לא קיבלתי תעודה היום כי הייתי חולה ולא הלכתי לביצפרר ויש פה נראה לי 1-2 בנים והגיל הממוצע ....אממממ אני לא יודעת את הגילאים של כולם ...אני 12 (עוד 103 ימים!) שכל אחד ירשום את הגיל שלו ונחשב אם את רוצה
קיבלתי היום תעודה כפי שציינתי בשרשור הקודם , ממוצע 85 הציון הכי גובה 94 הכי נמוך 65 לא משהווו [אני יודעת] צאיך להשתפרר.. אני בת 14 ויש כמה בנים ניראלליי...
מאיפה קטיה קונה את הבגדים המזעזעים שלה? לא נראה לי שבכלל מוכרים דברים כאלה... היא גם עבדה לפני זה בבנק ואפילו בחו"ל אז איך בשום מקום לא לימדו אותה להתלבש - נראה קצת מוזר. גם מילקו מזמן יכל להלביש אותו בקולקציית זימאלטו - לפחות מהקולקצייה הנכשלת מבדים סינטטים
תגידי לא מעצבן אותך שתמיד קוראים לך "פושקריובה"? אני מתארת לעצמי שכן......בכל זאת אם כן תגידי לנו איך קוראים לך וספרי לנו קצת על עצמך כי בכל זאת זה נראה קצת מסתורי כזה לקרוא לך תמיד פושקריובה.... בכל זאת לי קוראים שלי (בטוחה שכבר ניחשת...) ו שאר הבנות גם יגידו איך קוראים להם כי ככה נכיר יותר טוב אחד את השני\ה!
[ טוב אני שאלתי את זה חח ] וכול אחד לפעמים משהו אחר.... אני יכולה להיות הכי פאקצה בעווולם, אבל תאמת פקצה זה גם מישהי עם פוזה כזאת [לא כמו סנובית] ואניי גםםם ערססייתתתתתתתת..