חבר´ה משחק חדש!!!

Subil

New member
חבר´ה משחק חדש!!!

נסו למצוא כמה שיותר שירים שיש בהם מספרים דוגמא: "16 מלאו לנער" bye bye Mr.Sub

N@talie

New member
"טשרנחובסקי 6 שעה 5 - תבוא לבד"

של משינה, ועוד כמה: "ורק אני בבוקר קם, בקו 5 נוסע אל הים". "ואנחנו שניים- בטח לא לבד" "בין השדרה החמישית לשישית, אני יושב אני בתוך מכונית". ואחרים: "ארבע לפנות בוקר לא נרדמת, מחכה לצלצול השעון"-יהודית רביץ "שלוש בלילה-יושבת מולי לא בא לה לישון" -טיפקס. "והם אומרים שלא תהייה בן 17 יותר" -בן ושלמה ארצי "ככה זה כשיש שניים ..." - ריטה ושלמה ארצי "24 שעות ביממה.....אז הלכנו ללמוד בסופו של חשבון שאחד ואחד זה בעצם המון" -בנזין/חופשי זה לגמרי לבד. "העכבר מרחוב אילת 6" - מועקה/אבטיפוס "בלילה וביום ככה וככה, 14 יום בלי להיות ביחד"-שלום חנוך "הציעו לי לנהל סניף של בנק מקומי - מליון דולר" - רפי פרסקי ובטח יש עוד מלא, ובאנגלית אפילו יותר...אבל זה מה שעלה לי לראש עכשיו.

MiToOsH

New member
"נהרגו עשרות אנשים..." ../images/Emo104.gif

(להתראות נעורים שלום אהבה / משינה)

MiToOsH

New member
"אני רואה מלאך... ../images/Emo104.gif

.. והוא אומר לי קח את שנות התשעים"

Subil

New member
שיר עם מספרים

אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי bye bye Mr.Sub

.

אהוד בנאי- מהרי נא ("הילד בן שלושים, יש לו חום גבוה..") ברי סחרוף- שתי פנים, 77, רעש לבן ("ברוכים הבאים למסיבת סוף המאה..") שלמה ארצי- 6 (אם ככה קוראים לשיר הזה), שניים, דוח רצח מוניקה סקס- 180 חווה אלברשטיין- בלדת הסוס (?) להקת הנח"ל- בשמלה אדומה ("ושתי צמות..") החברים של נטאשה- בדקה אחת שפויה, קוק בצהריים (ה-2 באוקטובר 1990 ומעלה) ועוד..

roger

New member
"דינה ברזילאי"- ...496351....

יש את המספרים בשיר למי שמזוכר ומכיר...

הילד בן שלושים

של יובל בנאי, נראה לי... ויש לי אחד אמריקאי: I Will Walk 500 Miles הרבה ביצועים, אין לי כוח לכתוב את כולם... וגם: A Thousand Miles

אתנה33

New member
עוד כמה.....

שני חברים יצאו לדרך אחד מי יודע אחד אני יודע וכו כו.... אנחנו שלושה חברים מאז ימי גן הילדים.....אחד גבוה ושנים קטנים אלף זמר ועוד זמר לאחינו הקטן ארבעה ארבעה על הגיפ הדוהר שני בנאים פה אנו שנים סינים עם כינור גדול 12 טון 12 וטון גופיות שלוש נוריד בתחנה בבאר שבע אמד קטר ומספרו שבעים ארב מאות ארבע עשר שלוש תמיד היו אהבותי שלוש הן לא יותר מידי ב 13 דן הרים עוד כוסית לפתע הגיחו ספינות המשחית אבל בת 20 הייתי לא ידעתי להקשיב ואמכור את עיני השתים ואביא לך גם יין גם לחם בחמש קם צייד ויצא את ביתו ב שתיים שתיים ושלושים - גבעת התחמושת אנחנו הילדים של חורף שנת 73 שני קבצנים וחמורון אחד עשר שנים לפחות הוא מהלך בין הצללים הפלוגה כולה הסבירה לו בארבע קולות שנינו יחד תחת מטריה אחת יום יום כשאת עוברת כאן ב9 מנדלה 79 בחצר 4 פחים של דבל נשענים על הגדר אלף הזמר אתלה לך מגן ידענו אש ידענו רעם ואהבה בת עשרים יפו ד´ שמאלה הפעמונים 9 בן בסט ועולים למעלה 12 מדרגות ושבעה ימים אביב בשנה אך למה לא מלאו 20 לנער ונותן לו 100 רובל שיצא מיד / מחירו של הניגון הוא 50 רובל התקווה בת שנות 2000 להיות עם חופשי יצאו מיפו על סוסים חמשת הרוכבים והעברית אשר חיכתה אלפים היא תמתין לך עד בוא השחר שיר בארבעה בתים למלא את רצונו יצאו שלושה גברים שנים שנים מכול מין האריה והממותה ובחדריו אין נחת אלף יש בהרמונו וחייו קשים

למעלה