לפי מה שאנחנו הבנו נגמר החוזה עם איציק ומאיזשהיא סיבה לא חידשו אותו
פ פיה מהאגדה המקורית New member 31/12/08 #21 לפי מה שאנחנו הבנו נגמר החוזה עם איציק ומאיזשהיא סיבה לא חידשו אותו
ה השם אשר בחרת פנוי New member 31/12/08 #22 חבל שזה המצב... אבל לפחות אוכל קצת נורמאלי? מה ביקשנו? ירקות שטופים באמצע המדבר (שגם ככה אוטו של התנועה מביא)? פירות לא קרובים לריקבון?(לדוגמא הקלמנטינות שהיו) מספיק אוכל בשביל כולם?
חבל שזה המצב... אבל לפחות אוכל קצת נורמאלי? מה ביקשנו? ירקות שטופים באמצע המדבר (שגם ככה אוטו של התנועה מביא)? פירות לא קרובים לריקבון?(לדוגמא הקלמנטינות שהיו) מספיק אוכל בשביל כולם?
A assafein New member 31/12/08 #23 אני חושב שאתה טועה פה בגדול... אני אשמח לשוחח איתך על זה בהזדמנות...
ה השם אשר בחרת פנוי New member 31/12/08 #24 קצת הגזמתי פה בדעה.. אבל צריך קצת שיפור בפעם הבאה. אציין על הדרך גם את האוכל בטיול סוכות שהיו לגביו טענות אבל לא אדבר עליו.
קצת הגזמתי פה בדעה.. אבל צריך קצת שיפור בפעם הבאה. אציין על הדרך גם את האוכל בטיול סוכות שהיו לגביו טענות אבל לא אדבר עליו.
פ פיה מהאגדה המקורית New member 31/12/08 #25 טיול סוכות זה היה פאשלה אחת גדולה האוכל הגיע באיחור והיה מלא בלאגנים איתו אני מאמינה שהתנועה לומדת ממפעל למפעל
טיול סוכות זה היה פאשלה אחת גדולה האוכל הגיע באיחור והיה מלא בלאגנים איתו אני מאמינה שהתנועה לומדת ממפעל למפעל
A assafein New member 2/1/09 #27 לא היה יותר מידי מה לשפר.. האוכל היה חם, טעים והגיע בזמן.. אני לא רואה עוד נתון שצריך לשפר...