חבל מאוד שמנהלת הפורום מפריעה ...

-איציק

New member
צלף ידידי האמן לי שדיברתי איתה לא

פעם ולא פעמיים, אין אפשרות לשוחח איתה, היא לא נותנת לך לדבר, היא כל הזמן מדברת ולא נותנת להשחיל מילה. גם אתה ואני משוחחים,ושוחחנו לא פעם ולא פעמיים, ואפילו נפגשנו כמה פעמים. איתך נעים ויש אל מה לדבר אתה יודע להקשיב ונעים לשוחח איתך, אני מקווה שגם איתי נעים לך לשוחח. כאשר אני כותב דברים (ואני יודע שאני פוגע) הכוונה שלי היא להכניס לה לראש דברים כדי שהיא תפנים את הדברים, למרות שאני פוגע בה לא פעם אני לא תמיד מצליח לדחוס לא למחשב שבראש שלה את הדברים וחבל. איציק. נ.ב אל חשש אני יודע שהיא מוחקת את רוב הדברים שאני או אחרים כותבים כאן ושם.

-איציק , אולי תסביר לציבור מדוע

יש לך טינה כה רבה? מי ביטל את המינוי שניתן לך כדובר של אריה צודקביץ?, אריה צודקביץ. לקחו ממך גם את תפקיד דובר המאבק באינרטרנט? תדבר בשמך בלבד ותפסיק לדבר בצורה בה אתה מדבר ללא סיבה. לא אאי ולא אף אחד אחר. אתה רק מעכיר את האווירה כאן! את זה, כולם יודעים. זה הראי שאתה מציג בפני מי שנכנס לכאן. תבדוק בחברים, בשורה למעלה כמה חברים יש כבר מעבר לחמישה שאתה מנית? אם כל כך לא נעים לך כאן מה אתה עושה כאן? אתה מבייש את חבריך במטה המאבק בהתנהגותך. אנשים לא טיפשים ןהספיקו לדעת מי אתה ומה מגמתך. אם אתה רוצה לקדם את המאבק, מציעה לך לנקוט דרך אחרת. תלונות נגדי תביא להנהלת תפוז. תודה

-איציק

New member
אני עדין דובר באינטרנט, מה שרוני

שרייבר כתב זה שיש כיום למטה המאבק אתר ואני לא הדובר באתר הזה בלבד. רוני שרייבר לא אריה צודקביץ, ולא שללו ממני את המנוי, לא שזה כבוד גדול כל כך. חוץ מזה מה יש לי נגדך את יודעת טוב ביותר. וזה לא אישית נגדך, את נדחפת לאן שכדי לך כמו שהיית נגד מטה המאבק בהתחלה ועכשיו כאשר הם קבלו תנופה ונוכחת שארגון הגג בזבל, את דוחפת את עצמך למטה המאבק וחושבת שמשהו שם מעריך אותך. כפי שכתבתי אריה אדם עדין ולכן הוא לא זורק אותך ממנו כאשר את נדבקת לרגליו שם בירושלים. תסתובבי שם בין האנשים תרדי לעם ואז נראה מה את בהמת שווה. איציק

איציק, יש לך הוכחות למה שאמרת?

מזמן קבלת הבהרה בנוכחות אריה צודקביץ ואחרים שיש לך טעות בתפיסה. תדבר פעם אחת בשם עצמך. ואל תדבר בשמי. ומה שאני עושה הוא לא למטה המאבק ולא לארגון זה או אחר אלא למען הציבור. כל מי שעושה ולו הדבר הקטן ביותר זה עשיה. ואינני מדברת על עשייתי. שאתה מחבל בה בכל דרך אפשרית. ואל תגיד לי שזה לא אישי. זה שלא מקובל עליך, זו בעיה שלך. אתה היחיד שזורק כאן בוץ בלשון המעטה. סליחה שאני בוטה. תקרא מה כתבו שלמה,ל. SWFM ורבים אחרים. את מה שיש לך נגדי או לא נגדי, זה לא מעניין אף אחד. וזה לא המקום. הפורום הוא הבבואה של כולנו. נועד לכלל ציבור הגולשים. מציעה לך למצוא פינה אחרת לכתוב בה אם לא לטעמך. שיהיה לך יום נעים.

-איציק

New member
את שלמה אני מכיר אישית, ואת השאר..

שאת כותבת בשמות אחרים כבר ידוע לכולם כאן את יכולה למחוק מה שלא נראה לך, אני רגיל איציק אני בירושלים משעה 13.00 אז...

מצטרף בזכות לצלף

מצטרף לכל מילה של צלף, ומוסיף שמסייעת לכולנו כאן בפורום, שלא עבור כסף. הלוואי וירבו כאאלו, ויבריאו.

את שגיאות הכתיב שלך

מזהים ממרחק של קילומטרים. די להתחזות ולהתחנף לכל מנהל פורום עד שבסוף נמאס לו והוא חוסם אותך.

tipid

New member
כל אגם פועל ותורם כפי יכולתו הוא

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה מבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות בברכת סוף שבוע נעים.. מתמר

tipid

New member
אתי חן חן לך!../images/Emo51.gif

אני בסך הכל אמרתי את אשר על ליבי. ואשמח ככל שזמני מאפשר לי להשתתף בפורום נכבדזה! בכל מקרה אני איתכם במאבקכם וסומכת ידי להצלחתכם . איך נאמר הצלחתכם הצלחתי!

היא לפחות מפרנסת את עצמה בכבוד !!!!

ומגיע לה רק צל"ש על מה שהיא עושה בהתנדבות !!!!!

swfm

New member
חבל שמריבות כאלה מחלישות...

את המאבק. מבלי להצדיק צד כזה או אחר, אנא נסו לדחוק את האגו הצידה עד סוף המאבק הנוכחי האחרון לפחות! הפיצול הזה הזיק לנו מאז ומתמיד ואיפשר לאחרים לעשות על גבינו הון פוליטי...

רוצה עיצה

פשוט תחסימי ותפני להנהלת פורומים של תפוז ותגידי להם שמטרידים אותך אבל אני לא רואה בזה הטרדה מינית אלא דברים שכותבים בניגודוגם לפי לכללי התנהגות בפורום לפי סעיף ======== . שפה ותוכן חופש הביטוי הוא מאבני היסוד של האתר אך גם השמירה על חוקי מדינת ישראל. לפיכך, מנוע מלפרסם באתר את התכנים הבאים : תכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור; תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי; תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך; תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא; תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק; ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ´ט בו אתה נמצא. החברה רשאית להסיר תכנים אשר לדעתה מפרים מי מהתנאים הנ"ל ו/או עלולים לפגוע באתר ו/או בצד שלישי כלשהו, והיא רשאית למחוק תכנים אלו בכל עת. הטרדה מינית זה שכל הזמן כותבים דברים מין במסר אישיים ,וכל הזמן חוזר על דברי מין לזה נקראה הטרדה מינית

ובקשר

למה שהתכוונתי להודעה שנכתב על הטרדה מנית זה מה שכתוב ,אך רציתי למנוע כאן אי נעימות אם אני טועה ,אז זה אי הבנה

רינו

New member
עוד אחד שדוגל בסתימת פיות...

אנו פה ונישארים פה. ואף אחד לא יסתום לנו פיות. ועם אתי "כזאת טובה"שתציג לנו קבלות על עשייה. לאיציק יש קבלות כאלו והרבה אנשים מוקירים אותו למען עשייה לטובת הנכה. וזה בדוק.

למעלה