חבל...

אלון אא

New member
לא מאמין למה שאני רואה.

ושוב אני שואל, גניבה??? זהו? ביום אחד בהיר אתה שוכח תרומתם של אנשים נפלאים וקורא להם גנבים??? אני חושב שהדיון מיצא את עצמו!

טל קר

New member
אוי ואבוי, בטח שהוא לא מיצה את עצמו

בנקודה בה מאשימים אותם בגניבה :) גם לדעתי זו האשמה מופרכת מחד, והאשמה חמורה מאוד בנוגע לאנשים נפלאים שעושים עבודת קודש מצד שני, ומכיון שחשוב לי להבהיר את זה, אז הדיון בהחלט טרם מיצה את עצמו מבחינתי.

אלון אא

New member
שמח לראות שנותרה בנו שפיות ../images/Emo13.gif

יום עצוב לכולנו. אין ספק. עצוב לחשוב על ערבה ואבא גאה, שנכנסים לפורום ורואים כאילו הודעות.

גם אני בנאדם נפלא ותורם

וגם אני עשיתי טעויות בחיים. חלקן נופלות לתחום של גניבה (תרדו מהקטע של כספות דיסקונט - מדובר על בוטנים), חלקן של שקר, חלקן לתחומים אחרים. אז מה? הקטע של "בן אדם נפלא לא יכול לשגות" הוא כל כך דביק וייבבני שאני מרגישה צורך לרוץ ולהתקלח. ואגב, פגשתי בשבת את אבא ואת אמא והם באמת נפלאים - גם בחיים.

אני לא מאמין. פשוט לא מאמין.

כמה ימים אני לא נמצא (שרגא היה חולה. אישפזנו אותו, הוא עבר טיפולים בהלם, היפנוזה והשתלת אישיות חדשה) והופ! עוד פורום נעלם לו מעל המפה. אני מניח שהדיון דיי מיצה את עצמו, לא הספקתי לקרוא הודעות מסויימות שאני מבין שנמחקו אז אני לא אגיב לעניין. רק אומר שחבל לי לראות פורום מצויין שננעל. על הסיבות והנסיבות אפשר להמשיך להתדיין ולהתווכח. זה הרי כבר לא ממש משנה. אני מאחל לאמא ואבא הצלחה רבה בכל אשר ילכו, ומבטיח לבוא לבקר.

..."בשביל שטויות הרסתם הכל..."?

תשמע, הבל הבלים - הכל הבל. אז חבל שבשביל שטויות הרסת הכל - את הכבוד של המשפחה שלך, למשל. איזה פרצוף יש להם מול השכנים עם בן הומו שיצא בשאלה ? בשביל כמה זיונים ? בשביל לאוורר את הראש מהכיפה ? לא, אני לא מתכוונת לאף מילה, אבל רק רציתי להמחיש לך איך אתה נשמע. מה קרה לך אלי ?

oren*

New member
לא יודע מה קרה לו, אבל אני יודע

שניסיתם להכניס גם אותי לסיפור המכוער הזה סיפורי מעשיות על אגודות חברתיות התנדבותיות, YEA RIGHT ואמא תרזה הייתה נרקומנית חובבת BDSM

The beauty is in the eyes

of the beholder ומשום מה - ממרומי גילי, הכרותי אתך ונסיוני האישי והאנושי - יש לי תחושה שתחוש צער על ההשתלחויות הפרועות הללו ביום מן הימים. הזמן לחשוב לכן הוא עכשיו, זה חוסך התנצלויות וחוסר נעימות אחר כך.

כן כן חנה, השתלחויות פרועות זה משהו

שאת מזהה מקילומטרים. זה הרי התחום שלך. לא נראה לך שהגיע הזמן להסיר את החתימה ?

MARMELAD

New member
אוי אוף איתכם

כל המקרה הזה של הפורום הנהדר הזה, המנהלים המעולים שלו, הנהלת הפורומים המקסימה של תפוז, ופורטל BSH המוצלח - יוצא מכל פרופורציות. בואו נשים דברים על השולחן: אבא ואמא התחילו להקים קהילות בפורטל מתחרה. בזמן שהם עשו את זה הם לא הודיעו להנהלת הפורומים של תפוז. ההגיון הפשוט והקר שלי אומר לי שאם אבא ואמא החליטו לפתוח קהילות באתר אחר הם היו צריכים לעזוב את תפוז. אבל זו זוכתם המלאה לא לעזוב את תפוז, וגם לא להודיע להנהלת הפורומים. גם כשאני ניהלתי פורום מעולם לא נאמר לי שאסור לי לפתוח פורומים בפורטלים אחרים, ולמעשה כשדיסקסתי אפשרות של שיתופי פעולה עם פורטלים אחרים דווקא נעניתי בשמחה ע"י הנהלת הפורומים - מה שמראה שגם הנהלת הפורומים המרושעת היא בסה"כ אחלא בנאדם. אני מניח שאם הייתי במקומם של אבאמא לא הייתי עושה דברים בדיוק באותה צורה שהם עשו אבל אני גם חושב שלא הייתי עושה את זה בצורה אחרת לגמרי. בסה"כ כולנו מפרשים דברים ע"פ ראות עינינו ואני יודע שמדובר כאן על אנשים טובים, שטובת הכלל והעזרה לזולת עומדת מול עיניהם ללא הפסקה. נראה לי חבל שדברים התנהלו כמו שאתם רואים (קוראים יותר נכון). אני מאמין שאם היינו כולנו קצת יותר חכמים אולי דברים היו נראים אחרת. אבל.. אלה החיים. לומדים רק אחרי שעושים דברים. אי אפשר ללמוד במבט לקדימה. זה לא עובד. אז לרוני וערבה המקסימים: אני בדרכי לBSH לברך...
אוהב אתכם המון ובטוח שתצליחו גם בהמשך. ולהנהלת תפוז: אתם בסדר גמור
ד"ש חם מאמריקה........ גיא שתי הערות קטנות לסיום כדי להפריך כמה שמועות שהגיעו על אוזניי: אמנם שוחחתי עם רוני וערבה אבל נכון לעכשיו (ובעתיד הנראה לעין) אני לא רואה את עצמי מנהל פורום ב-BSH. הסיבה שעזבתי את תפוז היא לא כי לא אהבתי את תפוז - להפך - תפוז הוא הפורטל האהוב עליי. הסיבה שעזבתי היא פשוט שאני עייף מפורומים ומהחיים הוירטואלים. ושמועה שנייה - לא פוטרתי מניהול הפורום. עזבתי את ניהול הפורום. אמנם קצת במפתיע אבל בתיאום ובשיתוף עם הנהלת הפורומים. מנהלי הפורום הנוכחיים נקבעו על ידי בעצה אחת עם הנהלת הפורומים ובהחלט קיבלתי יחס מצוין בתהליך העזיבה (הקשה והעצוב) של הפורטל. ונסיים בחיוך:
גיא

טעיתי, סליחה

ירון יקר (אתה יודע שאני מתכוון לזה), טעיתי. אולי לא בביקורת שלי אלא בדרך בה העברתי אותה. לא חשבתי מספיק קודם (נו נו...זה מתאים לי. תמיד אני עושה שטויות ואח"כ מעניש את עצמי)... סליחה

למעלה