אוי אוף איתכם
כל המקרה הזה של הפורום הנהדר הזה, המנהלים המעולים שלו, הנהלת הפורומים המקסימה של תפוז, ופורטל BSH המוצלח - יוצא מכל פרופורציות. בואו נשים דברים על השולחן: אבא ואמא התחילו להקים קהילות בפורטל מתחרה. בזמן שהם עשו את זה הם לא הודיעו להנהלת הפורומים של תפוז. ההגיון הפשוט והקר שלי אומר לי שאם אבא ואמא החליטו לפתוח קהילות באתר אחר הם היו צריכים לעזוב את תפוז. אבל זו זוכתם המלאה לא לעזוב את תפוז, וגם לא להודיע להנהלת הפורומים. גם כשאני ניהלתי פורום מעולם לא נאמר לי שאסור לי לפתוח פורומים בפורטלים אחרים, ולמעשה כשדיסקסתי אפשרות של שיתופי פעולה עם פורטלים אחרים דווקא נעניתי בשמחה ע"י הנהלת הפורומים - מה שמראה שגם הנהלת הפורומים המרושעת היא בסה"כ אחלא בנאדם. אני מניח שאם הייתי במקומם של אבאמא לא הייתי עושה דברים בדיוק באותה צורה שהם עשו אבל אני גם חושב שלא הייתי עושה את זה בצורה אחרת לגמרי. בסה"כ כולנו מפרשים דברים ע"פ ראות עינינו ואני יודע שמדובר כאן על אנשים טובים, שטובת הכלל והעזרה לזולת עומדת מול עיניהם ללא הפסקה. נראה לי חבל שדברים התנהלו כמו שאתם רואים (קוראים יותר נכון). אני מאמין שאם היינו כולנו קצת יותר חכמים אולי דברים היו נראים אחרת. אבל.. אלה החיים. לומדים רק אחרי שעושים דברים. אי אפשר ללמוד במבט לקדימה. זה לא עובד. אז לרוני וערבה המקסימים: אני בדרכי לBSH לברך...
אוהב אתכם המון ובטוח שתצליחו גם בהמשך. ולהנהלת תפוז: אתם בסדר גמור
ד"ש חם מאמריקה........ גיא שתי הערות קטנות לסיום כדי להפריך כמה שמועות שהגיעו על אוזניי: אמנם שוחחתי עם רוני וערבה אבל נכון לעכשיו (ובעתיד הנראה לעין) אני לא רואה את עצמי מנהל פורום ב-BSH. הסיבה שעזבתי את תפוז היא לא כי לא אהבתי את תפוז - להפך - תפוז הוא הפורטל האהוב עליי. הסיבה שעזבתי היא פשוט שאני עייף מפורומים ומהחיים הוירטואלים. ושמועה שנייה - לא פוטרתי מניהול הפורום. עזבתי את ניהול הפורום. אמנם קצת במפתיע אבל בתיאום ובשיתוף עם הנהלת הפורומים. מנהלי הפורום הנוכחיים נקבעו על ידי בעצה אחת עם הנהלת הפורומים ובהחלט קיבלתי יחס מצוין בתהליך העזיבה (הקשה והעצוב) של הפורטל. ונסיים בחיוך:
גיא