חברה!!! דו קרב אטומי מתחרש כאן!!!

LaSombra

New member
חברה!!! דו קרב אטומי מתחרש כאן!!!

חברים יקרים, גבירותיי ורבותיי.... להגנתי אני אטען שכל הבדיחות כאן הן בדיחות שמן הסתם צריך לשמוע אותם פנים מול פנים, אומנות סיפור הבדיחות היא כולה במשחק, בצורת הדיבור, בתנועות הגוף... את כל הדברים האלה, לידידי נובמבר דוו אין!!! (אל תעלב... אני סתם צוחק... בעצם, תעלב, אני סתם צוחק, עליך!!!) בכל מקרה, נובמבר, אתה יודע שאני סתם צוחק בכל הירידות האלה עליך אז אני אפצח בבדיחה שכדי להבין צריך לשמוע את כל סיפור הרקע שלה....... נובמבר היקר פנה אלי יום אחד, באמצע ארוחת צהריים במחנה קיץ ואמר לי, "טל צ´מע בדיחה מדהימה! מה יותר גרוע מחור בקונדום? אלגריה לגומי..." והוא התחיל לצחוק כמו מטורף... מיותר לציין שכולנו (לצורך העניין זה היה אני, אלכס קונסטנטינובסקי מי"ב ונופר פיינגזיכט מי´) הסתכלנו עליו במבט שאומר, נובמבר, זה הכי גרוע שלך עד עכשיו, ואז אמרתי לו את הבדיחה המדהימה באמת, מי שלא אוהב הומור שחור מתבקש להפנות את מבטו לאלתר! לא מספרים את זה ככה נובמבר, זה הולך ככה... מה יותר גרוע מלתת ביס בתפוח ולראות תולעת? לתת ביס בתפוח ולראות חצי תולעת... ומה יותר גרוע מזה? שואה...... מיותר לציין שבקטע הזה, נופר התקפלה על הרצפה בכאבים ללא יכולת לקום מהרצפה או להפסיק לצחוק ואלכס פלט מיץ פטל מהאף... אבל ממש מהאף, ראו את זה יוצא מהנחיר והכל... גם נובמבר לא טמן ידו בצלחת וצחק כמו מטורף גם הוא.... לשיפותכם... נובמבר, עכשיו תורך, אני אספר אחת יותר טובה אחריך...

November Dew

New member
תורי אה??

טוב... להגנתי אני אטען שלא פרצתי בצחוק מטורף מהבדיחה שאני סיפרתי אלא חייכתי להנהתי!!! מה זה 4 על 4? שמונה הומואים!!! אתה מוזמן לנסות ידידי התותח, שאקל שפיץ פלייר פטנט...

את האמת!!!!!!!!!!!

הבדיחה שלך לא מצחיקה......... לא הבנתי את הקטע אבל לא חשוב על הבדיחה הזאת כל אחד יכול להתעלות..........

LaSombra

New member
זה הכל? זה ממש שטויות...

באמת צר לי שלא הבנת את הבדיחה אלמונית, או שדיברת לנובמבר...? לא משנה... עכשיו אני מוציא את התותחים הכבדים באמת... התלבטתי ארוכות בנוגע לאיזו בדיחה לספר עכשיו והחלטתי ללכת על בדיחת צייד הארסים שלי, שבמשך כמה שנים אני משכלל אותה לכדי יצירת אומנות של ממש... ולהן היצירה... מאסטרו... מוזיקה! איזה בחור אחד נוסע לו בשקט בין צומת קסם לצומת ירקון, בשלוש בבוקר, יום שלישי, הכבישים ריקים לחלוטין מכל נפש חיה. נוסע לו בשקט שומע שלומה ארצי, פתאום, בטיסה מטורפת מגיחה לה סובארו פשע עם no fear גדול מאחורה ועוצרת אותו בחריקה. שני ארסים שחיפים כאלה, מפוצצים בשרשרים וגורמטים יוצאים החוצה, תופסים את הבחור שלנו מתחילים לפוצץ אותו במכות. הבחור בשוק לא יודע מה לעשות, והם, שניהם צוחקים... לפתע, מהסיבוב מגיחה לה מכונית... הכל נהיה שקט, דומם, פונטיאק שחורה עוצרת בחריקת בלמים. יוצא בחור גבוה, שרירי, לובש מעיל גשם ארוך שחור, משקפי שמש כהות, מגפיים שחורים מפלצתיים... ניגש לשני הארסים, תופס אחד בכתף, זורק אותו הצידה, מוציא שאט-גאן עצבני וטוחן לו את הצורה, מכוון לשני ויורה לו בראש, מטיז מוח לכל עבר. דיבורנו לא יודע מה לעזאזל קרה פה... הוא אומר לבחור עם הרובה: "סלח לי, תודה אבל... אתה לא חושב שקצת הגזמת?" הבחור מסתכל עליו ואומר "זה בסדר, אני צייד ארסים מורשה..." ושולף כרטיס קטן עם תמונה ועליו כתוב "צייד ארסים מורשה" "ווואו!!!! צייד ארסים מורשה? איך הופכים להיות אחד כזה?" "אתה פשוט הולך למשטרה ומבקש אישור, קורס של חמש שנים אבל בסוף, אתה נהיה צייד מורשה..." הבחור מתחיל להקדיש את חייו למטרה, הוא לומד, מתאמן, עובד קשה ובסוף מקבל את התעודה המבוקשת... דבר ראשון הוא יוצא, קונה פונטיאק שחורה, מעיל גשם שחור, משקפי שמש כהות, מגפיים מפלצתייות ושאט-גאן ויוצא לבאר שבע!!!! נכנס לקניון, שולף את הרובה ומתחיל לפוצץ אנשים... להרוג נשים... לקרוע ילדים לגזרים... הוא יורה ויורה, טבח שכזה לא נראה בשום מקום בעולם... פתאום הוא מרגיש טיפיחה על השכם ורואה את השומר (העולה מברית המועצות... הוא לא ארס) עומד מולו מבולבל ושואל... "סלח לי אדוני, מה אתה חושב שאתה עושה?" "אההה... זה בסדר אדוני," אומר הבחור ושולף את התעודה, "אני צייד ארסים מורשה!" "אההה... אחד מאלה... או קיי, סבבה שאתה צייד מורשה אבל למה אתה צד בשמורה?!?"

LittleBigGirl

New member
זה היה ממש אבל ממש

טוב!! מזמן לא צחקתי כל כך מבדיחה... מבחינתי הדו קרב נגמר עכשיו. סתאאם... מה נגמר ומה נעליים, הקרב רק התחיל... ונובמבר, u can do better than that, i think... ליטל ביג

November Dew

New member
ואני מנסה שוב..

חחחחחחחחחח אני חייב לתת ללסומרה את מה שמגיע לו... אכן בדיחתך השנייה הייתה טובה!! טוב תורי... איזה בחור נוסע לו בסבבה של החיים עם איזה פורשה באמצע המדבר, עם סיגריה בפה, מוסיקה טובה, פיצוחים...נהנה מהחיים. פתאום אחרי כמה זמן שומע פיצוץ, מסתבר שיש פנצ´ר. טוב, הבחור שעד עכשיו היום הולך לו מצויין, אומר "יש פנצ´ר יאללה נתקן". הוא ניגש לתא המטען לקחת את הג´ק ומגלה - אין ג´ק. הבחור מחפש בכל הרכב המפואר שלו ולא מוצא את הג´ק... מתיישב על המכסה מנוע ומתחיל לחשוב מה עושים. בינתיים מחשיך ואחרי הרבה מאוד זמן של חשיבה הבחור מרים את הראש ורואה רחוק באופק נקודת אור...הוא אומר "ואללה יש לי מזל, בטוח למי שגר שם יש ג´ק והוא יביא לי אותו". הוא מתחיל ללכת אחרי כמה זמן עוצר וחושב לעצמו, "אבל אולי אין לו ג´ק? נההה, לא הגיוני, יש חשמל אז יש אוטו אם יש אוטו יש גם ג´ק,בטוח יביא לי ג´ק". לאחר כמה זמן של הליכה עוצר שוב וחושב "יש לו ג´ק אבל הוא יבקש 100 ש"ח עליו, מה אני לא אתן לא אני חייב אותו" טוב בינתיים הבחור הולך וכל כמה זמן הוא חושב וחושב על איך השני יעלה לו את המחיר לג´ק. 200 מ´ לפני הבית הוא עוצר בעצבים וחושב - "מה המניאק הזה יבקש 2000 ש"ח מה זה? ואני לא אתן לו אני חייב את הג´ק למרות שזה מחר מוגזם" טוב ממשיך ללכת, מגיע לבית של השני עצבני לגמריי, אדום לאללה, דופק על הדלת בעצבים... יוצא אליו איזה זקן נחמד, העצבני אומר לו - "לך כוס אמק אתה והג´ק שלך!!!" האם היה טוב יותר? ד"א אנשים מה מצב הנק´? על כל בדיחה טובה שמישהו יקבל נק´ ובסוף נספור את הנק´.

LaSombra

New member
תשמע....

גם אני אהיה ספורטאי טוב, ואתן לך קרדיט על הבדיחה, למרות שהיא לא מסופרת טוב... במציאות הוא מספר אותה הרבה יותר טוב... אם היית כותב אותה בצורה יותר... סיורית, אולי היית יכול להיות יותר טוב... ועכשיו לבדיחה נוספת מבית היוצר שלי... את הבדיחה הבאה שאבתי מסרט שאת שמו לא אגלה ככה שהיא, כמו כל בדיחה בהיסטוריה של העולם, לא ממש מקורית. אבל אני ממש צחקתי כששמעתי אותה ולכן אספר אותה על גבי הפורום הזה.... מקסיקו, אמצע המדבר, פאב מקסימקני טיפוסי ומסריח, אמצע היום. איזה בחור רזה וצנום נכנס לתוך הבאר, ניגש לבארמן, מקסיקני נמוך שמן ומזוקן ואומר לו: "יש לי עסקה בשבילך!" הבארמן מרים גבה בהיסוס ושואל (במבטא מקסיקני כמובן) "נו קומפדרה, מה יש לך?" "אני מוכן להתערב איתך על 300 דולר, כאן ועכשיו, שאני יכול להשתין מפה לתוך הכוס ההיא ששם בלי לשפוך אף טיפה", והבחור מצביע על כוס במרחק שלוש מטר ממנו שנמצאת על שולחן. הברמן צוחק עליו ואומר: "בהאאא... אתה בחיים לא תצליח אמיגו, יש התערבות!". "הבחור פותח את הרוכסן, מוציע את הזרנוק שלו ומסתכל על הכוס, מסתכל על הזין שלו, על הכוס, על הזין, על הכוס (בגלל חוסר בניגוד הקטע הזה נשמע קצת לא במקום אבל זה לא באשמתי...)... חושב על הכוס מסתכל עליה, מתרכז ומתחיל להשתין......... והוא משפריץ לכל עבר, על הרצפה, על הבאר, על הקופה, על הבארמן..... שתן בכל מקום, המקום מכוסה שנוזל צהוב מצחין. והבחור שלנו לא השתין אפילו טיפה אחת לתוך הכוס..... והבארמן צוחק, מתפוצץ מצחוק... הבחור ניגש אליו ואומר לו "חכה כאן שתי שניות" הוא ניגש לשולחן פינתי, מדבר שם עם שני אנשים, מתלחשים, ואז חוזר לבארמן, מניח בדפיקה שלוש מאות דולר ומחייך: "הנה השלוש מאות דולר שלך אדוני!" "מה אתה שמח? אתה כרגע הפסדת שלוש מאות דולר..." "אתה רואה את שני הבחורים שם? כרגע התערבתי איתם, 1000 דולר כל אחד, שאני יכול לבוא הנה, להשתין לך על הבאר, על הרצפה ואפילו עליך ואתה תשב ותצחק...." אני מודה, פחות טובה מהקודמת אבל על תדאגו, היד עוד נטויה! November, Suck on this!!!

אבל אבל!!

טל!!!! יא הומו עתודאי!! לא הבנתי את הבדיחה..... אני יודע אני דפוק אבל בכל זאת!!!

כן...

לספר בדיחה לא מצחיקה זה דבר עלוב.... אבל לספר בדיחה לא מצחיקה ולצחוק ממנה זו כבר השפלה

LittleBigGirl

New member
את הבדיחה הזאת

אני מכירה, לא כל כך זוכרת מאיפה, אבל מכירה. עכשיו זה מה שאני קוראת לו- an oldy but a goody אז לזה מגיעה נקודה+ חיוך מלא שיניים
(למה אין להם סמיילי שיש לו חיוך עם שיניים??) טל, בנתיים ur on the right way בוא נראה אם תצליח לשמור על זה... ליטל ביג

LaSombra

New member
they love me!!! they really love me

תודה רבה לכם, אני רוצה להודות לאקדמיה על בחירתם המוצלחת... סתם, זה עוד לא נגמר!!! בכל מקרה, נובמבר, תמשיך לנסות... אחרת תהיה חייב ללבוש חולצת בטן ורודה לצופים!!! ועומר... יא חתיכת טמבל, איך לא הבנת את הבדיחה? היא לא כזאת מסובכת... סתם עומר, אני אוהב אותך.... רגע בעצם אני לא ממש אוהב אותך, אבל אתה בסדר בכל זאת.... ולליטל ביג גירל, הבדיחה לקוחה מהסרט דספרדו עם אנטוניו בנדרס, היא בדיחה שהמציא קוונטין טרנטינו, שגם שיחק בסרט, והוא גם סיפר אותה...

November Dew

New member
איזה מין אדם אתה??

אנחנו סגרנו שאין התערבות!!!! אני לא בא עם שום חולצת בטן ורודה או בצבע אחר לצופים!!! אתה הסכמת לזה, תבדוק בארכיון!!! אם אתה רוצה אתה מוזמן להגיע עם חולצות כאלה לצופים.. אנחנו פתחרים על הבדחיות בלי התערבות!!!

LittleBigGirl

New member
נובמבר

אם באמת תבוא עם חולצה ורודה זאת תהיה הבדיחה הכי טובה שיש! ואולי ככה תוכל לגבור על טל...

November Dew

New member
איזה מין אדם אתה??

אנחנו סגרנו שאין התערבות!!!! אני לא בא עם שום חולצת בטן ורודה או בצבע אחר לצופים!!! אתה הסכמת לזה, תבדוק בארכיון!!! אם אתה רוצה אתה מוזמן להגיע עם חולצות כאלה לצופים.. אנחנו מתחרים על הבדחיות בלי התערבות!!!

November Dew

New member
עדיין לא מתייאש...

את האמת "צל" אני מכיר את הבדיחות שלך ואף פעם לא סיפרת יותר משלוש מעניין אותי לדעת מה תשלוף עכשיו... בכל מקרה כבר ח"ח על שיפצור טוב יותר לבדיחה... ועכשיו אני... שניים הלכים במדבר לא שתו יומיים, מרחוק הם רואים באר. הם זוחלים לבאר, ואחד מבקש שהשני יביא אבן על-מנת לבדוק את גובה המים. השני מביא אבן זורקים לבאר וכלום. אז מבקש הראשון שהשני יביא אבן יותר גדולה... סלע! השני כבר מת מצמא, רואה הכל מטושטש, מוצא סלע, סוחב את הסלע בקושי עד הבאר וזורק את הסלע לבאר. אחרי כמה שניות הם רואים כיבשה רצה אליהם במהירות וקופצת ראש לבאר. אחרי שעה הם רואים בדואי מסתובב ליד הבאר, הבדואי ניגש ושואל אותם אם הם ראו כבשה בסביבה? הם עונים לו שלפני שעה הם ראו כבשה רצה לבאר וקופצת ראש לתוך הבאר. הבדואי מתעצבן וצועק: "מה רצה? איך רצה? היא הייתה קשורה לאכבר סלע!"

למעלה