חבל, פשוט חבל...ג'וש בארנט דחה את הצעת החוזה

• פותח הנושא BT24
  • פורסם בתאריך

elvis18

New member
וואו זה נראה לי רחוק מאוד מהאמת ...

בן אסקרן יותר דומה למאט יוז בסגנון וביכולות מאשר לשילדס

אסקרן הוא מתאבק אולימפי ברמה מטורפת ... בהיאבקות הוא הטופ ,כמו דמיאן מאיה בג'וג'יטסו הברזילאי , האדם פנומן בהאבקות ..

שילדס הוא אחלה ,אבל הוא לא טופ בג'וג'יטסו ברזילאי ,
ובטח לא בהאבקות .והוא רחוק שנות אור להיות מתאבק אולימפי .

אסקרן יכול להיות טופ 5 במחלקה ,מאוד מסקרן אותי מה יעשה מול פיץ' או קושצ'ק בתור התחלה ... אחת הבעיות שלו שהעמידה שלו לא מדהימה ורחוק מכך הוא חייב ללכת לעבוד ע להעמידה שלו כי היא דיי המכשול העיקרי שלו בדרך להיות הכי טוב שיש . , וזה יקשה עליו ,אבל מה שהאדם עושה בהורדות לקרקע ולחימה בקרקע הוא אלוף !

לגביי ההשוואה מול לוחמי בלאטור , ברור במיליון אחוז שבבלאטור הלוחמים רמה פחותה לUFC באופן הכללי , חוץ מכמה אדירים כמו צ'אנדלר שלמנקו אסקרן וכו' .. אבל אסקרן שמראה דומיננטיות מוחלטת בכל קרב . וכופה את המשחק שלו בכל קרב במאה אחוז . זה מדהים ואני חושב שהוא ברמה גבוהה ביותר ,ללא ספק חומר UFC משובח . לגביי האיטיות , לא יודע עד כמה הוא איטי , בינתיים כל מי שהוא רצה , הוא הוריד .

כן ראיתי את אסקרן בפינה .... אבל לצערי לא נראה שהוא הולך לעבור לUFC בקרוב ... אני במקום ביורן רבני הCEO של בלאטור נותן לו כל דבר שהוא רוצה רק שישאר!

באסטר1

New member
לא אמרתי שאסקרן לא לוחם טוב

רק אמרתי שלמדתי מהמקרה של שילדס שגם הוא שלט בקרקע בלוחמים כמו הנדרסון (אפילו שכאב לו הגב באותו קרב) ואז הגיע לUFC וכל זה לא נראה
היה שולט בהם בדיוק כמו אסקרן.
זה רק מראה לך שהרמה בUFC היא הגבוהה ביותר ולכן איפשר לדעת באמת איך הוא יתמודד איתם.

אלנברגר הביא לשילדס נוקהאוט אלנברגר לא בטופ 5 משמע גם שילדס לא התברג לשם
מה גם ששילדס עלה לMW מהכישלון שעבר בWW

וממה שראיתי אסקרן גם איטי זה שהוא שולט יפה זה נחמד אבל אני לא רואה אותו מתברג לטופ 5 פשוט בWW

elvis18

New member
ההבדל הוא מבחינתי

שאותו ניסיתי להדגיש ויכול להיות שהוא לא הועבר טוב .

שבניגוד לשילדס שהוא טוב בג'וג'יטסו ברזילאי וטוב בהאבקות .

אסקרן טוב בג'וג'יטסו ברזילאי אבל מתאבק פנומנלי ברמה אולימפית

אני חושב שלהבדל הזה בין טוב ומעולה באספקט של ההאבקות אמור להיות הבדל רציני וחשוב ביותר בזירה .

מה דעתך ?

באסטר1

New member
ושוב ראיתי אותו נלחם

הוא שולט נכון אבל לא ראיתי ממנו דברים שלא ראיתי ממתאבקים ב
UFC
מספיק שמישהו ימנע ממנו את הקרקע אבוד לו , צריך להסתכל על הכוס המלאה יש לו סיכוי מול GSP?

elvis18

New member
בוא נתחיל ..

מקושצ'ק ופיץ' ואלנברגר ודן הארדי ופטריק קוטה וקונדיט ומאט בראון ואחרים ...

הכי חשוב זה לענות , מי יכול למנוע ממנו להגיע לקרקע ?
אני חושב שמעטים מאוד מסוגלים גם בUFC

חשוב לומר שאתה צודק במיליון אחוז שהיכולות עמידה שלו לא טובות מספיק,והוא צריך להתחיל לעבוד על האספקט הזה הרבה יותר

אבל ,למה להתחיל ישר עם הסיכויים שלו מול האלוף ?
סנט פייר הוא אחד הלוחמים הגדולים בהיסטוריה , אני לא הייתי מהמר נגדו , אם זאת הייתה השאלה בשביל להביא לוחמים מבחוץ ,מי יכול לנצח את סנט פייר ? ...היית יכול לסגור את הדיוויזיה ולזרוק המפתחות לים.

בוא נתחיל בשאלה האם הוא טוב להתברג בטופ 5 ? לדעתי - כן

מי מכל השמות שהם לא סנט פייר לדעתך מנצחים אותו או מסוגלים להשאיר את הקרב עומד בדיווזית הוולטרוויט ?

באסטר1

New member
יש הבדל בין טופ 5 לבין אלוף

אתה לא יכול לרצות להביא לוחם שאתה יודע שאין לו סיכוי להיות האלוף
אחר כך אנשים בוכים על קרבות סטייל ג'ונס-סונן

זה לא השאלה מי יכול לעצור אותו בWW אלא מי בבאלטור מספיק טוב לעצור אותו ולא לפחד מהטייקדאונים שלו.
באמת שקשה לדעת את הרמה שהוא מקבל לעומת קרבבUFC.

קח את שילדס לדוגמא קח את דיאז לדוגמא , קח את לומבארד

mbenyaacov

New member
צחי, מסכים. אני מאוד אוהב אותו, אבל!

הוא יצירתי אמנם אבל איכשהו אני חושב שהוא נוטה לזרוק ידיים במכות ומוריד אותן יותר מדי. ב- UFC הלוחמים יותר מדויקים וזה יעלה לוב יוקר.ץ לדעתי בקלות הוא מתברג בטופ 10, אבל טופ 5 זה עניין של מזל. מה שכן הוא לא נופל מרובם פשוט כולם מסתובבים באותה רמה בערך.

כל האלופים של בלטור ברמה מאוד גבוה

ככה זה כשעושים טורנירים ספורטיבים לקביעת אלופים וקונטנדרים ולא קובעים אלופים בלי שילחמו קרב אחד בארגון וקונטנדרים בלי שילחמו קרב אחד במחלקה.

הכי מרשימים הם אסקרן וצ'נדלר שאין לי ספק ששניהם יכולים להתברג בטופ של הUFC, פשוט לוחמים מעולים!
גם שלומנקו וקורן לוחמים מאוד איכותיים וגם קינג מו וגלבאו אל אף שהם עדין לא אלופים בארגון.

אילו הUFC היו עובדים בשיטה של בלטור היום יכולנו לדעת באמת מי הלוחם הטוב בעולם בכל מחלקה ולמי באמת מגיע קרב על התואר..

באסטר1

New member
ואז אחרי שנה מה תעשה?

תמחזר קרבות? תתן ללוחמים פעם בשנה להלחם?

BeniTaz

New member
קודם כל טורנירים גורמים לריבוי קרבות

ולא להיפך. בכל טורניר יכולים להילחם 8 לוחמים אחרים ראויים כל פעם ככה שכל פעם יגיע קונטנדר ראוי אחר.
ב. כמו בכל ספורט גם לוחמים משתנים.. דועכים או שמשתפרים. מה שקורה עכשיו ב-UFC זה מיחזור קרבות בגלל שהם לא מערבבים את הלוחמים בינם לבין עצמם. ברגע שיתקיים טורניר פתאום תגלה לוחם שעד עכשיו היית בטוח שהוא טופ בגלל ששמרו עליו, מפסיד לאיזה פרוספקט שעד עכשיו קברו אותו במקדימים.

אם זה עבד בפרייד, ובסטרייקפורס ובדרים וסנגוקו ובלטור וב-TUF אין סיבה שה לא יעבוד ב-UFC. ההיפך.. זה גם מאוד מתאים לפורמט של MMA.

elvis18

New member
טורנירים ספורטיביים - מחרביי פוליטיקה ועסקנות

ובלי עסקנות ופוליטיקה ולכלוכים, מה יהיה התפקיד של דיינה בכוח
?

אני גם חושב שסוג כזה של טורנירים יקח את המעמד של כמה מלוחמי הטופ של הUFC והרבה בגללם העסק הזה לא יקרה , אפילו אם דיינה ירצה .. כי הם יאבדו את יכולות המיקוח שלהם וגם הרבה הכנסות כספיות . יש לכל מהלך כזה של משמעות קשה ואופוזיציה נרחבת בקרב הלוחמים . ויותר מזה ,אם עושים מתכונת כזאת של טורנירים , הלוחמים יצטרכו להלחם כמו בבלאטור כמה פעמים רצוף לאורך כמה חודשים . המרפקים יצטרכו להיות מבוטלים(וזה יהיה חבל לאללה) ,כי זה יגרור בעיות . ויותר חשוב מהכל , עושי הכסף של היואפסי שהם הלוחמים האלופים והמכניסי כסף יאלצו באיזהשהיא קונסטלציה להלחם פחות , אם ג'ונס נלחם היום 4-5 פעמים בשנה , במקרה של טורנירים הוא יצטרך להלחם הרבה פחות וזאת מכה קשה לUFC מבחינה כספית . ואם הטורנירים ימרחו , אז בכלל אנחנו והיואפסי נספוג מכה רצינית .

מכל הסיבות הללו אני לא חושב שיהיו טורנירים . ובחבל

BeniTaz

New member
אגב, איך זה שפתאום 3 כוכבים מ-WEC

השתלטו על מחלקת הלייטווייט ב-UFC? בנדו, פטיס וסרוני. אז זה לא פתאום.. הם היו טובים גם שם, פשוט הם לא קיבלו רמה ונתקעו. מי היה מאמין לאותה תקופה שהם שווים יותר ממה שהיה ב-UFC. ומה היה קורה איתם אם זופה לא היו מחליטים לסגור את ארגון WEC?

זאת רק דוגמא שכאשר אתה לא נותן ללוחם להתפתח ולהילחם ברמה הגבוהה אתה לא יודע מה הרמה האמיתית שלו. וכמוהם יכול להיות מסתתרים עוד לוחמים ב-UFC שלא מקבלים הזדמנות. טורנירים חושפים את הלוחמים האלו שלא מקבלים את הצ'אנס. או פשוט לוקח יותר מידי זמן עד שמקבלים את הצ'אנס.

למה שנה?

אפשר להריץ 3-4 טורנירים בשנה בכל מחלקה וככה ליצור 3-4 קונטנדרים בשנה למרות שגם ככה אלוף בUFC נלחם לרוב 2 קרבות בשנה אז מספיק 2 טורנירים בשנה.
לגבי מיחזור קרבות, אני לא מבין למה נראה לך שצריך למחזר קרבות? דווקא הUFC לא מפסיקים למחזר קרבות בלי סיבה ובטורנירים אין שום סיבה למחזר קרבות.

הטורנירים היחידים שהUFC עושים הם בTUF ומן הסתם הם ברמה של כניסה לUFC ולא ברמה של אליפות ותראה כמה טוב יצא מזה וכמה לוחמים ראויים ניצחו את הטורנירים האילו.
גם בבלטור בזכות הטורנירים ישנם אלופים מאוד איכותיים, גם סטרייקפורס העלו את קורמיה בצורה הזו, גם בפרייד הקרם של הקרם היה הטורנירים ואין סיבה שזה לא ילך גם בUFC.

YardenBu

New member
רק חבל שלדיינה יתפספסו כמה דולרים בדרך

אין סיכוי שהוא יהפוך את ה-ufc לארגון שהוא יותר ספורטיבי מבידורי.

BeniTaz

New member
הכרטיסים אזלו תוך שעות באירוע בשבדיה

מראה עד כמה ה-MMA שם פופולארי.. למרות קארד חלש. חוץ מהקרב של גוסטאפסון ומוסאסי לא מצאתי עוד קרב אחד ברמה. הרוב שם לוחמים מידקארדים שעדיין לא עשו משהו גדול. אולי דוקא בגלל זה יהיה אירוע מלהיב.

http://en.wikipedia.org/wiki/UFC_on_Fuel_TV:_Gustafsson_vs._Mousasi

elvis18

New member
בשביל מרכזי כזה ...

אני גם הייתי קונה כרטיס לאירוע כזה בארץ ,למרות הקארד , לראות את הבאנר של הUFC , את האוקטגון , באפר ... האווירה המטורפת !!

סוונסון נגד פורייר גם קרב אחלה !

הלוואי יבואו גם לארץ ...

elvis18

New member
אוופפס...התבלבלות קטנה

סוונסון ופורייר זה בכלל האירוע הקרוב של בראו ומקדונלד ..

בלי קשר , גם ככה הייתי קונה כרטיס חחח

למעלה