חברה כמה שאני עסוק בדיבורים על

thepunk

New member
המממ

יש בזה משהו סרטים שמבוססים על סיפור אמיתי באמת נוטים להיות מפחידים יותר. ואגב אני מסכים שהמנסרים יכול להיות מפחיד, אבל כמובן שלא ראיתי אותו בקולנוע (היה די מזמן), ויכול להיות שבגלל זה לא הרגשתי את ה-VIBE כמו שצריך ... מה שגם היה חסר SOUNDTRACK טוב לסרט .... מוזיקה תמיד עושה את ההבדל (למשל המוזיקה של Children Of The Corn שבהחלט יוצרת אווירה טובה, או עוד הרבה סרטים אחרים ... וגם הרבה בחדשים יחסית ... בכלל, בג'ייסון נגד פרדי הם התפרעו כמו שצריך) ועוד דבר, הוא מאוד ישן ולוקה בחסר מבחינת צילום ועיבוד .... אתה רואה את הסרט ויש קטעים ממש מיותרים שהיום לא היו מרשים להשאיר בסרט .... ולכן אני מאמין שהחידוש - שיהיה עם מוזיקה מתאימה, על מסך גדול (בשאיפה כבר בבכורה נראה אותו) ועם טכנולוגיה טיפה מודרנית יותר .... יהיה אחד מהסרטים המפחידים ביותר אגב, EVIL DEAD - סרט מצוין שנעשה מזמן עם תקציב קטן מאוד ועדיין מדהים מבחינת צילום, עריכה ואפקטים, ובגלל זה הוא זכה לביקורות כל כך טובות. ללא ספק צריך לראות את הסרט הזה על מסך גדול ...

pertal

New member
אבל על מה הסיפור של evil dead??

ואם אתם יכולים גם לענות על השאלה שלי שתי הודעות למעלה על יום שישי.... דרך אגב יום שישי ה13 חל בשנה הבאה בפבואר.... מי שלא יודע...

europe1990

New member
דווקא להפך- מה שהפך את המנסרים ל

מםחיד עוד יותר (מלבד שזה מבוסס על מקרה אמיתי-!) זה, אפקט "הקול" בסרט הרעש של המסור, הרעש המצמרר הזה.... הרעש של המכונה האדומה הזאת בהתחלה, הרעש הזוועתי של צרחות הקורבנות... פשוט מזעזע ביותר. דבר שיצר את הסרט למפחיד עוד יותר.

pertal

New member
תאר לך את כל זה על מסך ענק עם פול

ווליום שבאולם יושבות ילדות עם צרחות של חזיר בר...... :) וילדים מניאקים שמנסים להפחיד אותם :) אתם רואים כזה אני זוכר שהלכתי לאני יודע מה עשית.... עם ילדים מהכיתה ואחרי זה הלכנו לילד אחד... אז ילדים הלכו להשתין והתחילו לכתוב לו על המראה עם אודם אני יודע מה עשית בקיץ האחרון (באנגלית מן הסתם) חחח היה מצחיק..... דרך אגב תקראו טוב על אנשים קרועים מחול: הם מעריצים של יום שישי ה13 ובאיזה אתר מעריצים מישהו אמר חחח שהוא משחק לפעמים עם החברים שלו בלילה בחוץ שאחד מהם הוא גייסון והם בורחים וגייסון יכול רק ללכת (הם משחקים עם מסיכה וכל זה) ואם הוא תופס מישהו אז לא יודע מה קורה בדיוק... מישהו שמע על זה?

europe1990

New member
חחחחח- גדול

ולא לא שמעתי על הטימטום הזה- נו בחייך אתה מאמין לשטוית האלה???

europe1990

New member
לא ממש- אבל איך שאתה רוצה

זה פשוט טימטומציה של אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה