חברה מה הגיל הממוצע פה בפורום?

white angels

New member
לא שום דבר

אני זו אני
לא פקאצה לא פריקית לא ערסית ולא כלום

panci thet i

New member
לא יודעת אני חושבת שאתם צריכים...

לחשוב לבד כי אם אני יגיד את זה אז תחשבו שאני וואנה בי או משו (למי שלא יודע מה זה, זה מי שרוצה להיות פריקית ואומרת את זה!)

panci thet i

New member
אממ... בקשר למוזיקה! ולבוש

אני מתלבשץ ממש רגיל (ג'ינס,חולצת טישרט) ומוזיקה...אני אוהבת פנקי,רוק,פופ מטקטק ואימו הלהקה האהובהההה עלי הםם.... Panic!at the disco (נכון שברנדון הסולן של הלהקה כשה מושי?)

../images/Emo214.gifלמרות הכל, יש לך אחלה תעודה

[אין לך נכשלים!
] תשמרי על הציונים ותשפרי מה שתוכלי, סומכת עלייך

כן בסדר פחות או יותר../images/Emo13.gif

ומקווה לשפר אני חייבת לשפר ! שנה שעברה היה לי ממוצע 95 [תעודת הצטיינות] ועכשיו ירדתי .. אבל אני אעשה את כול המאמצים שבעולם בשביל לשפר תציונים כמה שאפשר
תוווודה על התמיכה

תווודה מאמי../images/Emo13.gif

נראה אם אני יעמוד בציפיות שלך בסוף השנה חיחיחי
מקווה לא לאכזב אוותך

white angels

New member
סחתיין על התעודה../images/Emo13.gif

דווקא ציונים טובים..ממוצע 85 זה יפה! ואני בטוחה שאת תשתפרי ותהיה לך תעודה יותר טובה
בהצלחה:]

הבנתי שהחברה פה בגילאי תיכון לכל היותר. בת כמה קטיה בסדרה? ואנדרי? וכל השאר? מישהו יודע משהו?

../images/Emo214.gifבבקשה בפעם הבאה תשרשרי ../images/Emo13.gif

כבר פתחת שרשור בנושא של גילאים, אז במקום לפתוח עוד הודעה חדשה תגיבי לאותו השרשור עם השאלה הזאת כדי שהפורום לא יתבלגן
שרשרתי את ההודעה הזאת לשרשור.. ובקשר לשאללה שלך, יש פה לפחות 3 אנשים בשנות העשרים לחייהם
, מגוון הגילאים פה רחב
בקשר לקטיה ואנדרי, או שפנינית יודעת, או שמרינה, או שמישהו אחר

שושי101

New member
אני יודעת רק קטיה..

היא בת 23 ..... ואיו לי מושג מה אם אנדריי...

white angels

New member
צודקת לגבי קטיה../images/Emo13.gif

אכן,היא בת 23.. לגבי אנדריי אני לא יודעתת אבל אני משערת שהוא בסביבות ה-30.. אבל אני כן יודעת בן כמה קוליה למרות שאף אחד לא שאל-הוא בן 25.

desired

New member
לפי מה שאני יודע ! ...

קטיה פושקריבה - נלי אוברובה נולדה ב 14.03.1980 אנדריי ז'דנוב - אנטיפנקו גריגוריי נולד ב 10.10.1974 ויקה - יוליה טקשינה נולדה ב 09.07.1980 רומה - נולד ב 1977

התכוונתי לגיל של הדמויות בסדרה

ולא לגיל של השחקנם, אבל תודה על המידע בכל אופן

למעלה