חבר´ה משחק חדש!!!

naps

New member
דווקא כן...

76 טרומבונים..... מישהו זוכר מה המשך המילים? גם בגירסה הלועזית וגם בתרגום העיברי.. וגם כמו שכתוב אצלי בחתימה: It only takse one tree to make a thousand matches and it takes one match to burn a thousand trees. זה משיר של stereophonics. ידיים למעלה, על הראש, על הכתפיים, אחת שתיים שלוש (גם זה שיר, לא??) מוניקה סקס- פרפר: "בשעון שלו יציץ הוא פעמיים" אביב גפן- לכבוד מיליארד טועים. נדמה לי שכבר כתבו אבל: שני חברים יצאו לדרך (בים בם בום) offspring- "he asked for a 13 but they drew a 31" מוניקה סקס- מילי: "הנאום שהקוקהד דפק לה ב-95. 24 היא הגיע על 4. ב-"מיטשל" של מיקה קרני היא מזכירה מספר של קו אוטובוס. לא זוכר איזה... ואם כבר קו אוטובוס אז משינה- "בקו 5 נוסע אל הים" את רואה, רוח? אם רוצים אז אפשר...

OPERATi0N_iVY

New member
הממ..

WIRE/NAKED RAYGUN/MINOR THREAT/DAG NASTY/ NO MEANS NO - 12XU USF - שתי גדות לירקון COMBAT 84 - 1982 COMBAT 84 - COMBAT 84 THE 4 SKINS - 5 MORE YEARS H2O - 5 YEAR PLAN NENA/7 SECONDS/IDK/GOLDFINGER - 99 RED BALLOONS SMASHING PUMPKINS - 1979 AFI - 3 AND A HALF ANTI-FLAG - 911 FOR PEACE MISFITS - 20 EYES MISFITS - WE ARE 138 DISCOCKS - CLASS OF 94 SPECIAL DUTIES - BRITAIN IN 81 BLACK FLAG/CIRCLE JERKS - ROOM 13 IN FLAMES - EPISODE 666 BAD RELIGION - 21ST CENTURY DIGITAL BOY ANTI-HEROS - CATCH 22 DISCHARGE - 2 MONSTROUS NUCLEAR STOCKPILES(אם אני לא טועה ככה קוראים לשיר) BLITZ - 4Q PENNYWISE - 30 SEC. TO THE END OF THE WORLD SPIRIT OF 77 DROPKICK MURPHYS - 3RD MAN IN OXYMORON - LEGION 82 BLACK FLAG - SIX PACK NOFX - SIX PACK GIRLS NOFX - TAKE 2 PLACEBOS AND CALL ME LAME (מקווה שהשם נכון) NOFX - 2 ON GLUE POISON IDEA - ONE BY ONE H2O - ONE LIFE ONE CHANCE H2O - SPIRIT OF 84 SUICIDAL TENDENCIES - 2 SIDED POLITICS RANCID - 1998 RANCID - 7 YEARS DOWN GREEN DAY - 2000 LIGHT YEARS AWAY OFFSPRING - 80 TIMES OFFSPRING - MILLION MILES AWAY OFFSPRING/B 52S - 52 GIRLS ENGLISH DOGS - WORLD WAR 2 BAD RELIGION - WORLD WAR 3 BLAZING HALEY - 12V FORD VANDALS - GIRLS TURN 18 EVERY DAY JUDGE DREAD - ONE ARMED BANDIT COMIN CORRECT - ONE SCENE UNITY יאללה אין לי כוח לחשוב עוד... אני אחפש עוד שירים...

naps

New member
אההההההההה

כל הכבוד על הרשימה המכובדת. אבל למה הכל באותיות גדולות? זה משגע אותי....

אתנה33

New member
ויש עוד...שירים אף פעם לא חסרים :)

עד מאה ועשרים מנגינה אחת גדולה שמזמרת ואומרת את רמלה ואת לוד לקחו בשנת 48 כן 48 מספר אישי 947208 עמדו 100 איש בכיכר אדומה שנים ממבנה חרדל הלך ארבע ממבנה אזוג הלך בשתיים שתיים ושלושים נכנסנו דרך הטרשים / בשבע שבע ועשרים אל בית הספר לשוטרים אלף פרחים עוד משמחים כול לב בשלל פריחות האם השלישית - שרות אמהות שלוש שריונים 69 בין אחת לאחת ושלושים ומרגיע בים סערה וכבר שתים פחות עשרה במטבח בחורה ובקומונה שתיים היו שני חברים לילה לילה רכבו חמושים נומי נומי שלושה פרשים דוגית נוסעת מפרשיה שנים והוא אחד ואין שני להמשיל לו להחבירה של סתיו ושל אביב חולף של אלף אהבות קטנות יש לי כינרת מיתרים אלפיים שיר מספר 8 תל אביב גדות הירקון 1950 - אם זכרוני לא בוגד בי... הלילה השני 12 דרכים אגדת 21 וכשהיה השר מונטיפיורי בן 80 אז באו אליו המלאכים הלבנים אני לוקח שטר של מאה מביט על התמונה אני מביט אליך חוזה המדינה חורפים שיבעה חיכינו לך לא קראת אבל ענינו שבע פעמים נופל צדיק וקם מלך סין חי וקם בארץ סין חי סן צו לין בבית עים גינה ולו היו שיבעה בנים ובת אחת קטנה אחרי 20 שנה חמש שנים עברו על דן עברו במשחקים בטל ישב מעבודה חופשי מלימודים ושלוש שורות מדרגות על הקיר - לו הייתי רוטשילד שלושים בנבי סמואל שבע עשר על הקסטל - קרב הראל אחד אחד לוגם נויטפו מכוס היין אתגעגע לא אבוש ילדתי בת השלוש אם נחזור עוד מין הלילה בעשרים שנה נזקין השלישי רגשן רביעי עקשו חמישי רק מתפלל השישי פאות גידל - בת הרב שלושתינו בזמר חוצות יחפני הרוח ואת ואני ושוב נמאס לי להקליד.... אז עד ההתקף הבא :) אתנה

אתנה33

New member
תמיד יש עוד שירים הם לא נגמרים להם

אני פשוט יושבת לי מול המחשב מזמזמת והם השירים קופצים להם לראש ומהמחשבה לידים שמקלידות.... ככה זה עובד אצלי לפחות אתנה

למעלה