חבר'ה זרקתי הכל לפח הזבל

THE WIZARD 55

New member
מה אתה רוצה לזרוק ולמה

תמיד אפשר למחזר... זה נורא לאן שהמנהיגים הקיצונים מובילים אנשים..

זה מעצבן וויז שאת רואה את זה

או שזה לא מעצבן אותך יש אנשים במדינה הזאת (תקראו לי צבוע או לא) שבאמת אכפת להם מהדו-קיום באמת רוצים שוויון ורוצים את זה מכל הלב וכל פאק כזה גורם להם לעבוד על זה יותר ויותר קשה ויותר ויותר זמן זה כואב זהו נמאס

THE WIZARD 55

New member
בטח שזה מעצבן, ותשמע באיזה תגובה נתקלתי

היום כשבדרתי על זה עם מישהו... את בטוחה שהם באמת תכננו את הפיגוע? אולי זה רק תיק שתפרו להם.. עד כדי כך אנשים אטומים.. במקום להתקדם עוד צעד, הולכים 1000 אחורה

חשבתי על זה וזו לא תגובה כ"כ מעצבנת

כי מי שאומר את זה, לפחות אפשר להבין שהוא חושב שתכנון פיגועים זה פשע. הוא פשוט לא חושב שהמשטרה פועלת בתום לב כשזה קשור בערבים. תגובה באמת מעצבנת (ונתקלתי בכאלה) יכולה להיות משהו כמו: "ססססססססאמא של המשת"פ שהלשין עליהם והסגיר אותם לפני שהלמו בסהיוניה" ותגובה מעצבנת לאחר פיגוע (גם בכאלה נתקלתי): "אתם שלא תעזו לבכות ולהציג את עצמכם כקורבנות כאן. שום סימפטיה אין לי כלפי דמעות התנין שלכם. אתם הכובשים, המדכאים, הרומסים, המנשלים...."

מוחמד5

New member
לפי שמות המשפחה

הם לא נשמעים כתושבי טייבה המקוריים, כנראה שהם חלק מהמשתפ"ים שישראל זרקה אותם לכפרים הערבים,נטשה אותם .

mike00

New member
כמו באגדות,הסוף תמיד טוב.....

ישראל אשמה ולא משנה מה באמת קרה

זה נכון מחמד

הם לא ישראלים. ואזרחים מאיפה הוציאו את זה ? ממתי ערבים נחשבים לאזרחי המדינה ?! חח ינען... וזה סיפור עתיק. NEXT

גם על גולדשטיין אמרו את זה...

שכביכול הוא לא סתם רצח מתפללים, אלא מנע פיגוע גדול שהם רצו לעשות....
ככה זה כשאנשים מגיעים לדרגות אטימות כאלה, שהם משוכנעים שכל בני הלאום "שלהם" חייבים להיות צדיקים גמורים..... בלי קשר, באמת קיימת בעייה קשה במגזר הערבי, של חוסר אמון במשטרה ובמוסדות השלטון. אני לא מאשים אף אחד בזה, רק מקווה שיום אחד זה ייפתר, כי אי אפשר לנהל ככה מדינה נורמלית....

mike00

New member
גם אני שמעתי את זה על ברוך גולדשטיין.....

והאמת ששמעתי את זה מהמשפחה שלי לפני קצת פחות מעשרה ימים..... כל המשפחה מצד אמא שלי הם מתנחלים מאזור חברון,ברוך גולדשטיין היה רופא המשפחה שלהם. לפי מה שהמשפחה שלי סיפרה היו קריאות של המואזין בחברון לאגור אוכל מכיוון שעומד להיות עוצר ארוך מאוד בקרוב.. הם גם טוענים שהיה אמור להתבצע פיגוע גדול על ידי תושבי חברון... אם זה נכון או לא אני לא יודע,אני גם מגנה את הפעולה שלו,לדעתי אם כל זה נכון היו צריכים לפנות לצבא או למשטרה.. לא חסרים לישראל כלים להתמודד עם איומים מהסוג הזה...

אושרי 7

New member
אבל זה העניין

לפי הסיפור של המשפחה הם פנו למשטרה, המשטרה לא יכלה או סתם התעצלה לפעול בכיוון, לא פעם ראשונה שזה קורה, והדרך היחידה הייתה לפעול כמו שהוא פעל.

זה לא משפיע על אנשים שבאמת מאמינים בדו קיום

אלא רק מחזק את אלה שממילא מיואשים וחושבים שזה בלתי אפשרי, או שמלכתחילה לא רוצים דו קיום... בדיוק כמו ההילולה לזכר הרוצח גולדשטיין ודומיו. שבגללם אני אתאמץ יותר להוכיח שאני מתעב רוצחים?
עשוב, תחסוך את זה מעצמך... מי שלא מוכן לקבל את העובדה שאתה רוצה לחיות כאן בשלום עם כולם, קח נעל ותן לו בראש

ככה לא ישארו לי נעליים

זה לא משפיע על האמונה של אלה שרוצים דו-קיום אבל זה רק גורם להם לעבוד יותר קשה וקשה למצוא אנשים שלא מתייאשים בעולם הזה

אם נתייאש מה יישאר כאן?

רק מהמחשבה שהשפויים יעזבו ורק הערסוואתים יישארו, אני שואב הרבה כוחות!

עופר אני את הדו-קיום שלי הרווחתי

אני רוצה להגשים לאנשים אחרים את מה שאני הגשמתי האמת שכתבתי תגובה לפני רגע ופירטתי את זה אבל היא לא נשלחה ואני עייף לכתוב הכל מחדש אני אגיד את זה בקיצור בשנים האחרונים לוד יותר ויותר מגובשת אני אישית והרבה אבל הרבה אנשים שאני מכיר רואים את כולם כאחד ויש לי חברים כבר מכול הסוגים שהמדינה קבעה

אושרי 7

New member
"גולדשטיין ודומיו"...

אפשר לספור אותם על כף יד אחת של חייל בהנדסה קרבית... מהצד הפלסטיני נזדקק לחטיבת חי"ר שלמה ע"מ לספור את המחבלים...

למעלה