חברה בוא נדבר על פיקאפים

Jesuscrist

New member
אני חולק עליך

אני לא חושב שיש דבר כזה "האופי האמיתי" אנשים משתנים על בסיס יומי ואין בזה שום דבר רע כל עוד השינוי חיובי מבחינתם. זה לא צבוע ולא הצגה ואם זה יוצא ככה אז או שהבנאדם בעייתי או שהקורס גרוע.

Matsman

New member
בשביל מי שזה מעניין אותו

זו דעתי- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=57&MessageId=135647246 יש הבדל גדול בין "אמני פיק אפ" לסדנאות שיפור יחסי האישות. בזמן שהראשונים עוסקים בעבודה בעיניים, מתוך רצון עסקי- הצגות להמונים, סוג של "קוסמים", ישנן בהחלט סדנאות שמתרכזות בהעלאת הביטחון העצמי וכלים שימושיים. אני לא נכחתי בסדנה כזאת כי אני לא זקוק לזה, אבל אני בהחלט בעד. מובן שלא כל סדנה היא טובה, צריך לבדוק מה עבודה בעיניים ומה אמיתי.

פנומן 72

New member
אין לך מה להתבלבל

זה כל מה שהוא קיבל שם זה זריקה של בטחון עצמי. זה עדיין לא הופך אותו לפלייבוי מבוקש אלא לבחור שלא מתבייש לגשת לבחורה ברחוב ולהתחיל איתה על תקן "אין לי מה להפסיד ועל הזין שלי מה חושבים כולם", שזו גישה בריאה ונכונה רק צריך למצוא את הדרך ללחוץ על הטריגר הזה אצל כל הביישנים. לי זה לקח 30 שנה של עבודה עצמית ועדיין לא השתחררתי לגמרי ...

זה לא חרטא,זה פשוט בארה"ב (או כל מקום שהוא לא

ישראל) הבנות שם זורמות בכיף ואין שום בעיה עם גבר שמתחיל איתן ברחוב, הן עוצרות ומקשיבות וגם נותנות מספר וגם יצאו לדייט ויפסקו את הרגליים עם צריך רק בארץ שלנו הבנות בררה

פנומן 72

New member
הפוך, גוטה, הפוך

בחורות שמפסקות רגליים לכל דיכפין - זה ברארה. בדיוק כמו בשוק - עגבניות ב-5 ש"ח תמיד ייראו טוב יותר וטעימות יותר מהעגבניות של 1.5 ש"ח. הבעיה איתך שאתה רוצה לאכול כי אתה רעב ולכן לא ממש אכפת לך איך נראית העגבניה. מה שאומר שיש לך סיכוי טוב יותר לקבל עגבת (ואין לזה קשר עם עגבניות).

האמריקאיות כוסיות

ובחורות מתוקות שאוהבות לעשות חיים ולהתנסות ולא מפחדות מסקס, כי אנשים כמוך נדחקים אל הפינה שם ולא מפחידים אף אחד עם המפחדים שלהם מסקס

פנומן 72

New member
כמה טוב להיות מסטול, נכון ?

תשמע, בארה"ב יש יותר שרלילות - זה נכון. אבל אל תשכח שזו גם מדינה גדולה עם מספר תושבים פי 40 מישראל. תחשוב שעל כל אחת שפותחת לך פה רגליים יש כאלה 40 סתומות שם. זה הרבה. בגלל זה תעשיית הפורנו הגדולה ביותר בעולם היא בארה"ב. אבל אל תקנא בהם, גם שם היית מזיין מקוחות ...

yagluli

New member
העלת בי נשכחות !!!

איזה שמות, איזה אנשים =] למרות שניל וטיילר הם בליגה משלהם.. אבל האמת היא שכל הפיק-אפ הזה הוא תחום מאוד מאוד מורכב.. ולא מתאים לכל אחד.. צריך לבחון טוב טוב כל מצע של כל גורו ולקחת רק מה שמתאים.. מתי אתה נחשפת לתחום ??

Jesuscrist

New member
לפני שנתיים בערך

ישלי די וי דיים של מיסטרי דייויד וניל אני הכי אוהב את שיטה של ניל והאמת גם כי מעריך אותו כי הוא בבסיסו לא נראה טוב מה שעושה את זה עוד יותר מרשים. אגב אני ממליץ בחום לכולם לראות את: On Being A man של דייויד דיאנג'לו

yagluli

New member
די אנג'לו הזה מרדים !!

בזמנו היינו צופים בו במהירות של 1.5X חפרן שכמותו :) יש לך המון חומר אתה רוצה.. אז מה הרמה שלך היום, אחרי כל השנים האלה ?

Jesuscrist

New member
נשארתי בערך בפתיחת סט עם קבוצה

סתם התעצלתי אבל נזכרתי בזה בזמן האחרון ולכן פרסמתי כאן.

yagluli

New member
אהה.. מגניב !

שיהיה בהצלחה אחי.. יש לך איזה מקומות טובים לסארג' ,שאני אמליץ לחבר'ה שלי ?

Jesuscrist

New member
פאבים וכאלה לא במיוחד

אבל בהופעות אתה כבר מתחיל טוב כי יש לכם תחום משותף,זה נותן לך כבר סוג של חיבור איתה

yagluli

New member
מעניין מעניין..

אני בדיוק חזרתי להתעסק בתחום לא מזמן (בתור מרצה ומדריך לא בתור תלמיד) אני שמח לשמוע את מה שאתה אומר.. אם אתה צריך איזו שהיא עזרה - אשמח לעזור :)

Jesuscrist

New member
בכיף

יש סיכוי טוב שאני אתייעץ איתך בעתיד. חוץ מזה תזשאר באזור,ממילא חצי מהדיבורים כאן על נשים והדעה שלך יכולה לתרום הרבה

yagluli

New member
בכיף ..

" אין הסכין מתחדדת אלא בעזרת חברתה.. " טוב להיות בחברה הטובה של הפורום הזה.. אנשים עם ראש על הכתפיים :)

EcstaZ

New member
גיסנו

באיזה מקום אתה מדריך? האמת שחשבתי הרבה על הנושא, עדיין מתלבט, אבל אני חושב לעשות איזה סדנה בתחום..

למעלה