ווווווואאאאאאאייייייי...!!!
שיואו זה היה אחד המערכונים הכי טובים שראיתי! (ולא בהכרח בגלל שזה דויד... אולי בעצם כן, כי כל מה שקשור בו מעניין)... כשהתחילה התכנית ידעתי (וגם ענבל ניחשה לפי מה שהיא מדווחת) שיסתלבטו על דויד איכשהו, אבל לא תיארתי לעצמי שבצורה כזאת...! למי שלא ראה - דיברו על האמנים שביקרו במקלטים והופיעו מול ילדי הצפון, וכמובן שהכי ראוי היה להתעסק בו היה דויד שעשה מהפכה בשבועות האחרונים... דבר ראשון - החיקוי עצמו היה מעולה!!!! איך אסי חיקה את תנועות הגוף של דויד - התנועות, הרקיעות עם הרגל, הדפיקות וההתחרעויות על הגיטרה - יצא ענק!!! וגם העיצוב החיצוני - הרווח בין השיניים, הלבוש השחור המפורסם... רק חבל שלא השקיעו קצת יותר בגיטרה... הכי נקרעתי מהירידה על האישה שאיתי, עם "הכלבים, המשחקים, ה******, (ועכשיו המשיכו עם דברים מהסגנון של האחרון) ה*****, ה****, ה****..." אהבתי איך שאסי עשה את הקטע שהוא כאילו מסיים כזה בקטע דרמטי, שותק קצת, ואז ממשיך חלש ואז מתחזק ואז מתחרע בצורה מטורפת ואז שוב נרגע... ואז את "מתחת לשמיים...", וגם איך שעשו את הרומבה... קיצר היה פשוט ענק ולא הפסקתי לצחוק כל התכנית, והרוב לא בגלל שאר המערכונים, וחיכיתי שימשיכו את המערכון ויעשו לו המשכים קצרים ואמורים להיות מתישים אבל מצחיקים כמו שהם עושים תמיד - וזה באמת מה שהם עשו - לפני הפירסומות, ובסוף התכנית... דבר אחד שלא אהבתי זה כשבסוף התכנית כששוב הראו את דויד כשהוא כבר לבד במקלט והוא המשיך עם ה"יהיה טוב..." אז הוא אמר כזה באמצע "באמא שלי", וזה היה קצת לא מכבד את זכרה של שרונה ז"ל... אבל בסה"כ היה ממש קורע ואני אחפש תכף אולי באתר של קשת את המערכונים (בטוח יהיו) ואני אשים פה קישור למערכון עם דויד, כדי שגם מי שלא צפה יוכל לראות וגם כדי שמי שצפה יוכל להנות שוב... ואל תשכחו להזכיר את זה לדויד במצדה בסוכות **שתהיה אמן** עד כאן החדשות מקול ישראל