חברה!!! דו קרב אטומי מתחרש כאן!!!

LittleBigGirl

New member
../images/Emo35.gif

מה? אני אומרת בכנות שצחקתי, אבל רק מהעובדה שהבדיחה הזאת כל כך לא קשורה. כלומר, תיארת מצב מצחיק, בצורה לא מצחיקה שאיפה שהוא איבד את הפאנץ´ ליין שלו. נובמבר- הכל תלוי בפאנץ´ ליין! ליטל ביג אלה שלא עושים- מבקרים

LaSombra

New member
חבר´ה מחוץ למשחק.... עוד אחת טובה..

לזכר ידיד ורע קרוב שלי שסיפר לי בדיחה פשוט קורעת היום... אני מבקש שתתעלמו ממנה בהקשר של התחרות כי היא לא בתור שלי והיא גם סתם קצרצרה.... איזה ארס אחד הולך עם חברה שלו ברחוב ועוצר מונית, שואל את הנהג: "כמה יעלה לנו לדיזינגוף?" עונה הנהג "עשרים שקל", מסתכל הארס על חברה שלו בזלזול ושואל, "וכמה יעלה לי לבד לדיזינגוף?" עונה הנהג, "גם עשרים שקל", מחייך הארס לחבה שלו ואומר, "את רואה, אמרתי לך שאת לא שווה כלום"..... מה לא אדיר?!?

LittleBigGirl

New member
קצת (אבל קצת)

שוביניסטי.
מצד שני זה בדיחה, אז סבבה.

LaSombra

New member
ואולי חבל שאתה לא מתייאש...

אני יכול להביא איה סט פולני טוב כזה? יש לי מליון בדיחות על פולניות... אני אביא רק אחת קצרה בשביל הכיף, אבל זאת לא הבדיחה שלי, אני שומר את התור שלי לבדיחה הרבה יותר טובה... איזו פולניה זקנה אחת נכנסת לבית ספר לשפות ונרשמת לשיעורי צרפתית. שאל אותה הפקיד, "צרפתיתי למה? מה יש לסבתא ולניה כמוך ללמוד צרפתית?" ענתה לו הפולניה, "תשמע, אני שמעתי מברוניה השכנה מלמטה, שבגן עדן מדברים צרפתית, אז שיהיה, מה יש לי להפסיד?" שאל אותה הפקיד, "אבל מה יקרה אם תגיעי לגיהנום?? ענתה לו הפולניה, "זה בסדר, אידיש אני כבר יודעת..." אני אוהב את הבדיחה הזאת..... אבל עכשיו לבדיחה הרצינית... איזה ילד אחד, קטן וזב חותם היה הילד הכי שנוא בכיתה, כולם תמיד הרביצו לו, הביאו לו נוגרות לפנים, שיתוקים לרגליים, בעיטות, אגרופים, מה לא... והילד הקטן שלנו היה חסר אונים, לא היה לו מה לעשות... הילד גדל והפך לנער, ובתיכון כולם פוצצו אותו מכות, היו מחכים לו אחרי בית ספר עם אלות ושרשראות, היו פשוט קורעים לו את הצורה... ושוב, לגיבורינו לא היה מה לעשות... הנער גדל ועכשיו הוא כבר גבר, אבל מה, החברה במשרד פשוט שונאים אותו... כולם היו פשוט מפוצצים אותו מכות, גם הנשים במשרד (מי אמר שאני לא שוויוני?!?), היו זורקים עליו פחי אשפה, היו נועלים אותו בשירותים, זרקו עליו מחשב פעם, וכשהוא בא לבוס להתלונן, הבוס נתן לך כזאת נגחה לפנים, שיתק אותו לשבוע... הגבר גדל והפך לזקן ומת, כמו כל אדם זקן. וגיבורינו התמים, שלא עשה נז לאיש מעולם עלה לגן עדן. וכמה מפתיע, המלאכים שם פשוט שנאו אותו, לא סבלו אותו, היו תוקעים לו את הכנפיים בצלעות, קושרים אותו לעצים, זורקים לו על הפנים את הטבעות הצהובות שמעל הראשים שלהם... המת שלנו ברח מגן עדן והגיע לגיהנום, חשב ששם אולי יהיה לו קצת שקט אבל לא... כל השדים היו מפוצצים לו את הפנים במכות, היו שורפים אותו, דוקרים אותו עם הקילשונים שלהם ותולים אותו בשרשראות... הבחור איבד כל תקווה... ביאושו האחרון הוא ברח למקום שבו ישו נצלב, החליט להתנצר... (צר לי אם בדיחה זו משפילה אנשים על רקע דתי, חבל מאוד בשבילכם...), קרא ברך מול ישו הצלוב ואמר: "אבי, ביאושי האחרון באתי אליך... קבל אותי ואהוב אותי"... ישו מסתכל עליו במבט בוחן, ואז אומר לו: "בוא´נה אם אני לא הייתי קשור עכשיו הייתי מזיין לך את הצורה".....

LittleBigGirl

New member
../images/Emo13.gif

זה היה טוב... אפשר להוריד את הסוגריים... אבל לזה קוראים בדיחה! ליטל ביג

November Dew

New member
אולי באמת חבל אה??

לא נורא, אני אוהב לראות אותך סובל...חחחחחחחחחח טוב ואני מפציץ שוב... סליחה מראש עם אני פוגע במישהו...הכל בחברות!!! איזה ילד מרוקאי בן 6 מגיע לאבא שלו ואומר לו "יא אבא תקנה לי נחש..." האבא יש מוריד לילד סנוקרת, מגל, חונק אותו...אחרי 10 דק´ כשהילד סגול לגמריי האבא מפסיק ואומר לו "מה נחש? לא קונה לך כלום!!!" טוב עובר שבוע, הילד רואה שהאבא נרגע מגיע אליו עוד פעם ואומר לו "אבא תקנה לי נחש..." האבא באותו רגע לוקח מחבט בייסבול פותח לילד את הראש, זורק אותו בכל הבית ואחרי שהילד מחליף את כל צבעי הקשת האבא מפסיק ואומר לו "מה נחש? לא קונה לך כלום!!!" ככה עובר שבוע ועוד שבוע והילד מגיע לגיל 13 ובא לאבא ומבקש ממנו נחש שוב. האבא שכבר כואב לו כל הגוף מלהכניס לילד מכות נכנע וקונה לו נחש חנק ענקי. הילד משחק עם הנחש בכל ההתלהבות שלו, מעביר אותו סביב הצוואר, מאכיל אותו, משקה אותו, משכיב אותו לישון. הילד למחרת הולך לביה"ס ומספר לכל החברים שלו שיש לו נחש, ושהוא כבר מת להגיע הבייתה!! איך שנשמע הצלצול הילד תופס ריצה הבייתה, פותח את הדלת, כמעט שובר אותה מגיע לסלון ורואה את הנחש חתוך לחתיכות בכל הסלון. הילד בא לאבא בבכי "אבא מה קרה לנחש שלי מה עשית לו?" האבא ישר מכניס לילד סטירה ואומר לו "אף אחד בבית הזה לא יעשה לי - ששששששש" טוב "צל" ידיד תורך....

LaSombra

New member
אני פשוט לא מאמין....

כל פעם שאני חושב שסיפרת את הכי גרוע שלך, אתה מצליח להפתיע אותי ולספר משהו הרבה יותר גרוע... ועכשיו לבדיחה שכרגע נזכרתי בה והיא פשוט מעולה..... איזה בחור אחד, נקרא לו משה, פשוט כי נמאס לי לכתוב על בחורים כל הזמן... אז משה שלנו נסע לטיול בניו יורק הגדולה... טייל לו בכל המוזאונים ובכל האתרים ואז נכנס לו משה לאיזו מסעדה יוקרתית שכזו... פתאום רואה מול עיניו, שולחן לידו יושבים ג´ורג´ בוש וקולין פאוול ומדברים... משה ניגש אליהם ולוחץ להם את היד בהתרגשות... "אדוני, כבוד הנשיא אני מעריך אותך מאוד, רק שתדע שאנחנו בישראל מתים עליך... אתה ממש אחלה של נשיא..." בוש מסתכל עליו באדישות ואומר "תודה רבה לך" "אז אההה.... מה אתם עושים פה?" עונה בוש "אנחנו... מתכננים את מלחמת העולם השלישית..." "מה? באמת? נווו, אז מה היה?" בוש מסתכל על פאוול בשאלה ואז עונה למשה "אנחנו הולכים להרוג שלושים ליון אפגניים ומכונאי אחד של אופנועים משומשים" "מה?!? מכונאי של אופנועים משומשים? למה?!? מה הקטע?" קולין מסתכל על בוש מחייך ואומר לו "אתה רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה אכפת מהאפגנים..." אני רק מתחמם... יש לי עוד הרבה.....

LittleBigGirl

New member
זה היה מצחיק...

קצת פחות מצחיק (לטעמי) מבדיחת הצייד ערסים והברמן, אבל עדיין מצחיק (ואקטואלי).

LittleBigGirl

New member
נובמבר!!!

מה אתה לוקח בדיחה לעוסה כמו מסטיק מלפני שנתיים ומייפה אותה? זאת הייתה בדיחה גרועה (בלי שום קשר למי מספר אותה) כשהיא הייתה בגירסה המוקוצרת, והסיפור לא ממש תורם לה! i know u can do better than that... or do u?

טל!!!

מסתבר שהבנתי את הבדיחה אבל היא לא ממש הצחיקה אותי לכן חשבתי בתחילה כי מדובר בקליטת בדיחות ירודה שלי!!

LittleBigGirl

New member
אוי אוי

נובמבר, אני מנסה להיות אובייקטיבית, אבל זה לא עוזר... משהו בדרך שאתה מספר את הבדיחה לא הולך פה! אני מודה שצחקתי קצת (אבל באמת קצת), ולכן אתה לא מקבל ממני נקודות... sorry.. אבל אתה יודע- מה שלא הורג אותך, מחשל אותך על בטוח. ליטל ביג

LaSombra

New member
חברה... זה לא עובד ככה...

אתם צריכים לשרשר את הניקוד שלכם בצורה מסודרת ועל כל בדיחה לתת רק נקודה אחת או לא לתת בכלל!!! בלתי אפשרי שנובמבר מקבל על בדיחה אחת עשר נקודות!!! או קיי... יודעים מה? על כל בדיחה מאחת ועד עשר נקודות.... שרשרו את הניקוד שלכם בעת חדש ומסודר וכל אחד נותן לכל בדיחה ציון...

November Dew

New member
תודה רבה...

טוב בזאת אני פורש מן התחרות... לפי דעתי התחרות לא הייתה הוגנת היות והשופטים לא היו אוביקטיבים ובגלל שהמתחרה שעמד נגדי עשה דברים שאסור היה לו לעשות לפי כללי המשחק ההוגן. לפי דעתי אני נתתי משחק הוגן וספורטיבי. לחבר השופטים - אני רוצה להודות רק לקרייזי דרימר היות והוא היחד שמפרגן לי...חחחחחחחחח לפי דעתי רובכם כמו רוב הישראלים חסרי פירגון וחבל!!! מאוד נהנהתי להתחרות ב"צל", חלק קטן מהבדיחות היו מצחיקות לטעמי היות ואת רובן אני מכיר... אני לא מקנא בבא שינסה לעשות תחרות בפורום הזה כי לא משנה מי יהיה נגדו תמיד יהיה חבר השופטים שלא יפרגן לו וגרום לכך שהוא יאכל אותה... למרות זאת אני לא שומר טינה ולערכם הרב אני אמשיך לפרסם הודעות ובדיחות (שהיו כנראה לא מצחיקות) אם יהיו לי... אכלתם אותה!!!! חחחחחחחחחחחחחח המשך גלישה נעימה

למעלה