חבל מאוד שמנהלת הפורום מפריעה ...

-איציק

New member
חבל מאוד שמנהלת הפורום מפריעה ...

למהלך השביתה ע"י רעיונות, בו בזמן שהיא באה לירושלים רק בימי שישי ומבקשת ונותנת רעיונות משונים ולא רלוונטיים לאריה צודקביץ. חבל שהיא מפריעה למהלך התקין של ההפגנה. לכן אני לא מגיב למפיצה הרע כאן בפורום. איציק

רינו

New member
ועוד שהיא מוחקת הודעות בעקביות

אתי אברהמי אדאג לסילוקך מהפורומים

Brendan

New member
רינו....

אם לא מתאים לך לכתוב כאן, ראה את עצמך חופשי לא להיכנס לפורום.

רינו

New member
אכתוב אייך שבא לי ומתיי שבא לי..

ואף אחד לא יפחיד אותי או יאמר לי מה לעשות

Brendan

New member
אף אחד לא אומר לך כלום....

אבל אתה מתחיל להציק ולעצבן עם השטויות שלך.

רינו

New member
אז????

אתה רוצה להעלים אותי,או שמה לנפנף אותי?או מה? הריי אמרת בדבר חופש ביטוי ואל תנסה לסתום פיות או לדבר בצורה מאיימת

Brendan

New member
אף אחד לא מאיים אליך...

אבל היה עדיף אילו תחליט לא לשתף אותנו במחשבות שלך.

רינו לדעתי ההנהלה כאן דואגת שהפורום

ישמור על לשון נקייה ולכן אני בטוחה שאתי לא לבד במערכה !!

אבל היא עושה המון

ואני בטוחה שמטה המאבק מוקיר לה המון כבוד והערכהה

הממ....

כבוד אתה דורש ?? אתה לא מודע לזה שכבוד זה דבר הדדי ?? איך אפשר לכבד אדם שלא מכבד אשה שעושה המון ויורק לה כל הזמן שהיא לא שווה כלום ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-איציק

New member
במטה המאבק האמת שלא בדיוק אוהבים

אותה, בלשון עדינה ביותר. ואני שייך למטה המאבק. היא דוחפת את עצמה לאן שכדי לה אישית. איציק

צלף

New member
אתי עובדת לפרנסתה 5 ימים בשבוע

כאחות. ואנחנו צריכים לשמוח בכל נכה שעובד ומפרנס את עצמו. ואין לנו את הזכות לתבוע מנכים לותר על פרנסתם בשביל ההפגנה.

AYELET1

New member
אכן, נכון

הרי כל ההפגנה היא למען אפשרות קיום לנכים. אתי היא אישה נכה המתפרנסת, ותומכת בהפגנה בעיקר למען מי שיש לו בעיה בכך. האם ברצונך, איציק, להביא לפיטוריה או לאי יכולתה להתפרנס ? לא נראה לך שישנה סתירה בין הדברים??? ואם עצותיה אינן מקובלות עליך- זכותך, כמו שזכותה להחזיק בדעה שונה. מה לעשות ולא כולם מקשה אחת, ולכל אחד דעותיו?

-איציק

New member
אני מכבד כל אחד ואחת שעובדים...

אין לי טענות לאנשים עובדים שלא יכולים להגיע, אני מדבר על כך שהיא מגיעה כל יום שישי בבוקר וטוחנת כן ממש טוחנת לאריה צודקביץ את המוח, ברגע שהיא נכנסת למשרד הרווחה היא ישר יושבת ליד המטה של אריה ומשגעת אותו בדיבורים, ואני כותב את מה שאני יודע ורואה שם וגם ממה שאומרים לי, מדוע היא לא מתיישבת ליד נכים אחרים בחדר ו"משגעת אותם? היא חושבת שהיא מקבלת כבוד ליד ההנהלה. אני מגיע כל יום בבוקר לירושלים ולוקח איתי עוד נכים מהסביבה, איש מהחברים לא נכנס לשבת ליד אריה וטוחן לו את השכל, כולל אותי, (אני ישר נכנס לעניינים מסדר כמה שאני יכול מגיש אוכל או מסדר את המחסן וכו... עם יש לי מה לומר לאריה אני אומר וממשיך, אני לא יושב לידו שעות. יש תחלופה כל הזמן ליד המיטה שלו, אבל היא..... שעות טוחנת. למזלה אריה אדם מאוד עדין ולא אומר לה כלום, (אבל לי הוא כן אומר) אז אין לי בעיה איתה כל הכבוד לה אבל היא צריכה לנהל את הפורום לטובת כולנו כאן בלבד, ואני מדגיש כאן בלבד. איציק

צלף

New member
איציק אולי כדאי לכתוב ולדבר עם אתי

בס"ד באופן אישי. טענות כלפי אדם כדאי קודם לברר בשיחה בין שתי עינים, ואז מונעים בושת פנים ושיקולי כבוד. וגם הצד השני יכול לקבל את מה שאתה אומר, וגם לענות. נכון אותה אף עם לא פגשתי אישית, אבל שאני (ואחרים) רואים מה היא עושה בפורום, קשה לי לקבל תיאור כזה. אתי אם את מוחקת את ההודעה של איציק תמחקי גם את זה, זה יותר מידי אישי לפורום.

-איציק

New member
צלף ידידי האמן לי שדיברתי איתי לא

פעם ולא פעמיים, אין אפשרות לשוחח איתה, היא לא נותנת לך לדבר, היא כל הזמן מדברת ולא נותנת להשחיל מילה. גם אתה ואני משוחחים,ושוחחנו לא פעם ולא פעמיים, ואפילו נפגשנו כמה פעמים. איתך נעים ויש אל מה לדבר אתה יודע להקשיב ונעים לשוחח איתך, אני מקווה שגם איתי נעים לך לשוחח. כאשר אני כותב דברים (ואני יודע שאני פוגע) הכוונה שלי היא להכניס לה לראש דברים כדי שהיא תפנים את הדברים, למרות שאני פוגע בה לא פעם אני לא תמיד מצליח לדחוס לא למחשב שבראש שלה את הדברים וחבל. איציק. נ.ב אל חשש אני יודע שהיא מוחקת את רוב הדברים שאני או אחרים כותבים כאן ושם.

למעלה