חברה יש לי שאלה אך נכנסים לפורום...

haimw32

New member
חברה יש לי שאלה אך נכנסים לפורום...

הזה בלי להכנס דרך הקטגוריה של פורומים חדשים ולמה הפורום לא מופיע בקטגוריה של פנאי או למה הוא לא נמצא באות ט'

10shosh

New member
תכניס למועודפיו או תקליד 790 מכתובת

במקום המספר של הפורום אחר שיש לך

10shosh

New member
../images/Emo12.gif לא הבנתי מה זה כניסה רגילה?

הפורום עוד לא ברשימה משום מה. אבל למה לא להכניס למעודפים שלך אלו שלמעלה (Favorites)לא של פורמי תפוז?

haimw32

New member
אל זה אני שואל,למה הוא לא ברשימה

להכניס למעודפים אני יודע וזה לא הבעיה פשוט אני רואה שכל החדשים כבר בקטגוריות השיכות להם

psa

New member
לשמור בשולחן העבודה ,כניסה ישירה

לפורום....: לוחצים על הלחצן הימני. נפתח תפריט לוחצים על "צור קיצור דרך" או CREATE SHORCUT לוחצים אישור. בשולחן העבודה מופיעה אייקון של הפורום.

haimw32

New member
חבר'ה,אני לא מטומטם אני הבנתי......

מה ששאלתי זה למה לא ניתן עדיין להכנס דרך הכניסה הרגילה כמו כל פורום אחר לשמור במעודפים אני יודע וכבר רשמתי את זה בהודעה הקודמת

אבא אסא

New member
ידידי היקר חיים ../images/Emo24.gif

אנחנו עדיין לא מופיעים ברשימת הפורומים הרשמית אבל זה יטופל בקרוב!!! חוצמיזה מה שלומך?

psa

New member
חיים ,אף אחד לא טען שאתה

"מטומטם" . האם חשבת שניסינו רק לעזור ? שבת שלום

psa

New member
ועוד משהו...../images/Emo141.gif

הטיפ שלי לא מיועד רק בשבילך ,אלא לאנשים ששאלו גם בעבר ונצלתי את השרשור. שבת שלום

haimw32

New member
psa,מה שהתכוונתי לומר זה......

ששאלתי אך להיכנס בכניסה רגילה לפורום ואז 10shosh כתב לי להכניס למעודפים ואז שוב שאלתי למה אין כניסה רגילה ואז מחשבות כתב להכניס למעודפים ואז את חזרת על אותה תשובה בקיצור כולם חזרו על אותה תשובה בלי לענות לשאלה האמיתית ורק לאחר מכן אבא אסא ענה על השאלה ששאלתי צר לי עם נפגעת זה לא היה הכוונה

psa

New member
חיים ,../images/Emo51.gif רבה על תגובתך ...

לא נפגעתי ונראה לי שעניתי לך לכאורה נפגעתי... צר לי שעניתי בצורה שלא עזרתי לך.... סה"כ כוונותיי היו טובות. במקרה כזה, נפתח "שרשור חדש" על משקל "דף חדש"
שבת שלום

cookie1

New member
פשוט כי לכל פורום חדש יש זמן הרצה

אחרי שבועיים בערך שרואים שיש משתתפים מכניסים אותו לרשימות הרגילות. מקווה שעזרתי

למעלה