חבר´ה...אולי...

../images/Emo10.gif לא נורא...אולי...

תנסי לשמור בקובץ אחר...ז´תומרת שאת שומרת יש לך כזה באנגלית שמות של קבצים, אז תשמרי בקובץ gef או משהו כזה...

סליחה...gif והנה הפרסומת שלי../images/Emo70.gif

תגיבו...לא יצא לי משהו משהו אבל לא נורא...תפתחו בגדול...

שלי../images/Emo85.gif

וכולם יודעים שתמיד ליד ההדועת שלייש
:)

M ar y K at e

New member
הנה פרסומת שילי ../images/Emo15.gif

שמרית אם את רואה, זה מתאים לפורום באג...

לכווווווולם ולמרי-קייט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מרי-קייט כבר אני רואה ששמת
אז רציתי להגיד כל הכבוד למרי-קייט על ההשקעה הרבה, ושתראו שזאת פרסומת למופת, שאמורה לשמש דוגמא למי שרוצה להשיג הרבה נ´ק, מרי-קייט קיבל עוד 5 נ´ק על הפרסומת היפייפיה הזאת... אז קבלי
(בסוף התחרות את בטוח תקבלי על ההשקעה)...וגם ח"ח
Who let the dogs out

לידע כללי../images/Emo26.gif

יש פירוש נוסף לראשי התיבות ח"ח (חוץ מחיזוק חיובי): חייל חתיך
(C) כל הזכויות שמורות לליעד ורנר... חחחחחחחח

למרי-קייט ולכולם!

למרי-קייט-ממש כל הכבוד לך על ההשקעה באייקון שלך את מקבלת עוד 5 נ´ק, ככה שיש לך 11 נ´ק! כל הכבוד! עכשיו לכולם
-תקשיבו שנייה, תשקיעו קצת, אני לא מבקשת הרבה, רק פרסומת, סיסמא, חתימה, משהו בשביל האייקון המאומץ שלכם
זה לא שווה, כל הרעיון זה שתהיה תחרות בין הפרסומות ואיזו פרסומת ואיזו סיסמא הכי טובה, וכל מיני דברים כאלה כייפים...אז למה לא? ביינתים זה משעמם כי רק מרי-קייט משקיעה, וכמובן גם מקבלת נקודות על זה (זה לא לחינם
)

טנקס שלו´ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif...

הצבעוני ליד זה אני עשיתי וזה נראה נורא כי פשוט היו לי קצת בעיות ונשארה לי שורה ריקה אז החלטתי למלאות אותה בצבעים...

חח שרונוש פשוט מאוד../images/Emo85.gif

| ד ו ב י |=דובי אני דובה חחחח כאילו לו דובה שממונת וגם זה דובי עם בטן שמנמונת חחחח וזה הצחיק אותי כזה אז מימזן יש לי כבר תאייקון הזה:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לכוווווולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראו בזמן האחרון אתם מתלוננים שהפורום משעמם. אז מה אפשר לעשות...? אפשר להשתתף! ואני לא מתכוונת לכולם, אלא לאלה שלא השתתפו במה שאני עשיתיף ובכלל בכל מיני משחקים שמוטי ובולי אירגנו, ובסקרים ובכל מיני דברים חמודים שרק רוצים לשפר ת´פורום, אז אם אתם רואים את זה, מה אכפת לכם רק תגובה אחת קטנה?? רק כדי שהפורום יהיה קצת יותר מעניין. חבל, כי הרבה מאוד דברים שיכלו לגרום לכם להנות ולפורום יותר להיות מענין. המון שירשורי תמונות, משחקים, סקרים ועוד הרבה דברים מאוד כייפים עוברים לדפים הבאים כי אתם לא משתתפים. אז אני לא באה בכעס או משהו כזה אני רק אומרת שאם אתם רואים שמישהו פתח שירשור לעניין, או סקר כלשהו, תגיבו, או יכול לצאת לכם משהו מזה. וגם תציאו יוזמות חדשות! תחשבו על משחקים וכל מיני דברים שיכולים לעורר את הפורום.

טוב...

אני הולכת להתארגן למסיבה של ילדה מהשכבה שלי, מחר (או עם יהיה לי כוח כשאני אחזור) אני מצפה לתגובות
ביי

boli bop

New member
ומה איתי ? כנסו....

אוקיי, אז האייקון שבחרתי הוא:
יש לו פרצוף קטן ומ-ת-ו-ק. אני אוהבת שמש אני אוהבת לראות את הסידרה
בערוץ שתיים. בחורף יש פחות שעות אור בהם זורחת השמש ואני שונאת את זה !!!!!!!! הוא פשוט האייקון הכי פצצה שנראה על פני האדמות..... (או על פני המסך שלכם) אני רומי וינטר מאמצת את האייקון
למשך שבוע שלם. (יש סמל ממש חמוד שרואים אותו אבל רק בתצוגה מקדימה ! והוא |מזיע| תכתבו ככה בהודעה ותלחצו על תצוגה מקדימה ותראו אותו ! הבעיה היא שרואים אותו רק אבל רק בתצוגה מקדימה ! בכל אופן ! הוא דיי חמוד ! )

למעלה