי ההון שהיו מקורבים מאוד "לצלחת" !!!! הם הרויחו מהריביות הם הרויחו בבורסה הם הרויחו מקניית נכסי המדינה הם מרויחים עדיין העם (פשוטי העם צ"ל ) העשירונים התחתונים אותם תמצאי ביום שישי בשוק מחפשים שיירים מהמזון שנזרק מבעלי הדוכנים. גשי למחנה יהודה , גשי לשוק בשכונת התקווה ותשמעי מהמוכרים שם על הקושי למכור (העשירים לא מגיעים לשוק) ובמיוחד תשמעי מהם על "אוספי המזון והשיירים " !!!!! תיגשי לכל בתי התמחוי תמצאי שם את כל "המליון וחצי " אפילו את אלה שמתביישים להראות ולהחשף . אז תפסיקי לבלבל עם השגשוג הכלכלי המדומה את השקר הזה ישנם לצערי כאלה שלא יוכלו לספר (מפני שהם התאבדו : מבושה , מחרפת רעב , מפני שלא יכלו לשלוח את הילדים עם ספרים ומחברות לבתי הספר ) אז את זה תספרי גם או במיוחד להם ולבני משפחותיהם .

מה בנוגע לדרך? :)

מצע.. אמונה משותפת.. כולם אנשים שתמכו ברעיונות מפת הדרכים ובדרך המדינית ששרון הוביל. ומה מאחד את הליכוד, לדוגמא? האם זה סילבן וביבי שיום אחרי הפריימריז שכחו שכל אחד קרא לשני קיצון? האם זה הפייגלינים שכן נשארו שם ודוחים את ביבי? הליכוד, שינוי, קדימה, העבודה וכל שאר המפלגות - הן אוסף של דעות ושל אנשים שונים. ודרך אחת מוגדרת שהולכים בה.. כל האנשים שהזכרת, מאז ומעולם היו קרובים למרכז יותר מאשר לקיצון שבו היו במפלגה הקודמת שלהם. כולם. לדוגמא - רעיון ההתנתקות.

חזרנו לגן ? מי הגננת כאן ? תתבגרו

הגיע הזמן להתבגר , כמות המילים וחוסר הפרגון וההבנה עוברים כל גבול . הגיע הזמן לברור מילים את יודעת : "מילים אולי לא רוצחות אבל הן פוגעות ומאוד!!!" הגיע הזמן ילדה להיות מעט יותר "ממלכתית " אני עוקב אחר מילותייך כאן ובפורום הליכוד והצלחת להכעיס אותי לא מעט . הזלזול שלך במנהיגים שעבור מעט יותר מכפי שאת מסוגלת לחלום בכל תקופת חייך הוא כזה שגורם להתייחס לדברייך בצורה לא מכובדת ואני מתכוון גם למילים "אם הנשיא שלנו היה קצת יותר נורמאלי"!!!!!!! שרון היה לא ראוי אולמרט לא ראוי הנשיא לא נורמאלי ע"פ מה שאת כותבת העולם סובב סביבך או סביב כל חברי תנועת הליכוד "ובלתם אין עוד " תתבגרי/ו . שבוע טוב

סם ממכר

New member
מיתפלל

כאשר יש לנו בעם מנהיגים גדולים תמיד אנחנו פוגעם ומחפשים מה לא טוב בהם למה עד מתי ארץ אוכלת יושבה למה השינאה הזאת לימין לשמאל לדרך חבל יכולנו לחיות אחרת

למעלה