חברה כמה שאני עסוק בדיבורים על

pertal

New member
חברה כמה שאני עסוק בדיבורים על

יום שישי ה13 בכלל לא ראיתי את הסדרה אז היום אני כנראה יראה את הסרטים (2,3,4( שאלה קטנה.... אני לא אחד כזה שמפחד יחסית מסרטים אבל האם הסרטים נחשבים יחסית מפחידים?? זתומרת אני יוכל לראות אותם לבד ובאור חשוך?? שוב אני לא פחדן אבל אני גם לא הכי לא פחדן :) ואני לא הכי רוצה לבלות את החג בפחד מלהשתין... :) :) :) האם הם נחשבים לסרטים מפחידים יחסית לסרטים שיוצאים היום או לא?? ועוד שתי שאלות: הסרטים לא בשחור לבן נכון?? כי ראיתי כמה תמונות בשחור לבן וכמה לא. שאלה שניה : האם גייסון לובש תמסכה רק מהסרט ה 3 או הרביעי?? כי בשני ובשלישי רואים אותו בתמונות שראיתי הרבה בלי המסכה...... תודה

europe1990

New member
אוקי:

יחסית לסרטים שיוצאים היום- יום שישי ה13 נחשב מפחיד( אותי אישית אף סרט לא הפחיד חוץ מכמה- ואני בטוח שכבר כולם יודעים איזה!) והסרטים לא בשחור לבן!, גי'סון חובש את מסכת הוקי מהפרק השלישי. בשביל לבנות אווירה מפחידה- אני ממליץ לך לראות את הסרט בלילה, בשעה מאוחרת, כאשר יש חושך מוחלט, וכשאר כול בני המשפחה יושנים , ורק אתה וג'יסון ערים. אבל לדעתי יום שישי ה13 מתחיל להיות מענין ומפחיד יותר- החל מהפרק ה6!!- שהוא קם מהקבר.-זה לא ספווייילררר

pertal

New member
אני רואה את עצמי כזה סוגר את האור

ושמתחיל הסרט לפני שרואים משהו פותח אותו מחדש, הולך להשתין, ומתחבא מתחת לסמיכה עם אור פתוח :) :) :) חחחח אולי אני יזמין איזה חבר כדי שאני לא אפחד לבד :) לעע סתם נקווה לטוב וטוב שנקווה שהסרטים יהיו טובים (משחק מילים)

pertal

New member
אה ולמה הוא חובש את המסיכה?

סיבה מיוחדת? או שהמפיקים רצו לעשות אותו יותר מפחיד? זתומרת ראיתי את הפרצוף שלו והמסיכה לא מפחידה יותר אבל עדיין... כי הרי לא נראה לי שהוא מתחשב בקורבנות שלו בכל מה שקשור למראה הפרצוף שלו :)

europe1990

New member
כנראה הוא רוצח מתורבת- יש לו

פרצוץ מלא חורים מלא עיוותים, בגלל זה הוא חובש את המסכה! ולהגיד לך למה יש לו הרבה חורים עיוותים? בגלל שהוא משתמש בתכשירי רחצה של פנינה רוזנבלום

thepunk

New member
לא מפחיד בכלל

עד כמה שניסיתי ליצור אווירה מפחידה לא מצאתי את הסרטים האלה מפחידים (לא לפני כמה שנים, ולא היום). הם יותר משעשעים ומבדרים מאשר מפחידים. מה שכן, אני כבר הרבה הרבה זמן מחפש סרט שבאמת יפחיד אותי. למישהו יש הצעות? לצלצול היה פוטנציאל טוב אבל בגלל שפיתחתי יותר מידי ציפיות כנראה, בסוף הוא לא הפחיד... יש את Evil Dead שלא ראיתי בקולנוע וחבל, כי נראה לי דווקא הוא באמת היה יכול להיות מפחיד מאוד על מסך ענק ... המממ גם היה את The Others שהיה עשוי טוב יחסית, עם אווירה מצוינת והיו בו כמה קטעים מבהילים אבל גם הוא לא היה ממש מפחיד ... אני לא מחפש בהכרח חדשים, ישנים יתקבלו בברכה גם, אבל ראיתי את רובם וזה לא היה זה (Texas Chainsaw Massacre, The Exorcist, ...)

europe1990

New member
המנסרים מטקסס זה סרט

ממש מפחיד!!!!!!!!!! כול שלושת הסרטים(הרביעי היה גרוע)

pertal

New member
אם המנסרים מטקסס לא הפחיד אותך

אז אני לא ממש מאמין שתמצא סרט שיפחיד כי יחסית אותי זה הפחיד או יותר הגעיל...... ואני לא ממש חושב שיש סרט יותר מפחיד (זתומרת בטח שיש אבל אני לא מכיר) כי פשוט זה מביא רעיון חדש לאו רק רוצח סדרתי נחמד שהולך והורג וכו..... תנסה לחפש אולי סרטים על מפלצות או משהו.... או סרטים שמבוססים על מקרה אמיתי ממש או משהו.... כי כנראה הדם וכו לא ממש מגעיל אותך אז לא יודע מה אתה יכול לעשות.... דרך אגב מומלץ לראות את יום שישי ה13 עם ווליום?? כי פשוט אמא שלי בבית..... ודרך אגב ראיתי באתר מסויים שנתנו פה על יום שישי ה13 תמונות על הסרט השני שרואים אותו שמה... הוא לא ממש ממש מפחיד יחסית זתומרת הפרצוף שלו קצת מעוות וזהו... אבל רואים גם איך בנו לשחקן את הדמות (הפרצוף וכו..( וראיתי גם שביום שישי ה4 שהורגים את גייסון ממש מכניסים לו סכין לעין או משהו כזה?? נראה די מגעיל עד שראיתי את הבובה שהשתמשו בה שדי הצחיקה אותי.... אבל כשאתה רואה סרט אתה לא ממש חושב על האביזרים ואפילו שאתה יודע שזה בכלל לא איש אמיתי אלא בובה זה עדיין מפחיד. בקשר למה שאמרתי למעלה אולי אני טועה ויש יותר מפחידים אבל עדיין... ועל מה מסופר evil dead?? על אותו עיקרון של רוצח סידרתי פסיכופט?? או משהו על טבעי?? (לפי השם אפשר להסיק משהו שכולם היו מסיקים.... אבל אולי אני טועה )

pertal

New member
דרך אגב אתה משווה בין המנסרים

מטקסס לצלצול?? ממה שראיתי בגרסא היפנית זה בכלל לא מפחיד....

europe1990

New member
המנסרים בהחלט מבוסס על מקרה אמיתי

עלול להכיל ספוילר ואם אתה רוצה סרטים שמבוססים על מקרה אמיתי -בבקשה: דהאמר, טד בנדי, THE UGLY. דרך אגב כבר ציינתי בעבר-אבל עומד לצאת חידוש למנסרים מטקסס!! אפשר לשאול איפה אתה רואה את יום שישי ה13- אני מקווה שבTV ולא במחשב!!! ובטח שצריך לשמוע בפול ווליום -אלא מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עלק הכניסו לו סכין לעין-חחחח זה יותר נכון היה גרזן-וזה חילק לו את הראש לשני חלקים

pertal

New member
יורופ כמו שאני רואה גם אתה יכול

לראות. היום ביס יש בערוץ יס 2 את סדרת יום שישי ה 13 (2,3,4( אה ח אוקי בקשר לגרזן.... ואם בא לך לראות שוב את הסרטים אז יש לך יס אז בכיף (לא כיף לי, כיף לך :) ) מה פתאום יש סרט על דהמר?? אתה מדבר על סרט עם תסריט??חוץ מזה דהמר היה מטומטם.... הוא לא ממש נמשך לקניבליזם חוץ מזה והוא גם לא בלע את האיברים.... הוא רק "ניסה את הטעם" ובגלל זה אי אפשר לקרוא לו קרוע! (כן בטח)

europe1990

New member
כן יש סרט על דהאמר יש אותו

בכבלים- ומה זה משנה אם הוא טעם או לא, לפי הסרט- מתברר שהוא גם אכל. האדם הזה חולני בטירוף- תודה לאל שרצחו אותו!! ואין לי יס, אבל יש לי את כול סדרת סרטי יום שישי ה13- בבית!!

pertal

New member
איך קוראים לסרט?

אני ראיתי רק תיעודי ..... :) וחחח האירוניה...... נרצח על ידי אסיר בכלא אחרי שכבר הותקף ויצא מזה חי..... כנראה שגם הקרועים חשבו שהוא קרוע ביותר.... :) אה דרך אגב הוא נרצח ע"י אסיר שחור ורוב קורבנותיו היו שחורים ככה שאולי יש קשר.

europe1990

New member
כן גם אני ראיתי סרט תיעודי בערוץ -

ההיסטוריה לפני כמה חודשים. לסרט קוראים "דהאמר"-חחח- וזה סרט עם תסריט והכול.... יש אותו בערוץ סינמה 3- השבוע היה אותו.

pertal

New member
ממ זה סרט כזה "קשה"זתומרת על מה

מספרים?? פשוט רואים אותו רוצח?? רואים גם זכר לקניבליזם או משהו??

pertal

New member
תגידו לי... עוד שאלה בקשר ליום

שישי ה13.... בקשר לטומי..... הוא היה כזה פריק שחשב על אימה וכו כשהוא היה קטן?? ומה הקשר שלו לגייסון?? זתומרת מה העניין? כי לא בטוח מתי אני יראה את הסרטים 5 ומעלה...

europe1990

New member
יש קטעים קשים בסרט אבל לא משהו

רציני, הסרט מתאר איך הוא נהפך לרוצח, הסיפור מתחיל מהילדות ועד למשפט שנערך. ויש זכר לקניבליזם-אני רואה שאתה אוהב דברים כאלה. ממליץ לך על הסרט - שואת הקניבליזם

pertal

New member
האמת אני לא ממש אוהב נושאים כאלה

זה יותר גורם לי לחשוב איך אלוהים יצר אנשים כאלה (קצת נדוש :) ) אבל בעיקרון הסרט התעודי על דהמר השאיר בי רושם רב..... אני לא בטוח אם אני ירצה לראות עוד סרטים בנושא אבל בכל זאת על מה מסופר שואת הקניבליזם?? (היום הפצצתי אתכם בבקשות על ספויילרים או איך שלא תרצו לקרוא לזה :) )

europe1990

New member
שואת הקניבלים -זה יותר סרט בכיוון

של דוקומנטרי, הסרט עוקב אחרי שבט בעל מנגים שונים ומוזרים שאחד מהם- הוא הקניבליזם- זה סרט מאוד מעגיל, לא יכלתי לראות את כול הסרט, בגלל כמות הגועל שיש שם!!! ממש זוועתי, אחרי הסרט הזה נכנסתי לדיאטה של חודש. סרט ממש לא מומלץ!!!(בגלל רמת הגועל האכזרית שיש שם)

למעלה