חבר´ה...אולי...

חבר´ה...אולי...

חשבתי על רעיון נחמד, אולי נעשה אימוץ סימנים\סמיילים? זה יכול להיות ממש נחמד
כל אחד יבחר לו סמיילי\סימן כלשהו, שהוא הכי אוהב, והסמיילי\סימן הזה ייצג אותו במשך כל השבוע הבא. כאילו בכל הודעה הוא חייב לשים לפחות פעם אחת את הסמיילי הזה, או לצרף אותו לחתימה, כדי שהוא יאומץ על ידו במשך שבוע. הוא גם יכול לכתוב לדוגמא: "
האייקון השולט
" או משהו כזה, בקיצור, הכל בשביל האייקון החמוד והמתוק שלנו. אז מותר כמובן שכמה ילדים יבחרו את אותו האייקון, אבל אם אתם רואים שהרבה בחרו אותו, אז תשתדלו לבחור אחד אחר, כדי שיהיה מעניין, בסדר? אוקי, עכשיו כל אחד ישרשר לכאן את האייקון האהוב עליו, ויכתוב לפחות 5 סיבות למה הוא הכי אוהב אותו, ובסוף, הוא יכתוב "אני____ (כינוי\שם) מאמץ את האייקון ה___(שמים ת´אייקון) למשך שבוע שלם. בסדר? תתחילו לשרשר אייקונים אהובים, ותאמצו אותם למשך שבוע! אני ישרשר את שלי תכף...זהו
מקווה שתאהבו כי לקח לי זמן לכתוב את כל ההודעה הזאת, וחוץ מזה זה נראה לי נורא כיף!

שלי../images/Emo70.gif

אוקיי, אז האייקון שבחרתי הוא:
כי...
הסיבות
אני מאוד אוהבת כלבים
הוא פשוט חמודון
יש לו פרצוף מעניין...
אני חושבת שצריכים לעזור לכלבי רחוב.
הייתי מאוד רוצה שיהיה לי כלב, אבל לא מרשים לי... אני שרון המתוקה12 מאמצת את האייקון
למשך שבוע שלם.
?who let the dogs out

shelly cool

New member
האייקיו שלי........

כי :
כי הוא חמוד כזה
כי הוא מתוק ואוהב
כי הוא מסמן אהבה ונעימות
ככה
אמ......כי הוא שמח ואני שמחה לרוב
ב
שלי אני שלי קול מאמצת את האייקון
מוסכם תבע
(את החתימה החדה שלי תראו בהמשך..... ,אני מיתכוונת, בהודעה הבאה) שרון
-ואם מישהו ועוד מישהו בוחרים את אותו אייקון?

shelly cool

New member
טוב, מי עוד שם אייקון (מאמץ אייקון

) כי לדעתי זה רעיון חמוד ביותר
יפה שרון

RoNi ThE QuEeN

New member
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בחרתי את
בגלל ש-
זה פשוט חמוד. נקודה.
כשהייתי בהפטלינג (פארק שעשועים בהולנד) אז היה לי קטע מאוד מצחיק עם תוכי, ואני יישמח להיזכר בו כל הזמן....
אני אוהבת תוכים
יש לו פרצוף מיוחד (מוזר, חמוד, עקום קצת...)
סתם כי בא לי

mandy

New member
רעיון חמוד!

אז ככה- האייקון שבחרתי הוא:
הסיבה: אף פעם לא יוצא לי להשתמש בחתול החמוד הזה וזאת ההזדמנות! חוץ מזה שהייתי רוצה חתול...וזה ממש מתוקי!! אני MANDY מאמצת את האייקון
למשך שבוע שלם.
מיאוווו

למנדו´ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סורי סורי...לא ראיתי שעשית גם סיסמא... "מיאוו" עם החתולים, זה מאוד חמוד!!! את מקבלת עוד 2 נ´ק על זה אז ביחד יש לך 3 נ´ק...את מובילה! אתם רואים כמה פשוט להשיג נ´ק?? פשוט תשקיעו קצת באייקון שלכם...שהוא ירגיש היש לו הורים אמייתים (LOL)
לפי מנגינת-"לעולם בעקבות השמש":
השמש זורחת כל יום בחמש, הם אז קמים, להתעורר!
משהו בתוכם אומר-"דווגליי!
עד שקמת החתולים ברחו...עד שקמת הפודלית ברחה...לא האמת שכך תוכל לאהוב ופתאום כשכשת, או כמה זה זה טוב! טוב, טוב, טוב...(הגירוד בבטן) איך זה?? תגובות אנשושים, תגובות!

mandy

New member
ייייייששששששששש!!!

והנה האחים של האייקון שלי
(אין לכם מושג כמה הקטנתי את התמונה כדי שתהיה בגודל המתאים...)

KISHKOSHA

New member
זה האיקון שלי-../images/Emo142.gif

אני KISHKOSHA מאמצת את האיקון המהמם
למשך שבוע שלם!

אה...ושכחתי../images/Emo70.gif

אפשר גם לעשות פרסומות עם תמונות לאייקון, ז´תומרת לקחת את האייקון, ולעשות בפוטו שוט או צייר או כל תוכנה אחרת מין תמונה שכתוב עלייה משהו מין סיסמא מנצחת כזאת לאייקון, ושמים גם את התמונה שלו, ואז כל אחד ישרשר לכאן את הפרסומת שהוא הכין לאייקון שלו. הנה כמה דוגמאות לסיסמאות לאייקונים: "___(תמונת האייקון) אייקון מ-ד-ה-י-ם!" או-___אייקון חמוד בטירוף! או נגיד לשלו´ש שבחרה את האייקון-
אז היא יכולה לעשות "
---האיקון שתמיד שמח!---
הבנתם??? אז תשרשרו אייקונים ופרסומות להם!!!

shelly cool

New member
../images/Emo7.gif זה לא עובד...............

הפירסומת שלי......(יותר נכון התמונה שלי..)

למעלה