חבר'ה! גם אני עובד על אתר מגאסון

XplowBoy

New member
חבר'ה! גם אני עובד על אתר מגאסון

עשיתי את העיצוב ואת התפריט, אני בקרוב יגמור את כל הפינות וישלח לכם לינק

XplowBoy

New member
סיימתי! תכנסו!

טוב זה רק השלד שלו אני עבדתי אליו כל הלילה חסר רק משחקים ואמולטורים... אהה וגם באנר גדול, פשוט הייתה לי הפסקת חשמל בבית אז זה נהרס לי(שהוא היה אנימציה כזאת מושקעת... בקיצור כנסו www.msx.up.co.il MegaSon X חחחח אני יעלה משחקים מחר או שאולי נאי ימשיך עכשיו... לא יודע

XplowBoy

New member
טוב אני הולך לישון

אחרי זה אני יוסיף כמה משחקים

AxBattler

New member
יפה

נראה כמה זמן תתמיד איתו...

ShotokanMaster

New member
טוב אין בינתיים כ"כ חומר, אבל...

...זאת נראית התחלה טובה...אגב, העיצוב ממש פגזי! אתה עשית???

ShotokanMaster

New member
אחי, כשנותנים לך מחמאה אתה....

....צריך להתנהג בצניעות, לא להשוויץ....ככה עושים רושם.....

eyalgr

New member
../images/Emo45.gifהי, תום, אתר מאוד מושקע!

עיצוב יפה מאוד ואני מניח שתמשיך להזכיר לאנשים מה זה מגסון. אני גם רואה שהשקעת בשגיאות כתיב, יש הרבה אתרים חובבנים של אנשים שלא משקיעים, אז כל הכבוד שאתה כן.

eyalgr

New member
מה מצחיק?../images/Emo4.gif

אמרתי שזה אתר מושקע, אני לא מנסה להעליב! אתה יודע מה? אולי, אם יהיה לי זמן, אני אצור לך פתיח פלאש.

ShotokanMaster

New member
זאת מילה לועזית! אין חוק לכתיבה שלה

וגם הכי נכון זה לכתוב מגה-סון....(Megason) מאחר שמגה, לרוב, כותבים עם ה' ככה - מגה, ולא ככה - מגה.....

ShotokanMaster

New member
תאמת הוא קצת צודק, תבין...

לא כתבת באתר בכלל במה הוא עוסק, שמת רק 3 משחקים בינתיים ולא הסברת דבר לגבי האתר והמשחקים..... ולא הסברת איך מפעילים את האימולטור (לא כל אחד יודע איך טוענים את זה, בהנחה שהאתר מופנה גם לקהל היעד שעוד לא יודע מה זה אימולטור....). חוץ מזה שלתת לסופר מריו ברוס 1 את הציון 5/10 זה עוול שלא יסלח ואפילו לא כתבת שהוא יצא ב-85. למרות ש-3 יותר יפה (מן הסתם גם יצא 3 שנים מאוחר יותר). אנלא ראיתי פה שגיאות כתיב אייל סורי.... אבל בכל זאת לא צריך לרדת ככה על בנאדם!

XplowBoy

New member
תשמע

כמעט קשה לי לאמין אבל זה כמעט הסירסור היחיד בכלללללל הפורום שאייל לא הגיב אליו, או שהוא בונה גם אתר של מגאסון או שסתם בא לו להעליב כי יש לי אתר ולו אין. חבל, רציתי דווקא שתעזור לי קצת לעשות פתיחה בפלאש אבל אני לא רואה איך "אתה" יכול לעשות את זה.

ShotokanMaster

New member
אתה צריך ללמוד לדעת לקבל ביקורת....

מה שאני אמרתי היה נכון, למעט העניין עם המשחק של סופר מאריו ברדרס שזה עניין של דעה אישית (אבל עדיין, 5????) וחבל מאוד שבמקום להפנים את זה אתה ישר לוקח את זה כפגיעה אישית. אני אמרתי גם שזה לא בסדר שהוא העליב אותך אבל בחלק מהדברים שלו (למרות שהם נאמרים בציניות מעליבה) יש משהו..... אז אם אתה רוצה שהאתר יצליח כדאי שתתייחס לביקורות הללו. העיצוב שלך מצוין כפי שאמרתי מקודם, אבל עליך רק להוסיף ולשפר את התוכן. בקשר לפתיחה: הייתי עוזר לך בשמחה אבל אנלא מבין כלום בפלאש...... ואני גם לא מוצא מדריכים.... ואתה לא צריך להתגרות בו בחזרה בזה שלך יש אתר ולא אין, אני באמת לא הייתי מתייחס לביקורת שבאה בכוונה להעליב, אבל הביקורת שאני כתבתי לך לא מכילה שום העלבה מסוג כלשהו, ואף יוצאת נגד זה.

למעלה