אני לא חושב שיש דבר כזה "האופי האמיתי" אנשים משתנים על בסיס יומי ואין בזה שום דבר רע כל עוד השינוי חיובי מבחינתם. זה לא צבוע ולא הצגה ואם זה יוצא ככה אז או שהבנאדם בעייתי או שהקורס גרוע.
זו דעתי- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=57&MessageId=135647246 יש הבדל גדול בין "אמני פיק אפ" לסדנאות שיפור יחסי האישות. בזמן שהראשונים עוסקים בעבודה בעיניים, מתוך רצון עסקי- הצגות להמונים, סוג של "קוסמים", ישנן בהחלט סדנאות שמתרכזות בהעלאת הביטחון העצמי וכלים שימושיים. אני לא נכחתי בסדנה כזאת כי אני לא זקוק לזה, אבל אני בהחלט בעד. מובן שלא כל סדנה היא טובה, צריך לבדוק מה עבודה בעיניים ומה אמיתי.
זה כל מה שהוא קיבל שם זה זריקה של בטחון עצמי. זה עדיין לא הופך אותו לפלייבוי מבוקש אלא לבחור שלא מתבייש לגשת לבחורה ברחוב ולהתחיל איתה על תקן "אין לי מה להפסיד ועל הזין שלי מה חושבים כולם", שזו גישה בריאה ונכונה רק צריך למצוא את הדרך ללחוץ על הטריגר הזה אצל כל הביישנים. לי זה לקח 30 שנה של עבודה עצמית ועדיין לא השתחררתי לגמרי ...
ישראל) הבנות שם זורמות בכיף ואין שום בעיה עם גבר שמתחיל איתן ברחוב, הן עוצרות ומקשיבות וגם נותנות מספר וגם יצאו לדייט ויפסקו את הרגליים עם צריך רק בארץ שלנו הבנות בררה
בחורות שמפסקות רגליים לכל דיכפין - זה ברארה. בדיוק כמו בשוק - עגבניות ב-5 ש"ח תמיד ייראו טוב יותר וטעימות יותר מהעגבניות של 1.5 ש"ח. הבעיה איתך שאתה רוצה לאכול כי אתה רעב ולכן לא ממש אכפת לך איך נראית העגבניה. מה שאומר שיש לך סיכוי טוב יותר לקבל עגבת (ואין לזה קשר עם עגבניות).
תשמע, בארה"ב יש יותר שרלילות - זה נכון. אבל אל תשכח שזו גם מדינה גדולה עם מספר תושבים פי 40 מישראל. תחשוב שעל כל אחת שפותחת לך פה רגליים יש כאלה 40 סתומות שם. זה הרבה. בגלל זה תעשיית הפורנו הגדולה ביותר בעולם היא בארה"ב. אבל אל תקנא בהם, גם שם היית מזיין מקוחות ...
איזה שמות, איזה אנשים =] למרות שניל וטיילר הם בליגה משלהם.. אבל האמת היא שכל הפיק-אפ הזה הוא תחום מאוד מאוד מורכב.. ולא מתאים לכל אחד.. צריך לבחון טוב טוב כל מצע של כל גורו ולקחת רק מה שמתאים.. מתי אתה נחשפת לתחום ??
ישלי די וי דיים של מיסטרי דייויד וניל אני הכי אוהב את שיטה של ניל והאמת גם כי מעריך אותו כי הוא בבסיסו לא נראה טוב מה שעושה את זה עוד יותר מרשים. אגב אני ממליץ בחום לכולם לראות את: On Being A man של דייויד דיאנג'לו