חבר´ה... קצת על העתיד

המרחפת

New member
חבר´ה... קצת על העתיד ../images/Emo47.gif

חשבתי (והרבה) על נושא להעלות כאן. מה אתם רוצים אחרי שתסיימו את השלב שבו אתם נמצאים? אם אתם בחטיבה, איך אתם רוצים שיראה התיכון? והצבא? תתנדבו או לא? אם לא, מה תעשו? ולמה? ומה אחרי הצבא? מה תעשו אחרי הבא, במה אתם רוצים לעבוד, איך אתם רואים את החיים שלכם? כל השאיפות, כל התקוות, ואני יודעת שיש הרבה כאלו.... ובסה"כ עכשיו אנחנו חיים בהווה- האם אתם מרוצים ממנו? מה אתם בוחרים לשפר? האם אתם מרוצים ממה שעשיתם עד עכשיו? הרבה שאלות שמתאימות לשנה החדשה.... מכה לתגובות. המרחפת

את אחלה ../images/Emo70.gif מרחפת ../images/Emo8.gif

אל אני בטוחה שמחצית מחברי הפורום עוד לא יודעים דבר על העתיד, והרצונות לגביו. כמו שאני למשל עוד לא יודעת מה אני בדיוק רוצה להיות, אם אתנדב לצבא וכו´ וכו´... אני סתם משעממת...
דינוש

המרחפת

New member
דינה

ואני כן יודעת? גם לי אין מושג. ותחילת שנה זה בדיוק הזמן לחשוב על דברים שכאלו. לפנטז ולחשוב תמיד מותר... הדבר היחיד שאני יודעת עליו זה הצבא, וגם זה רק כי זה במרחק של שנה בלבד... אז תחשבי. אם לא על העתיד, אז ממה היית מרוצה בזמן האחרון, ממה את מרוצה עכשיו. מה את רוצה לשפר. תכתבי, תספרי, שיהיה כאן פורום ולא צ´אט. המרחפת

דוריאן....

כן.. זה עדיף, אבל לא להמציא, אלא לחשוב על מי שאתה אוהב, ושאוהב אותך. אז זהו שלא, לרובינו אין כזה בכלל... אז סתם החיים משעממם, ואין חיים... אולי שמתם לב שאני כאן כמעט כל שישי שבת? מזה אני ממש לא מרוצה (שמחה מרחפת
) ממה אני כן מרוצה? אממממממ... לא יודעת.. עוד מעט אשוב לשמע, ואראה את חבריי המקסימים, והם יוסיפו לי קצת אור.. אני מרוצה מזה שיש לי בית חם ואוהב, ויש לי כלבה מתוקהההה והכל והכל.. אני מרוצה שיש כאן ת´פורום הזה שהפך לחלק מחיי האינטרנט שלי (כל פעם שאני נכנסת לאינטרנט אז דבר ראשון הפורום, האימייל והאיסיקיו)... ואולי סוף סוף אני לא אציק לכם בסופשבוע הזה, כי הוזמנתי למסיבת פיז´מות שאולי תתקיים... זו לא ממש מסיבת פיז´מות, אני כבר גדולה ולא נסתובב בפיזמות וכלום.. פשוט הכינוי להזמנת כמה חברים להשאר כל הלילה נשאר-מסיבת פיז´מות. טוב שיהיה.................... בלה בלה בלה....... יש שאלות?
דינוש

BlueMind

New member
חכי שתתחילי

לבלות כל שישי שבת... עוד יתברר לך שצורת הבילוי של היום ריקה מתוכן. אחרת איך ניתן להסביר את השימוש הנרחב בסמי הזייה למיניהם. ואיך זה שאנשים שותים ושותים כאילו שאין מחר? ואת החיפוש הבלתי פוסק אחרי הזהות העצמית בקצה העולם? טוב מספיק לדכא את הנפשות הצעירות של הפורום.
בילוי נעים בסוף שבוע!

ברוך ../images/Emo8.gif

כן.. אתה צודק... בקושי מבלים כיום כראוי... תודה
בהחלט אנסה לבלות עם חברותיי ו... בקשר לזה שאתחיל לבלות כבר כמו שצריך, זה קצת קשה, כי בנים לא בדיוק מציעים לי לצאת איתם (לא שאני מכוערת) וגם אני לא להם (אין מישהו כזה בסביבה)... ועם חברות... הבילויים האלו כבר הפכו למשעממים......... דינוש נ.ב. סוף סוף מישהו ענה לי

אוי... נהייתי קצת גסה

נכון שכתבתי: דינוש נ.ב. סוף סוף מישהו ענה לי אז "ענה לי" נשמע כמו "אנאלי"
כן, ממש התחרפנתי מרוב שיעמום... אני אפרוש בקרוב... למקלחת ואז למיטה... מחר ביצפר... (ביה"ס) וחוצמזה לפי השעון הלא חורפי הייה עכשיו חצות...

BlueMind

New member
עם חברות תמיד צריך לבלות ...

ולו בשביל שלא להישאר תקועים אם אבא אמא והכלב כל שישי שבת.
אז נכון שאת מתה עליהם... אבל מדי פעם צריך קצת חופש. תשמעי, אם בנים לא מציעים לך לצאת סימן שהם לא מבינים אותך נכון. איך בדיוק את משדרת לסביבה שאת מעוניינת לצאת עם מישהו? את רוצה לומר שאם היה בחור שהיה מוצא חן בעינייך היית מציע לו לצאת אתו? אשרי המאמין. בגיל כזה וכבר "צדה" גברים? אוי.

ברוך..............

זה בסדר
היום חזרתי מסיבוב קניות עם חברה שלי, וחזרתי מרוצה
ואולי גם ביום שישי אלך אליה=סיפרתי לכם. כבר הצעתי לבחור אחד שחיבבתי לצאת איתי, ונהינו ידידים וכך נשארנו, עד עכשיו, שהוא פשוט לא יוצר איתי קשר. אז זהו, מעצבן, למה אני צריכה לעשות את הצעד הראשון? חלאס, נמאס.

BlueMind

New member
מזכיר לי שאלה ששוקולד

מריר שאלה אותי לפני שבועיים שלושה. היא - אז איך הולך לך עם הבחורות בחדר כושר ובכלל? אני - לא משהו. שומע יותר "לא" מאשר "כן". היא - ככה זה,אנחנו הבנות אוהבות לומר "לא" לבחורים. (שוקולדו´ש מקווה שציטטתי במדויק ואם לא את תמיד מוזמנת לתקן את דבריי) אז כנראה שיש גם בנים שאוהבים לומר "לא". לא צריך להתעצבן מזה אלא לקחת את הכל בפרופורציות המתאימות ולהמשיך הלאה. אבל האמת היא שהמקרה שלך לא ממש ברור. זה שהוא לא יוצר אתך קשר יכול להיות בגלל איזושהי אי הבנה ביניכם. בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה והלוואי והיו יותר בחורות כמוך.

המרחפת

New member
ריקנות מתוכן?

או הכנסת תוכן חדש ושונה? נסיונות חדשים, להעשרת אוצר החוויות? מצחיק שדווקא אתה אומר את כל אלו- כמה מחבריך עונים להגדרות האלו, של שותים כאילו אין מחר, וקצת מחפשים את עצמם בקצה העולם. אמרת לי שאתה מבין אותם, ומההודעה שלך משתמע משהו קצת שונה.... אני לא חושבת שזו ריקנות. לניפך. ודווקא ישנן מספר צורות בילוי אשר אינן נחשבות לריקות מתוכן. איני חושבת שישיבה על החוף ושיחה לתוך הלילה (לא לשכוח בגדים חמים!!!) נחשבת לבילוי ריק מתוכן. אנשים שיוצרים קשר ביניהם, חולקים דיעות ומחשבות, זה לא בילוי ריק מתוכן... אני עדיין מאמינה בקשר אנושי, אך כל הדברים שציינת למעלה (מלבד הסמים, לא נכנס לעניינם כרגע), הם צורה של חוויה. אומנם, אם הם נהפכים למטרת הבילוי, למסמרו או לעיקרו, משהו פגום מיסודו. וכן ברוך, אפשר לרקוד חמש שעות רצופות בלי ממריצים כימיים כמו סמים ממריצים, משקאות אנרגיה או כל דבר אחר. קצת סיבולת ריאה, מוזיקה נחמדה, בקבוק מים ואווירה טובה, ואני חורשת על הרחבה 5 שעות. כבר עשיתי זאת בעבר, ללא בעיות מיוחדות... רק כמה שרירים תפוסים והרבה חברים פעורי פה. המרחפת

BlueMind

New member
נראה לי שדבריי טיפה הוצאו מהקשרם

התכוונתי לומר שצורת הבילוי ה-ע-י-ק-ר-י-ת כיום שהיא - בילוי בדיסקוטקים, במסיבות טרנס\אסיד והשתתפות במסיבות המוניות כאלה או אחרות הינה ריקה מתוכן. ולמה? כי אנשים שזו צורת הבילוי המועדפת עליהם (סקס סמים ורוקנרול נשמע מוכר?) הינם קורבנות פוטנציאליים להתמכר לסמים לשתייה חריפה שהינן פועל יוצא של לחץ חברתי. והלחץ החברתי הזה נובע מכך שעליך להתלבש לפי צוו האופנה האחרון, להיות "קול" ולהיות מעודכן בכל הלהיטים המשודרים ב-MTV. חלקם פשוט לא עומדים בזה וכדי לברוח מהמציאות המלחיצה ולשכוח מהצרות ולו לזמן קצר לוקחים סמים או פשוט שותים לשוכרה. אני מודה שיש עוד סיבות אבל לא ניכנס אליהם עכשיו. אגב, לרקוד חמש שעות רצוף זה לא כזה ביג דיל. תנסי לעשות זאת כל שבוע ואף יותר ונראה איך זה יתחיל להשפיע עליך פיזית ונפשית. אני עשיתי משהו דומה שלושה ימים בשבוע למשך כל הקיץ בריקודים לטיניים (לפני שנתיים) והרבה פעמים הייתי צריך לשתות קולה בשביל להחזיק מעמד עוד קצת. בשבילי לצאת לכאלה בילויים זו חוויה מהנה ותו לא. ואני באמת שלא מבלה כך הרבה.אותן צורות בילוי שבהן אתה באמת יוצר קשר עם אנשים ולומד עליהם ועל עולם דברים שלא ידעת קודם - הינן הכי אהובות עלי. ואותו בילוי ספציפי על החוף שדיברת עליו היה בילוי כייפי ביותר ומאוד נהניתי. ואם לא היית נרדמת לנו ,לקראת הבוקר, היית מספיקה לשמוע את התוכניות שלי לעתיד הקרוב שסיפרתי לידידתנו המשותפת (בלי שמות בבקשה). ועוד משהו... אני יודע לאיזה חברים התכוונת אבל נדבר על כך פעם אחרת בארבעה עיניים.

BlueMind

New member
את יודעת ...

בחרת אחלה של נושא להעלות לדיון. אבל לא להרבה אנשים יש אומץ לכתוב על דברים כה אישיים. על שאיפות, תקוות וחלומות מספרים רק לחברים קרובים ביותר.

למעלה