אה לא בלי קשר..רציתי לציין עובדה.. אה עוד עובדה..אני שונאת אותו!!! ולא בגלל שהוא הומו.
M MarishA M New member 19/10/05 #20 אה לא בלי קשר..רציתי לציין עובדה.. אה עוד עובדה..אני שונאת אותו!!! ולא בגלל שהוא הומו.
T tamarulik New member 19/10/05 #21 ../images/Emo182.gif תמר, 19 עוד חודשיים גרה במושב צור משה. מקווה שלא יציבו אותי רחוק מהבית כי ההתמכרות למחשב חזרה לגמרי
../images/Emo182.gif תמר, 19 עוד חודשיים גרה במושב צור משה. מקווה שלא יציבו אותי רחוק מהבית כי ההתמכרות למחשב חזרה לגמרי
0 0mroosh New member 19/10/05 #23 [דפנה והעוגיות מעולים! ../images/Emo9.gif]. עומר 16 וקצת [אני כולי פעוט]. יום נעים!
ב ברררר New member 19/10/05 #28 אולי נשרשר גם תמונות שלנו!?! רק האמיצים {כמוניייייייי} שרשרו להודעה אחרת. יאללה לא להתבייש.......... גליייייייייייי עומר!!!!! וכל החדשים .
אולי נשרשר גם תמונות שלנו!?! רק האמיצים {כמוניייייייי} שרשרו להודעה אחרת. יאללה לא להתבייש.......... גליייייייייייי עומר!!!!! וכל החדשים .
M MarishA M New member 20/10/05 #30 יאללה ראינו איך אתם מעלים תמונות. רק אניועוד 3 אנשים העלו תמונות.... חה..אין לי כח סתכלו בכרטיס האישי..בעע
יאללה ראינו איך אתם מעלים תמונות. רק אניועוד 3 אנשים העלו תמונות.... חה..אין לי כח סתכלו בכרטיס האישי..בעע