חברה מה הגיל הממוצע פה בפורום?

חברה מה הגיל הממוצע פה בפורום?

פשוט ראיתי שדיברתם על התעודות... אגב איך הציונים? ועוד שאלונת - יש פה גם בנים? או שזה פורום בנות?

שושי101

New member
אני...

לא קיבלתי תעודה היום כי הייתי חולה ולא הלכתי לביצפרר ויש פה נראה לי 1-2 בנים והגיל הממוצע ....אממממ אני לא יודעת את הגילאים של כולם ...אני 12 (עוד 103 ימים!) שכל אחד ירשום את הגיל שלו ונחשב אם את רוצה
אגב מה הגיל שלך? ("פושקריובה")

ממממממ

קיבלתי היום תעודה כפי שציינתי בשרשור הקודם , ממוצע 85 הציון הכי גובה 94 הכי נמוך 65 לא משהווו [אני יודעת] צאיך להשתפרר.. אני בת 14 ויש כמה בנים ניראלליי...

מממממממ

אם התחלנו שאלות וזה.. אז השאלה מופנת בגוף נקבה [בנים תענו גם חח] את חושבת שאת : פריקית סטייליסטית פאקצה סנובית אוחצ'ה ערסית רגילה ?

../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

ערסיייייייייםםםם=כבודדדדדדד חחח כפרעליי
ואיזה סוג מוזיקה אתם אווהבים? ומאיפה אתם אוהבים בגדים?

בקשר לבגדים

מאיפה קטיה קונה את הבגדים המזעזעים שלה? לא נראה לי שבכלל מוכרים דברים כאלה... היא גם עבדה לפני זה בבנק ואפילו בחו"ל אז איך בשום מקום לא לימדו אותה להתלבש - נראה קצת מוזר. גם מילקו מזמן יכל להלביש אותו בקולקציית זימאלטו - לפחות מהקולקצייה הנכשלת מבדים סינטטים

white angels

New member
זה כל הייחוד של הדמות..

שהיא גם מכוערת וגם מתלבשת מכוער..כי אם היא הייתה מכוערת אבל מתלבשת יפה אז היא לא הייתה כלכך מיוחדת לא?

white angels

New member
לטינייי../images/Emo99.gif

אבל בזמן האחרון התחלתי לאהוב מוסיקה רוסית יש להם שירים מדהימים

רק שאני אבין....אני עדיין חדשה פה

מדברים פה לא רק על נושאים שקשורים לסדרה?

שושי101

New member
אהה ו"פושקריובה"

תגידי לא מעצבן אותך שתמיד קוראים לך "פושקריובה"? אני מתארת לעצמי שכן......בכל זאת אם כן תגידי לנו איך קוראים לך וספרי לנו קצת על עצמך כי בכל זאת זה נראה קצת מסתורי כזה לקרוא לך תמיד פושקריובה.... בכל זאת לי קוראים שלי (בטוחה שכבר ניחשת...) ו שאר הבנות גם יגידו איך קוראים להם כי ככה נכיר יותר טוב אחד את השני\ה!

../images/Emo214.gifלא רק..../images/Emo13.gif

נושאים שלא קשורים לתכנית, משרשרים לשרשור
, יש סיכום שבועי בפורום וכל מני הפעלות על התכנית/היכרות חברי הפורום

a666blove

New member
אממ...

אני אוהבת ורוד אז אפשר להגיד שאני טיפה פאקאצה חח... אבל אנלא פאקאצה.. רק אוהבת ורוד=)

טוב יאללה איתכם ..

מה זה משנה מה כול אחד .. כול אחד מיוחד בשלו
[ טוב אני שאלתי את זה חח ] וכול אחד לפעמים משהו אחר.... אני יכולה להיות הכי פאקצה בעווולם, אבל תאמת פקצה זה גם מישהי עם פוזה כזאת [לא כמו סנובית] ואניי גםםם ערססייתתתתתתתת..
בת ים-עיר של ערסים

../images/Emo214.gifמיוחדת../images/Emo99.gif

שכחת לציין את האפשרות הזאת
לפעמים אני יכולה להיות הכי פריקית שבעולם ולפעמים הכי פאקצה, אבל אני הכי אוהבת לשלב ורוד ושחור ביחד

למעלה