חבר'ה! גם אני עובד על אתר מגאסון

XplowBoy

New member
תשמע טוב

אני לומד בבית ספר! זה לא החופש הגדול! יש לי דברים חשובים יותר מלעדכן ת'אתר, יום חמישי ושישי אני יכול לעדכן חופשי אבל בימים השבוע אין לי זמן וכן 5! מה רצית 10? יש משחקים טובים יותר ממנו

ShotokanMaster

New member
תשמע טוב אתה....

תראה, אתה בונה אתר, אתה רוצה שהוא יצליח, אתה צריך להשקיע בו! ו-5 מתוך 10 זה מוגזם! זה כמו שתגיד שאתה נותן למשחק סמאש ברוס 1 ציון 5 כי סמאש ברוס מילי יותר טוב ממנו! סופר מאריו בראדרס היה בין המשחקים הטובים ביותר שהיו קיימים בזמנו! את הביקורת שלי כבר אמרתי, אתה רוצה שהאתר שלך יצליח? כדאי שתפנים ביקורות... ותאמין לי, אתה לא התלמיד היחיד בעולם, יש עוד מלא אנשים כמוך והם מסתדרים עם זה טוב מאוד.....

XplowBoy

New member
מה אתה אומר...

אז למה כמעט כללללל החברים שלי שהיה להם אתר בחופש סגרו את האתר? ולמה התחרויות אתרים זוכלות? יש אתרים במקום ראשון אבל ממש מסריחים

ShotokanMaster

New member
ממש לא....

חברים שלך אולי סגרו תאתרים שלהם אבל יש אתרים ממש יפים שאנשים (אפילו בגיל קטן ממך) בנו! אם אתה כל כך מתלונן על זה שאין לך זמן לאתר אז למה בנית אתר?! חוץ מזה כבר אמרתי לך, אתה רוצה תקשיב לביקורת שלי, אתה לא רוצה אל תעשה כלום....

XplowBoy

New member
אווווו

בסדר בסדר! אני ישנה את זה ל5 וחצי חחח סתם נוסיף לזה עוד חצי(6) בקיצור החופש יש מלא מלא אתרים! שהייתי מנהל אתר מגה מן אי אל, הייתי מקום רביעי בתחרות זמן רב, אפילו עקפתי את נטו(מנהל אתר מגה מן אי אל לשעבר, הוא הלך לפתוח אתר מגה מן אחר ואני לקחתי ת'ג'וב שלו) בקיצור אז לכל הרשימה שלי כמעט היו אתרים הייתי עם מלא פארטנרים וגולשים(300 כניסות ביום אתה יכול להאמין ואתה יכול לא) הייתי בתחרות הזאת: (שהיא גם התחרות הכי הכי טובה' היום אני בספק שהיא בכלל קיימת) www.topsite.co.il

ShotokanMaster

New member
אין לי ספק שהאתר שלך היה מצוין...

...כי אתה מעצב מאוד מוכשר, אבל התחרות לא אומרת כלום, כי אנשים מנסיון הרבה פעמים סתם מצביעים לאתרים. יש לי, למשל, כמה חברה באייסיקיו שכל הזמן מנג'סים לי שאני אצביע להם ואני אפילו לא גולש באתר שלהם! וגם יש את החברים של אלה שבנו את האתר וכו'. ונראה לי שהתחרות הזאת עדיין קיימת, כי הרבה נרשמים אליה...

XplowBoy

New member
חחחחח

כן אה? ילדים מסכנים! אתה נכנס אתה רואה עיצוב מסריח סוף הדרך ורק חברים שלהם מצביעים לאתר ואז מתחילים לשלוח להם הודעות בפורום שהאתר מכוער רצח וכל המנהלים עסוקים בלמחוק את זה ובלגנים בקיצור גם שאני הייתי מנהל אתר מגה מן רוב הכניסות היו מתחרות האתרים ומהפרטנרים שלי ולא מהאי סי קיו היה לי עוד שלושה עוזרים אז שנגיד עמדתי ליפול מקום הם היו עוזרים לי ושולחים לחברים שלהם(תראה בתחרות הזאת עם אתה לא בין העשרה הראשונים לא מראים את הבאנר הגדול שלך ועם אתה מתחת אז לא מראים כלום... בקיצור צריך להתאמץ קצת כדי לא ליפול לעשר אבל שזה תופס אפשר להגיע בכיף למקום השני או השלישי(כאן כל השני והשלישי שולחים להצביע לאתר 40 פעם ביום מכל חבר באי סי קיו אז קצת קשה להשיג אותם) אבל אני סגרתי את האתר כי השרת של גוסטייס היה קורס כל דקה בגלל שיש הרבה אנשים אז העברתי את השרת לנענע וגוסטייס הדביק לי בדפים סקריף שרק באתר שלהם זה יפעל! קולטים ת'חוצפה? לא הצלחתי להתגבר על הסקריפ אז סגרתי את האתר וגם כי רוב הילדים שנכנסו היו מכורים לסדרה ולא למשחקים אז זה ממש הצבן אותי וגם עם התחרות קיימת, אין שם כבר אתרים ששווים לתחרות כי זה לא החופש הגדול שיש את כל הזמן שבעולם!

ShotokanMaster

New member
אחי, עשה לי טובה....

עם כל הכבוד, (ויש כבוד) יש אתרים שבנו ילדים קטנים ממך, והם אתרים מצוינים מאוד! לא כל אתר הוא אתר של איזה אדיוט שיודע שניים שלושה דברים על איזה משהו אז הוא סתם מעלה אתר....יש אתרים מצויינים! אפילו יותר ממה שאתה יכול לבנות! ועשה לי טובה אחי, כל אחד שיש לו אתר בתחרות הזאת שולח לכל הרשימה שלו שיצביעו! גם אנשים עם 500 כניסות ביום! ויש עיצובים ממש משגעים שצריך לראות כדי להאמין אז כדאי שתפסיק לזלזל באחרים ולראות רק את עצמך כי יש גם טובים ממך ויש גם שפחות טובים ממך אבל עדיין טובים!

XplowBoy

New member
רגע

אני בטוח שאצל כל אחד יש את הלוזר הזה שכל יום שולח הודעה: תצביעו לאתר שלי! מה אתה אומר על זה? אין לו כינסות אז הוא מנצל ת'רשימה שלו בשביל זה! אני יודע שיש אתרים של ילדים יותר קטנים ממני! שהייתי קטן יותק הייתי מלך באנימציות ובניית אתרים... כל הכישרון הזה נעלם לי איזה באסה.. תראה בעיצוב הזה בכותרת יש כמו עיגול כזה מסביב רציתי לכתוב שם באנגלית nintendo(שזה יהיה בצורה של הסמל) אבל מזה לא הצלחתי להתחבר עם זה

למעלה