חבר'ה זרקתי הכל לפח הזבל

יש בקריית ארבע פארק לזכר ברוך הגבר

שם מתקיימת מדי שנה הילולה לכבודו. וכמה אתרים המהללים אותו ואת יגאל עמיר! רוצה קישורים?
"מחבלים" לפי הלקסיקון הישראלי זה פלסטינים (וגם לבנונים). אז בטח שיש הרבה

מוחמד5

New member
היו צריכים לעטוף

את גופת הנבלה בעור של חזיר ולהחזיר אותו לארץ ממנה הוא בה ולקבור אותה בדיר של חזירים.

mike00

New member
מעניין מאוד מוחה.....

בעבר,כאשר היו הרבה פיגועי התאבדות,עלתה ההצעה לקבור את גופות המחבלים הפלסטינים בעור של חזיר כדי למנוע מהם כניסה לגן עדן (כלומר,להילחם באמונה תפלה באמצעות אמונה תפלה),כל ראשי הציבור הערבי קמו כאיש אחד נגד הרעיון הזה. השאלה היא האם כאשר מדובר ביהודי זה בסדר שיקבר בעור חזיר ואילו כאשר זה מתאבד פלסטיני זה אסור ?

mike00

New member
מוחה??למה להתעלם ממני ככה??לא יפה!!

וויז אני מבקש שתורידי את מוחה מניהול,הוא לא מגיב לשאלות קשות

respecta1

New member
המשטרה מונעת את הילולה.

בעצם אני לא בטוח אם זה הוא או נתן זאדה... המשטרה מונעת את הילולה למרות שהיא מאפשרת הפגנת שמאל ליד.

אושרי 7

New member
סילבר קראת בכלל את ההודעה שלי?

תקרא אותה ואז תחזור אליי, דיברתי בכלל על אתרים, או שדיברתי על מספר הטרוריסטים היהודים לעומת הערבים?

קראתי אותה ורבות מסוגה,

ברוח "האווירה הטובה" עליה מדבר "אישמרכז". א. אז מה אם אתה דיברת על A? זה אומר שאסור לי לדבר, בתגובה, דווקא על B? ב. האם טייס שמוריד פצצה של טונה על בניין מגורים הוא טרוריסט? האם מי שנתן לו את ההוראה הוא טרוריסט? האם ההוצאות להורג בלי משפט ("חיסולים") הן פעולות טרור? ג. מבחינתכם, כל שוטר פלסטיני חמוש הוא "טרוריסט". או סתם כל פלסטיני. כך שאפילו אם נדבר על A בלבד, החשבון לא כל כך פשוט כפי שנדמה לך. ד. ואם נספור את כמות נפגעי הטרור, הרי בצד השני הכמות הרבה יותר גדולה. אז מי מהצדדים טרוריסטי יותר? ה. האם הקמת והרחבת ההתנחלויות אינו הטרור הגדול ביותר? האם סירובנו העקשני ללכת לשלום, ואפילו להפסקת אש, אינו הטרור הגרוע ביותר?

אושרי 7

New member
דמגוגיה זולה.

"א. אז מה אם אתה דיברת על A? זה אומר שאסור לי לדבר, בתגובה, דווקא על B?" בוודאי שמותר, מותר הכל. מותר גם לזבל את השכל כפי שאתה מוכיח, מותר גם לדבר שטויות, ומותר לענות תשובות לא קשורות, הבעיה עם זה, שזה נקרא דמגוגיה. "ב. האם טייס שמוריד פצצה של טונה על בניין מגורים הוא טרוריסט? האם מי שנתן לו את ההוראה הוא טרוריסט? האם ההוצאות להורג בלי משפט ("חיסולים") הן פעולות טרור?" כמובן שלא, טייס חיל האוויר לעולם לא מכוון לאזרחים אלא לטרוריסטים, זה שמוסלמים נלחמים כמו חולדות והם משתמשים בנשים וילדים כמגנים אנושיים זו בעיה שלהם, ישראל חייבת להגן על עצמה ולדאוג בראש ובראשונה לבטחון אזרחיה, גם אם הדבר כולל הריגה של אזרחים פלסטינים. כשאתה אומר "הוצאות להורג ללא משפט" אתה רק מוכיח את זה שאין לך מושג על מה אתה מדובר, מדובר כאן בביטחון גרידא, ישראל לא מחסלת מחבלים ע"מ לנקום בהם או ע"מ להעניש אותם, היא עושה זאת מסיבה אחת והיא הסיבה הביטחונית, אך ורק כדי שאותם חולדות לא יוכלו להמשיך לרצוח. מדובר כאן במלחמה, במלחמות אין שופטים, מחבלים יש לחסל, גם אם הם נמצאים בתוך גן ילדים או בית חולים, זו אך ורק בעיה שלכם. לישראל אסור בשום מחיר שבעולם להפקיר את בטחון אזרחיה. לסיכום בעניין זה, מי שאינו מסוגל להבדיל בין טרוריסט פלסטיני, שיורה לתוך מרכזי אוכלוסין במטרה מוצהרת לרצוח כמה שיותר אזרחים, לבין הצבא הישראלי, ללא שמץ של ספק הצבא המוסרי ביותר בעולם, מוסרי עד כדי טמטום, שמשקיע סכומי כסף אדירים במטרה לפתח כלי נשק שלא יפגעו באזרחים, שמעולם לא נתן פקודה לפגוע באזרחים, שמנסה בכל מאודו לחוס על חיי אזרחים, הוא במקרה הטוב אידיוט, במקרה הרע הוא דמגוג אנטישמי. תחליט לאן אתה שייך. "ג. מבחינתכם, כל שוטר פלסטיני חמוש הוא "טרוריסט". או סתם כל פלסטיני. כך שאפילו אם נדבר על A בלבד, החשבון לא כל כך פשוט כפי שנדמה לך." אני לא יודע מה זה "מבחינתכם", כשאתה מדבר אליי אז תתיחס למה שאני אומר, אני לא חושב שכל פלסטיני הוא טרוריסט ומעולם לא אמרתי את זה - למרות שאפשר להתווכח על זה, ג'ורג' בוש אמר דבר אחד נכון במהלך הקריירה שלו: "אם אתם תומכים בטרוריסטים, אתם טרוריסטים". יש בזה היגיון, מי שתומך בהיטלר הוא נאצי, מי שתומך בסטאלין הוא כמובן קומוניסט ומי שתומך בנסראללה הוא טרוריסט. מכייון שכל סקר מראה שמעל 90% מערביי יהודה ושומרון תומכים בחיזבאללה, הייתי אומר שיש כאן נקודה למחשבה לגבי המושג "ערבים חפים מפשע". "ה. האם הקמת והרחבת ההתנחלויות אינו הטרור הגדול ביותר? האם סירובנו העקשני ללכת לשלום, ואפילו להפסקת אש, אינו הטרור הגרוע ביותר?" בפירוש לא, לאורך כל ההיסטוריה של הסכסוך מדינת ישראל הייתה מוכנה למציאות של שתי מדינות והפלסטינים דחו אותה. בנוסף, ההיסטוריה מראה בבירור שעוצמת הטרור גדלה ביחס ישיר לכמות המאמצים של ישראל לשלום. התנחלויות הן לא יותר מתירוץ, הטרור הערבי היה קיים לפני 67' וגם לפני 48', הפלסטינים לעולם לא יקבלו את קיומה של ישראל כמדינה יהודית, לעיתים הם חכמים מספיק ע"מ להסתיר את זה מתחת לתירוצים כמו "שטחי 67'" "התנחלויות" וכו', לעיתים הרצון נחשף, אך הוא תמיד קיים. לעולם לא יהיה שלום, לעולם לא יהיה דו קיום, השאלה היא רק כמה זמן ייקח לישראל להבין את זה.

למעלה