חבר'ה, אין דבר כזה עב"מים!! תקראו

Alien

New member
TERRA מה אתה מנסה להוכיח לנו

שאין עב"מים שלא קיימים כאלו דברים? כל מה שאתה עושה זה רק לטחון מים , יש כל כך הרבה עדויות , כל כך הרבה תצלומים והמון מידע אפילו כבר מתקופת התנ"ך ספר יחזקאל . אז חבל לך על הזמן כי יש עב"מים ויש חוצנים

terra2

New member
גם אני פעם חשבתי שיש חיזרים

אחרי שהבנתי את התרגיל האמריקאי הגאוני התהפכה כל המחשבה שלי. מקווה שהתשובות שלי יעזרו, אלה תשובות שלפחות אני חיפשתי...

Alien

New member
אוקיי אז מה דעתך על......

החטופים ? קח לדוגמא את המקרה של טרוויס וולטון , חבריו ראו עב"ם ראו קרן אור יוצאת מהעב"ם , טרוויס נעלם למספר ימים וחזר מבולבל . קח את המקרה של בטי וברני היל , כאן מדובר על חטיפה של בני זוג ולא על אדם בודד , בהיפנוזה שעשו לזוג הם תיארו את כל מהלך החטיפה בפרטי פרטים .

terra2

New member
שמע..

את האמת, אני ממש לא אוהב את הסיפורים האלה מאחר ושוב אנחנו בחיים לא נוכל לדעת מה האמת ומה השקר. אי אפשר לדעת אם להאמין בסיפורים כאלה בכלל. ובגלל זה אני לא מתעסק איתם. אני מעדיף להתעניין במשהו ממשי שניתן לראות ולשמוע ולא בסיפורים של כמה אמריקאים. עדיף לעזוב את הסיפורים האלה בצד כי לא חסרים סיפורים בעולם.

I A F02

New member
אתה באמת מאמין שאין עוד אף אחד ביקו

ביקום הזה?!?!?! עזוב רגע עבמ"ים וחיים תבונתיים אחרים, אני מדבר איתך על עוד חיים שהתפתחו בכוכב אחר, לא חיים תבונתיים, אלא חיים פשוטים, שלאט שלאט עוד מילארדי שנים יגיעו לכמו תקופת התנ"ך שלנו (מבחינה טכנולוגית והכל....) זה יקרה עוד המון המון זמן....וכמו שאתה אומר ויודע, יש לנו טכנולוגיות והמצאות מטורפות, לך תדע לאן נגיע מבחינה טכנולוגית עד אז?! יכול להיות שיהיה לנו את הטכנולוגיה המטורפת של טיסה בכל רחבי היקום בשעות (אולי דקות, מי יודע?), אנחנו נגיע לאותו כוכב פרמיטיבי שמתקיימים עליו חיים....ואנחנו ניהיה בשבילהם עבמ"ים/ חוצנים.... אוליזה מה שקורה פה?! חיים תבונתיים יותר הגיעו לרמה טכנולוגית כזו שהם מסוגלים להגיע לפה....

terra2

New member
אני מקווה שיום אחד נוכל ליצור קשר

עם חיים תבונתיים אחרים. ברגע זה לדעתי הם פשוט לא הגיעו לפה. למה שהם יהיו דמויי אדם (2 עניים ידיים רגליים) הרי הם רחוקים אלפי שנות אור מפה.. ולמה שהרכבים שלהם יהיו דומים לרכבים שלנו וישתמשו בחומרי גלם ואחרים שדומים למה שנמצא אצלנו... כמו כן אסור לשכוח שגם חיידקים למיניהם החיים בכוכבים אחרים הם חייזרים. רק שהם לא הגיעו וכנראה גם לא יגיעו לרמת התפתחות כמו שלנו. אני באמת מקווה שיום אחד נפגוש משהו בחלל.

I A F02

New member
למה שלא יהיו דומים לנו?!

זו צורת מוצלחת, אתה יכול לבצע דברים עדינים אם הידיים שלך... למרות שהם בטח מנוונים, אז גם גופם בהתאם.... נכון גם חיידקים הם חייזרים, למה שלא יתפתח מהם משהו תבונתי?! גם אנחנו התחלנו כחד-תאים... ולמה רק בעתיד אולי הם יגיעו לפה? למה לשלול שאולי הם כבר פה?

terra2

New member
אז ככה

באתי רק להבהיר כלפי האורות והכלים המוזרים שרואים בשמיים. לגבי החייזרים וצורותם אין לי כל עניין מאחר וזה קשור אל הלא נודע. וזהו למעשה

I A F02

New member
גם אני לא מדבר על מראם

אלא על טכנולוגיה מופלאה שאתה דיברת עליה, שלך תדע אם לא קיימת משוככלת פי 20,000 יותר מזו פה... כמו שאנחנו בבוא הזמן נצא למסעות ברחבי היקום, גם כוכבים אחרים מפותחים טסים להם בשנאטי שלהם ברחבי היקום (כולל כדוה"א)

I A F02

New member
נ.ב. משו שנזכרתי...

היקום כל כך גדול, בילתי נתפס לחשוב שרק פה, הכוכב המסכן שלנו, רק פה מתקיימים התנעים לחיים... בכלל לא חייבים חמצן כתנעי הכרחי לחיים....יש בקטריות שלא צורכות חמצן, לך תדע מה יכול להתפתח מהם אחרי מיליאדי שנים... כמעט בטוחים שהיקום הוא שטוח (כן, ולא סתם, ויש לו סוף...), לך תדע אם היקום שלנו הוא לא איזה עוד גלגסיה ענקית שנמצאת בתוך יקום ענקי?!?! זה כמות כוכבים (סיכוי להווצרות חיים) שאתה לא מסוגל לקלוט!

daniel771

New member
בטח אתה צודק במאה אחוז רק שאתה

לא יודע כלום בעבמים, כי לא חקרת על הנושא.

J U B

New member
זה תאוריה

שתאמת אין לה ביסוס אין לך ביסוס שעכשיו ארהב מפתחת נשק כזה סודי עם כאלה תכונות כמו של העבמים רק לדוגמא יתן לך: הצילומים של נאסא שהעבם טס במהירות ממש מהירה מצד לצד ובולם בפתאומיות יש הרבה עב"מים שאי אפשר להסביר עם התאוריה הזאת היא פשוט לא מסתדרת

ומאיפה המידע הזה? תן מקור....

כולנו יכולים לדבר סתם אוויר... מאיפה המידע הזה? אם תתן מקור שהוא אמין אז יהיה זה יהיה שווה קריאה וחשיבה על כך... בינתיים זה נישמע כמו סתם פלוץ של מישהו שחיי בהכשחות עם עצמו! אני יכול להביא לך צילומי וידאו משנות ה-20 וה-30 של עב"מים.... הרהב לפני עליית הנאצים לשלטון בכלל!

למעלה