חבר´ה, יש לי שאלה

המרחפת

New member
פרטים על נוקיה 6210

הפלאפון נחשב ליחסית יקר בשוק (הכי יקר שמציעה אורנג´), אבל למי שלא מוגבל בתקציב, הוא באמת מאד מומלץ. כרגע אני קצת לחוצה בזמן, אז לא אביא לך פרטים מדוייקים, אבל הוא מאד קל (בסביבות 140 גרם- כלום!!! בייחוד בהשוואה לפלאפקס...), קליטה טובה (בייחוד בהשוואה לt28) העיצוב מאד נוח ויפה (בהשוואה למוטורולה יונג... לא מתה על העיצוב שלהם...). והצבעים הם מטאליים סולידיים. אין אפשרות להחליף את הפנאלים, אבל הוא מלכתחילה מגיע במבחר. יש בו הודעות sms באנגלית ועברית, תמיכה ברוסית. בהודעה בעברית יש 70 תוים ובאנגלית 160. הזיכרון יכול לכלול 150 הודעות. יש יומן (שאני משתמשת בו הרבה), מחשבון, יומן שיחות, משחקים (כולל סנייק 2 המהולל ומשחק שאני מתה עליו בשם רברסי. בפלאפון הוא מופיע בשם אותלו.) יש גם שירותי אינפרא אדום (עוד לא הספקתי לחקור את הנושא הזה), אפשרות לגלוש באינטרנט ולברר רכבות וכל מיני דברים, סים סנטר (עוד משהו שלא בדקתי), רטט, רטט עם צלצול (אחת הדרישות שלי...) ועוד המון אפשרויות... הוא מאד קל לשימוש, נוח מבחינת אחזקה. הסוללה מחזיקה ארבעה ימים, והמטען שלה קל (במשקל) וההטענה נמשכת ארבע שעות. אני לפחות ממליצה עליו, בייחוד ברגע שהמחיר ירד. לקחת בחשבון שהוא רגיש לנפילות, שרוב הזמן הוא יהיה בידיים של חברים שמתלהבים ממנו ובעיקר מהסנייק 2. הייתי רושמת לך עוד אינפורמציה, אבל כרגע הפלאפון שלי מקולקל- הוא נפל יותר מדי פעמים. אז נקודה נוספת: הוא לא מתאים לאנשים מגושמים!!! בהצלחה בבחירה. המרחפת

LordNor

New member
אם את מעוניינת לקנות אותו ולא

להתחייב ל-3 שנים... תקני אותו באירופה ואז תחברי אותו בארץ... זה אפשרי... ואת תחוייבי רק על השיחות שאת מבצעת... תחשבי טוב... (באירופה זה יותר זול)

תודה לכולכם.. ../images/Emo6.gif כנסו כנסו

ת´אמת? זה לא כך כך עזר... אני דיי מעוניינת ב6210 אבל אני לא מעיזה לבקש מההורים שלי
זה הכסף שלהם, וזה כל כך הרבה... תודה שעזרתם לי
דינוש

לדינוש !!

אני קראתי את ההודעה הזאת מאוד יפה מצדך שאת מתחשבת בהורים שלך ומבינה מהי פירוש כסף וגם זה נהדר שיודעת מה לוותר ומה לא באמת כל כבוד לך, מתגאה בך דרור חביה

למעלה