חברה בוא נדבר על פיקאפים

Jesuscrist

New member
חברה בוא נדבר על פיקאפים

מיסטרי,סטייל,ניל שטראוס,דייויד דיאנג'לו ועוד הרבה ,הם "אמני פיק אפ". אבל עכשיו מגיע החלק הרלוונטי,הם מלמדים את השיטות שלהם,רוטינים,משפטים,איך להתלבש,מתי לגיד אותם,מתי לגעת ואיך,איך לנטרל חברים זכרים שלה,איך לגשת לחבורה של אנשים ולצאת עם הבחורה,ועוד מיליון דברים,וזה עובד,וזה בדוק! יש להם דיוידיים של סדנאות שלהם או בהשתתפותם,אני כמובן לא יכול להעלות את זה לכאן בגלל זכויות יוצרים,אבל אני יכול לתת דוגמאות. בנוסף,יש סדרה בויי H וואן שקוראים לה "The Pickup Artist" ריאליטי שבו בעצם מיסטרי ושני עוזרים שלו מלמדים חבורה של גברים לא יוצלחים כביכול את כל מה שהם ידעים,ואז רואים אותם מיישמים את זה בשטח עם מצלמות ניסתרות. נחמד לאללה אבל פחות אינפורמטיבי ממה שהייתי רוצה. אני מציע לכם לקחת תזמן ולחפש עוד מידע בנושא,ביינתיים אני אשאיר אותכם עם הדוגמאות האלה. http://www.youtube.com/watch?v=lqYj17qJtWM http://www.youtube.com/view_play_list?p=3496C98491B568B2 מקווה שתפיקו מזה תמקסימום כי יש פה המון ללמוד.

פנומן 72

New member
אחי, רד מזה, זה פאקינג בולשיט

תעשה פעם מחקר ותגלה שמרבית הבחורות מוסרות את הטלפון לנודניקים האלה כדי שיירדו מהם ואחרי זה מסננות אותם. זה שהוא יוצא עם מאות מספרי טלפון עוד לא אומר שיצא לו מזה משהו. הם נראים לי טרחנים כאלה, מעצבנים חבל"ז. כדי להרשים בחורה צריך הרבה יותר מרטוריקה רדודה ...

yagluli

New member
ממש לא בולשיט..

זאת אומנות מורכבות שלוקח שנים ללמוד.. עזוב אותך ממה שנראה לך, אם לא תבדוק ותחקור- לא תדע :)

פנומן 72

New member
אני לא מתווכח איתך

הנסיון להציג את כל הנשים כמכונות שמגיבות באוטומט - הוא פאתטי.

yagluli

New member
טעות בידך..

בני אדם הם בני אדם, והמכניזם של כולם זהה.. ובנות הן יותר אמוציונליות ולכן יותר קל לתפעל אותן (כי הן פועלות לפי רגש שאפשר לדעת איך לתפעל) (גברים הרבה יותר קל לתפעל אגב, אבל מי מעוניין בזה ?!)

Matsman

New member
חרטטטטות

ברגע שיתעדו את אחד החרטטנים שם מביא אותה אליו או אליה למיטה אני אתחיל להאמין בחייזרים. בינתיים כל מה שאנחנו פחות או יותר רואים זה שהם גורמים לאיזה שמנה לצחוק. בלי קשר, פיק אפ זה באמת נושא מעניין. האמת שראיתי הערב בערוץ 8 תוכנית על זה. שם דווקא אחרי כמה ניסויים נראה ששפן הנסיונות הצליח לקחת מספר של מישהי די שווה, אבל מה זה מספר ? כבר יצא לי לראות אנשים מעפנים חסרי טאקט שקיבלו מספרי מספרים וסיננו אותם כמו אוויר. מה שהם מראים לא שווה כלום חוץ מהצגה. בכלל, "אמני פיק אפ" נשמע לא ממש משכנע. אמני פיק אפ אמיתיים מזיינים בזמן שהגמדים האלה עושים את ההרצאות שלהם.

Jesuscrist

New member
אתה מוזמן ללכת לסדנא בישראל ולראות

יש כמה וכמה סדנאות שבגדול גנבו את החומר מהסדנאות האלו. תרשום בגוגל : "פיתוי"

yagluli

New member
למה לזלזל ידידי ?

לא חסרים שרלטנים בשוק .. זה נכון, אבל ישנם לא מעט אנשים (כמוני למשל) שהם טובים בהשגת נשים ורוצים לעזור לחברים שלהם להיות גם כן טובים... (כדי שלא יהיו מתוסכלים וכו') ויש עוד סוג של אנשים - שעושים מזה כסף , שיהיה להם לבריאות =]

goldy

New member
הו אלוהים...../images/Emo5.gif

קבל טיפ מהמציאות: פשוט תדבר איתה! אם היא תרצה אותך היא פשוט תגיד לך כן, ואם היא לא תרצה אותך גם היהלום הכי גדול לא יעזור לך. אם האישה לא מראה לך שהיא מעוניינת *מייד* אז שום שיטת פיתוי לא תעזור לך. הבעיה עם הנשים היום זה שהן מראות התעניינות, ואם אתה לא קורא את מחשבותיהן במיידית או שאיכשהו נולדתה עם ניסיון קודם: אתה תשאר לבד. להשיג עבודה = להשיג אישה. הבנתה?

Mr McLovin

New member
לא צריך די וי די, לא קורסים, ולא בטיח!

כל מה שצריך, זה לתפוס ערס מצוי, שילמד אותך את כל התורה ב-5 דקות.
אין חכם כבעל נסיון

xcalibur

New member
אתה באמת כזה פתי?

מי שהולך לחרטטה הזאת גם יכול על הדרך ללכת לאסטרולוג שיביא בו בתחת תוך כדי קריאה בקפה

EcstaZ

New member
חבר'ה, אם יש פה אישה תנו לה לענות

נראה מה היא תגיד על זה

NO14ME

New member
בדיוק

זה בדיוק זה: אם יש אישה - תשאלו אותה ותנו לה לענות. אני לא יודעת מה מלמדים בסדנאות הללו, אבל אם בסטוצ' מדובר, קודם כל צריך לאמין/לדעת שיש נשים שגם רוצות סטוצ' דבר שני לעשות צעד כלשהו. לדעתי לא צריך סדנה בשביל זה. אך אין ספק שאנשים במצב שלך+ זה ששילמת+ לחץ קבוצתי, יזיז קצת מהתקיעות. ועכשיו מילה אישית: תהיו כנים!! אם תשקרו ככה גם יראה!!

Love Today

New member
לדעתי זה פאקינג חרטוט.

מעבר לזה שלהשיג מספר טלפון לא בהכרח אומר שיצא לו מזה משהו.. הרבה פעמים המצאתי מספר טלפון על המקום סתם כי לא היה נעים לי להתעלם מהבן אדם או להגיד לא:/

EcstaZ

New member
על פניו זה חרטוט אחד גדול א-ב-ל

גם אני חשבתי שזה חרטא אחת גדולה,תרמית לקחת מאנשים כסף, הונאה,ותקראו לזה איך שאתם רוצים ב1001 שמות. אבל כרגע אני קצת מבולבל. מה אם היה לכם מכר שאשכרה הלך לאחד הקורסים האלה בארץ, והשתנה מקצה לקצה? ואני מדבר על מישהו שאני רואה פעם בחודש-חודשיים-שלוש, ככה שלא קשה לראות את השינוי הדרסטי. רק אחרי ששאלתי אותו אם נדפק לו המח (לטובה), הוא סיפר לי מה הוא עשה. זה היה שוק. מבן אדם ביישן ולא פתוח עם חברים אפילו, הוא נהפל לחברמן אמיתי ומשוחרר, ראיתי אותו גם ברחוב מנסה לבצע את זממו בלי פחד. ועכשיו, אני באמת לא יודע מה לחשוב על הדברים האלה.

Love Today

New member
שאלה לי אליך

קראתי את הסיפור על החבר.. עכשיו תגיד לי, באיזה התנהגות בא לידי ביטוי האופי האמיתי שלו כאדם, כשהוא היה בישן והתנהג בנחמדות וסגירות, או כשראית אותו ברחוב מנסה לפתות ברחובות ומשפריץ בטחון עצמי? לדעתי, הקורסים האלה חרטה בגלל שהם באים ללמד בן אדם מסוים דפוס מסוים של התנהגות שלא בטוח קיים בו באופן טבעי. הם מלמדים אותו איך לשחק את ההצגה נכון, אין בעיה.. אבל מה יהיה כשההצגה תצטרך להסתיים והוא יתנהג ליד חברה שלו באופן האמיתי באמת? ביישן, סגור וכו'? ברור לך שבן אדם שפתאום הופך מביישן לעילוי של בטחון עצמי, זה לא בטחון עצמי אמיתי זה נסיון לשחק הצגה. השאלה האם שווה לשחק אותה בכלל? לדעתי לא. מהות הזוגיות זה להכיר ולקבל את האופי האמיתי אחד של השני כולל החסרונות והיתרונות, לא לשחק הצגה שלימדו אותך לשחק בקורס מסוים. לי אישית אין בעיה עם גברים ביישנים,הרבה פעמים גברים עם עודף בטחון עצמי עושים לי אנטי מאוד חזק, גם אם הם נראים טוב וחברותיים מאוד. הרבה פעמים בחור בישן ימשוך את תשומת לבי הרבה יותר ממישהו מלא בבטחון עצמי... כל אחד וההעדפות שלו, הנקודה שלי היא במקום ללכת וללמוד בקורסים איך לשחק הצגה יפה, הכי טוב ומושך זה להיות עצמך. פוזה- מזהים בשניה, התנהגות אמיתית וזורמת לא משנה אם זו התנהגות סגורה ובישנית או התנהגות מאוד רעשנית עם הרבה בטחון עצמי תמיד אפשר להרגיש בה וזה תמיד מרשים לטובה. [ אותי לפחות..] הייתי מעדיפה להרגיש מבן אדם שהוא מתנהג באופן טבעי אך בישן, מאשר מישהו שנוזל ממנו הבטחון העצמי אבל שקוף שזה הצגה ופוזה.

Jesuscrist

New member
2 דברים

דבר ראשון,מה שעדיף הוא אך ורק מה שגורם לו להרגיש יותר טוב עם עצמו. דבר שני,את גולשת לכיוון של מערכות יחסים וזה לא העניין פה,העניין הוא סטוצים,וזה עובד,אני ראיתי את זה בעיניים שלי.

EcstaZ

New member
תשובה לי אליך

דבר ראשון - הצגה זה לא. בן אדם לא יכול לשחק את עצמו כלכך טוב, אין מצב. זה לא שביום הוא רגיל ובלילה הוא סופרמן, זה אישיות אחת שלמה. אני יכול לשער שבהתחלה זה הצגה, אבל ככל שמשחקים יותר זה כבר מוטמע בבן אדם, אבל זאת רק השערה, לא חקרתי אותו על זה. דבר אחד בטוח אני יכול להגיד, ביישנות לא תהיה פה יותר, אפילו אם ירצה, זה פשוט כבר לא חלק ממנו. דבר שני - את מדברת על ביטחון עצמי כאילו זה דבר רע. נראה לי שיצא לך לראות הרבה מאוד ערסים בחיים. בטחון עצמי זה לא רק רעש וצלצולים. בטחון עצמי יכול לבוא ליידי ביטוח בכריזמה, אסרטיביות, בן אדם שיודע מה הוא רוצה מהחיים. דבר שלישי - אמרת שאת מעדיפה בן אדם עם - אני אקרא לזה "האופי האמיתי שלו". אופי לא משתנה. בטחון עצמי זה לא אופי. את אמרת שאת מעדיפה אדם כמו שהוא, אבל תחשבי רגע, מה בן אדם כזה יעדיף? שלפני משהו כמו חצישנה-שנה בערך, נראה לי שהוא לא קיבל מבחורה אפילו נשיקה בלחי (לא בגלל המראה, בגלל הביישנות) א-ו להיות בן אדם בטוח בעצמו, שנראה הרבה יותר שמח ממה שאני יכול להעיד, ואחד שניגש לכל אחת בלי פחד. בקיצור, בן אדם שמתעורר כל בוקר עם חיוך מה את היית בוחרת?

Love Today

New member
טוב ננננננווווו....

סורי אם אני רושמת שטויות אני עיפה רצח אז נא להתחשב. בוא נחלק את זה לשני מקרים, א. אדם שיש לו בטחון עצמי אבל לא מסוגל להביא אותו לידי ביטוי ב. אדם שבאופן טבעי אין לו תכונות כמו אסרטיביות, דומנינטיות וכו'. אני לא מזלזלת בעובדה שאפשר לבוא ולתת לאדם כלים כדי להוריד ממנו מחסומים מסוימים ולתת לאופי האמיתי שלו להתגלות בפני הסביבה, כנראה שהקורסים האלה שאתם מדברים עליהם יעשו את זה לגברים מסוג א'. עם זאת, הרבה פעמים יש אנשים שההתנהגות הטבעית שלהם והאופי שלהם, זה לא להתבלט, ביישנות, סגירות , פסימיות.. וכו'. שזה סבבה, מי אמר שכולם צריכים להיות דומיננטים ומובילים כל הזמן? כל אחד והאופי שלו. אם תקח אדם כזה לקורס הזה מה שיקרה זה מה שדיברתי עליו, פוזה והצגה. אומרים הרבה פעמים שעודף בטחון עצמי מראה על חוסר בטחון עצמי, ואני ממש מאמינה במשפט הזה. בדר"כ האנשים שהכי לא בטוחים בעצמם מתנהגים כלפי חוץ כמו אנשים שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת [ ולא בצחוק..], במקרים כאלה שמים לב מיד להתנהגות המלאכותית והמזויפת ולא לזרימה הטבעית של האדם. במקרים כאלה אני מעדיפה את האדם הסגור והביישן כפי שהוא ולתקשר איתו ברמה אמיתית ,מאשר אדם שנורא מתבלט ודומיננטי אבל קולטים מיד שזה הצגה ופוזה ולי אישית מאוד קשה לתקשר עם אנשים שאני קולטת מהם סגנון התהנגות מזויף ומלאכותי. אני לא רואה בטחון עצמי כמשהו רע, בבה"ד 1 לימדו אותי טיפה מה זה בטחון עצמי ואיך הוא מתבטא P: אתה יכול לסמוך עלי.. אני כן רואה בעודף בטחון עצמי משהו דוחה ולא רצוי, ובטח בבטחון עצמי שקולטים ישר שזה פוזה וזיוף. שזה ממש גרוע, לפחות בעייני... אגב, אני כן חושבת שבטחון עצמי קשור לאופי וזה לא צריך להתבטא רק ביחסים בין המינים. יש אנשים שבאופן טבעי הם כריזמתיים, דומינטטים, מובלים, מנהיגים וזה יוצא להם מאוד טבעיות. לדעתי בטחון עצמי זה כן ענין של אופי..אבל זו דעתי אתה לא חיב להסכים. הייתי בוחרת שיתעורר כל יום עם חיוך, השאלה אם החיוך הזה באמת בא מבפנים או שהחיוך הזה נועד כדי לשדר אותו לאחרים למרות שאתה לא באמת מרגיש ככה? זה מה שבעיני עושה את ההבדל הגדול.

למעלה