חבר´ה, יש לי שאלה

חבר´ה, יש לי שאלה ../images/Emo56.gif ../images/Emo35.gif

יש סיכוי שהוריי יסכימו לקנות לי טלפון נייד. אני מעדיפה מסוג אורנג´, כי לכל חבריי הכבדי שמיעה יש אורנג´ ולעוד מס´ חברים. יש עוד כמה שיש להם פלאפון או סלקום.
אני מצטערת לעלות את הנושא שוב, אחרי שהוא כבר נעלם. פשוט... אולי אתם יודעים איזה נייד כדאי לי, מסוג אורנג, עם SMS, עדיף גם עם אינטרנט, ולא יקר כל כך (עד 500 שקל)? אם יש בו תמיכה לעברית וטקסט עברי, מה טוב. אה, גם רטט אני צריכה, כי את צלצול הנייד אני בקושי שומעת. אתם מכירים נייד כזה? שלא עולה 2000 או 1000? אני לא

royik

New member
בהתאם לתקציב ולדרישות אני ממליץ לך

על... נוקיה 5110. יש בו תמיכה להודעות בעברית (אבל לא לשליחה). הוא לא כולל אינטרנט אבל רטט יש (עם סוללה נוספת). אבל, אם התקציב חופשי, לכי על 6210 בגדול

LordNor

New member
אפשר לקנות מכישירי סלולרי שמותאמים

לרשת אורנג בארץ.. בחו"ל, זה תלוי בסוג המכשיר.. נוקיה 6120 יעלה באירופה בערך 800 שקל בערך... בעוד שבארץ הוא עולה הרבה יותר. אני מציע לך לקנות את הפלאפקס הצבעוני 9210. הוא יעלה לך בערך 1300 שקל לפי מה שראיתי בשוויץ...ואפשר להתחבר אליו דרך רשת אורנג של שוויץ ולשלם קצת יותר.. אני לא בטוח... אבל מה שיותר מומלץ זה לקנות שם ולחכות שרשת אורנג בארץ תתחיל לשווק את המכשיר ואז ניתן לחבר אותו לרשת...

Sun Light

New member
דינה ../images/Emo13.gif

את שלי את יודעת :) חחח, ואני לא מצליחה להתחבר לאיסיקיו. סוריי.. ME

brbrita

New member
לי יש...

טי 28.... אני רוצה להגיד שעד עכשיו העדפתי את נוקיה 6210 אבל התחלפתי עם חברה שלי שיש לה נוקיה 6210 והבנתי שאני מעדיפה את טי 28!!! עכשיו הוא עולה 600 ש"ח בערך אני חושבת.... ויהיה לך
:)

hubk !!ֱ

New member
לי יש טי 28

חלק טועים שטי 28 עולה 600 שייח זה לא נכון בחנות מוכרים 1040 שייח ויש חירשים שמוכרים פלאפון טי 28 חדש ב600 שייח , ואני שמעתי שיש פלאפון חדש טי 39 אני ראיתי באתר וזה ממש יפה יותר טוב בנוקיה יש הכל בטי 39 אפילו אפשר לשלוח פקס וגם יש אינטרנט יש הכל אני חושב שזה יקר מאוד הוא נראה כמו טי 28 אבל יותר יפה יש צבעים אחרים וזה מאוד יפה אני מציע לכם לקנות טי 39 עוד לא מוכרים עוד חודש ימכרו אני חושב יש פלאפון, אם את רוצה לקנות פלאפון בפחות 400 שייח יש אפשריות לקנות מוטורלה זה לא שווה אם מישהו שלוח לך הודעה לא כתוב שם כתוב מספר ואת צריכה לזכור את כל מספרים זה קשה מאוד , אני מציע לך לקנות טי 28 או נוקיה

המרחפת

New member
לדינה

לי אישית יש נוקיה 6210, כי לא הייתי כל כך מוגבלת בתקציב, והוא היה היחיד שענה לכל הדרישות שלי. יופי שהגדרת לך דרישות. אני חושבת שמה שיענה עליהן הוא motorola young . תבררי אם הוא עדיין במבצע (באורנג´ הציעו אותו במחיר של 288 ש"ח). אומנם במפרט הטכני כתוב שאין רטט, אך ראיתי אצל חברה שלי שהיא קנתה אביזר נוסף, שהוצמד לפלאפון ורטט כאשר הפלאפון צילצל. בהצלחה, וברוכה הבאה למועדון ה
. המרחפת

black_magic

New member
עדידס..

אני מעוניינת לקנות 2610.. נמאס לי מהפלאפקס הזה שלי..
אני רוצה פרטים, כמה עולה וכל הבלה הבלה.. כן?

למעלה