יש אנשים שיודעים לפנינו >< כאלה עם קשרים וזהה שמזמינים מראש.
A AdiHamagnivaXD New member 16/7/07 #23 ../images/Emo15.gif../images/Emo176.gifברור.. תמיד יש.. אבל אין הרבה כאלה><"
A AdiHamagnivaXD New member 16/7/07 #27 ../images/Emo15.gif../images/Emo176.gifבגלל זה עשיתי מרכאותXD
L Live for the Day New member 18/7/07 #30 חח 2 מטר ליד הבית שלי. תודה על העידכון אני גם גר בירושלים, ואני גר בשכונה ליד האצטדיון. הולך להיות מדהים!@% ואת תדאגו, יש מקום לכולם!#$%@#
חח 2 מטר ליד הבית שלי. תודה על העידכון אני גם גר בירושלים, ואני גר בשכונה ליד האצטדיון. הולך להיות מדהים!@% ואת תדאגו, יש מקום לכולם!#$%@#
ח חיידק הסלמונלה New member 18/7/07 #31 כמה פעמים הייתי במקום החרא הזה-לא להאמין [משחקי חוץ של בית"ר]
כ כפיר הכתום New member 18/7/07 #32 חחח באמת איפה אתה גר גם אני קרוב לאצטדיון את יכול להגיד רק שם של שכונה אם אתה רוצה להשאר חסוי מפני חחחח
חחח באמת איפה אתה גר גם אני קרוב לאצטדיון את יכול להגיד רק שם של שכונה אם אתה רוצה להשאר חסוי מפני חחחח
C Cuttie Cat New member 18/7/07 #33 אני לא רוצה הופעה בחינם! זה כל כך לא טוב... שכל העולם ידחף לשם ואם אתה מאחר קצת אתה לא יכול להכנס.. אין מקומות שמורים .. אין איפה לשבת לכל מי שרוצה.. זה כל כך לא מסודר דיי לא רוצה !
אני לא רוצה הופעה בחינם! זה כל כך לא טוב... שכל העולם ידחף לשם ואם אתה מאחר קצת אתה לא יכול להכנס.. אין מקומות שמורים .. אין איפה לשבת לכל מי שרוצה.. זה כל כך לא מסודר דיי לא רוצה !
C Culpable New member 20/7/07 #38 אפשר פרטים קצת על ההופעה?! למה זה בחינם?! אני בצבא ואני לא מחובר כלכך לעולם ופרגי זה הדבר שאני הכי אוהב בעולםםםםםםםם!!! =]
אפשר פרטים קצת על ההופעה?! למה זה בחינם?! אני בצבא ואני לא מחובר כלכך לעולם ופרגי זה הדבר שאני הכי אוהב בעולםםםםםםםם!!! =]
D Down And Away New member 21/7/07 #40 |ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחח אני לא נוסעת בשבילם לירושלים, גם אם כשאני אקנה את הכרטיס ישלמו לי 180 שקל חחחח הלכתי פעם אחת ושומדבר לא ישתנה מאז בהופעה חחח סורי X=
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחח אני לא נוסעת בשבילם לירושלים, גם אם כשאני אקנה את הכרטיס ישלמו לי 180 שקל חחחח הלכתי פעם אחת ושומדבר לא ישתנה מאז בהופעה חחח סורי X=