F Funky Giraffe New member 10/5/07 #20 מממממממממממ פורטרט - פשוט לבחור איתן אולמן - כמעט טוב איזי - הלילה הדג נחש - קמתי בהופעה הדג נחש - המכונה של הגרוב אם יהיו תאריכים בהם זה ישודר זה יהיה פצצה תודה
מממממממממממ פורטרט - פשוט לבחור איתן אולמן - כמעט טוב איזי - הלילה הדג נחש - קמתי בהופעה הדג נחש - המכונה של הגרוב אם יהיו תאריכים בהם זה ישודר זה יהיה פצצה תודה
D dsol New member 10/5/07 #21 פיי מזה ../images/Emo2.gif מאיפה כולם צצו פתאום ?!_../images/Emo189.gif ויותר חשוב ! למה אני לא רואה אתכם יותר פעילים בפורום ?! וזה נהיה טרנד כזה לשים בהודעות ?
פיי מזה ../images/Emo2.gif מאיפה כולם צצו פתאום ?!_../images/Emo189.gif ויותר חשוב ! למה אני לא רואה אתכם יותר פעילים בפורום ?! וזה נהיה טרנד כזה לשים בהודעות ?
F Funky Giraffe New member 10/5/07 #23 הם בטח פירסמו בפורומי המעריצים להביא את כולם שיפעילו לחץ ככה זה, גרופי לאב. יאללה יאללה, עוד כמה חודשים ייצא קליפ ראשון בעזרת השף לפאנק יו, אני רוצה לראות את כולם משרשרים !
הם בטח פירסמו בפורומי המעריצים להביא את כולם שיפעילו לחץ ככה זה, גרופי לאב. יאללה יאללה, עוד כמה חודשים ייצא קליפ ראשון בעזרת השף לפאנק יו, אני רוצה לראות את כולם משרשרים !
H hilagilady New member 14/5/07 #31 תודה רבה לכולם... אתם מוזמנים לעקוב אחרי הפורום, ושתדל מאד לשבץ את הקליפים שבקשתם בתוכניות הבאות, שעליהן אעדכן כן.
תודה רבה לכולם... אתם מוזמנים לעקוב אחרי הפורום, ושתדל מאד לשבץ את הקליפים שבקשתם בתוכניות הבאות, שעליהן אעדכן כן.