חבר'ה, אין דבר כזה עב"מים!! תקראו

terra2

New member
חבר'ה, אין דבר כזה עב"מים!! תקראו

ה''צלחות המעופפות'' זוהי טכנולוגיה שגרמניה התחילה לפתח במלחמת העולם השנייה. אלה כלי תעופה מתוחכמים שלא ניתן לראות אותם בראדרים וכן יש להם ביצועים יוצאי דופן, הגרמנים רצו באותה תקופה להגיע עם כלי תעופה קל לארה''ב ולתקוף ערים מרכזיות כמו ניו יורק והחלה בפיתוח סודי של "צלחות מעופפות"- כלי תעופה בצורה מיוחדת ומעוגלת עם אפקט יניקה כלפי האוויר. בזמן המלחמה הקרה רוסיה שבתה את המדענים הגרמנים אשר עבדו על הטכנולוגיה הזאת. הם רצו לעבור עם מטוסים מעל הקוטב הצפוני לארה''ב ולתקוף אותה(דבר שלא היה ניתן באותה תקופה מבחינת מהירות ואיתור המטוסים). - באותה תקופה החלו אנשים לראות ''צלחות מעופפות בשמים בצפון אמריקה וגם במערב רוסיה. האמריקאים גילו אודות תוכניותיהם של הרוסים וחטפו את המדענים שעזרו להם בפיתוח כלי התעופה. האמריקאים בתוכנית גאונית התחילו להדליף לציבור כי הכלי החדש והלא מוכר הוא עב''ם. כך הציבור ירד מעניין המחשבה על הכלי התעופה המסווג הזה והחל לחשוב כי אלה כלים של ''יצורים ממאדים''. הטכנולוגיה מפותחת כיום בבסיסים רבים ברחבי ארה''ב (מפעלים כמו לוקהיד מרטין וכמובן שהממשלה והסי איי אי שותפים לסיווג הביטחוני. כמובן שישנם גם עוד מלא כלים מסווגים כמו חמקנים למיניהם ומל''טים שלא ניתנים לזיהוי בעין בלתי מזויינת.

Majestic12

New member
הפרכה פשוטה

כנס לאתר המרכז לחקר עבמי"ם, וקרא שם את החומר המצטבר זה 60 שנה, ותבין למה עניין הנאצים והעבמי"ם (או כלי נשק ומטוסים אמריקאניים) לא יכול להיות התשובה לטכנולוגייה הזו.

gozlan8

New member
לספקן

ואם להוסיף -כעזרה ראשונה נא עיין ב- "היקום של אלי אשד"

Majestic12

New member
לספקן

אני מציע לך לספק הוכחות חותכות באשר למה שאמרת - כמובן, צילומים ומסמכים מאתרים ממשלתיים בלבד, המתארים את כלי הטייס בטכנולוגייה הנאצית וכ"ד. כמו כן, אני מבקש רשימת אתרים מלאה, מהם לקחת את החומר, עליו אתה מבסס את ההנחות שלך.

BodyBuilder2005

New member
בדבר אחד הוא צודק.

יש כבר היום כלי תעופה שפועלים על עקרון הפרת כוח המשיכה. כולל בישראל.

terra2

New member
תבין, יש בעולם פיתוחים מדהימים

שבחיים שלך לא תשמע עליהם וסביר להניח שגם לא תראה. רק אם יתמזל מזלך ותעסוק בתחום תבין שהאמריקאים יצרו את ה"חייזרים" רק בשביל לכסות על משהו אחר.

Majestic12

New member
תוכיח לי

1. תוכיח לי שיש דברים כאלו. תראה לי אתר רשמי שמציג דברים כאלו, ואל תראה לי אתרים תמהוניים מכל מיני חורים בעולם עם תיאוריות חסרות בסיס. 2. עם כל הכבוד - מה שאני כבר הספקתי לשכוח, אתה עדיין לא למדת...

אז איך אתה מסביר את זה שהמצרים חרטו

על הקיר משהו בצורת צלחת מעופפת והיה פה כבר שרשור על זה או שזה היה בפורום סטארגייט...אני לא זוכר

terra2

New member
עזוב אותך מצרים..

דבר שקרה לפני 2000 שנה בחיים לא תוכל לאמת.

תגובה |חייזר|

הרעיון שלך נחמד, אבל הוא לא מסתדר עם כמה עובדות: 1. ישנם אירועים שמקשרים בין יצורים דמויי אדם ("חוצנים") לבין אותם עב"מים. 2. עדויות של בני אדם שנחטפו ע"י אותם חוצנים לתוך העב"מים. 3. רק חלק קטן מהעב"מים הם בצורת צלחת מעופפת , ישנם עוד סוגים רבים. 4. נראו במשך השנים האחרונות עב"מים בגודל של מס' קילומטרים - לא ניתן להסתיר כלי טייס כזה. 5. ישנם עב"מים שנצפו בחלל. 6. עב"מים, (גם בצורת צלחת מעופפת) נצפו גם לפני מלחמת העולם השניה. ישנן עדויות אפילו על צורות כאלו שנראו לפני אלפי שנים. בהחלט ישנם כלי טייס "רגילים" שצורתם מזכירה צלחת מעופפת, אך הם אינם העב"מים.

terra2

New member
טעות בידך,

בעניין ה"חוצנים" התופעה התחילה בזמן המלחמה הקרה כשהוליווד (אמריקה) התחילה להפיק סרטים רבים על פלישות של בריהמ"צ, ואחרי איזה ספר או שתיים על "חוצנים" דמויי אדם התחילה להפיק סרטים רבים על פלישות מהחלל. לדעתי הכל עניין פסיכולוגי, אנשים פשוט מקווים לראות "אדם" כמוהם בצורה אחרת שיספק להם תשובות. 3. ישנם עוד המונים של מטוסים מלט"ים בלוני ריחוף (ואולי אפילו עוד מכונות..) שנראים לעין שלנו כדבר לא שגרתי. קח למשל את החמקן האמריקאי F-117. רק לפני כ 10-20 שנה הממשל האמריקאי בלחץ שיחרר מידע אודות קיומו. אם תסתכל עליו מלפנים הוא יראה לך כדבר לא נורמלי בגלל צורתו המשולשת. כמו כן, הוא גם אחראי ל 3 אורות "עב"מים" הידועים שאנשים חששו מהם כל כך. 5. לגבי החלל לא נוכל לדעת הרבה דברים מה נכון ומה מפוברק והאם אלה חלקים ממעבורות או לווינים למיניהם. 6. לפני מלחמת העולם השניה היה המטוס כלי חדש שהיה בתהליכי פיתוח. כמו כן היו גם כנראה בלונים פורחים למיניהם ויכול להיות שהיו עוד כלים בשלבי נסיון. לגבי האלפי שנים לא נוכל לדעת מה היה מאחר ואין אימות- לא ניתן להסתמך על כתוב בלבד. מצטער אם משהו לא מובן אני קצת עייף קישור ל F117

למעלה