חברה , מי רואה ארץ נהדרת?

handlessman

New member
יואו בדיוק באתי לפתוח על נושא...

ואז ראיתי שאת כבר כתבת... אני אכתוב סיקור קצר על זה כשתיגמר ארץ נהדרת...

romens

New member
היה קורע!

היה מצחיק חח והפעם עשו אותו דומה..........

handlessman

New member
הגבת לפני, שוב...

אבל שלי "טיפה" יותר מקיף... יאללה הלכתי לחפש קישור לפרק

handlessman

New member
ווווווואאאאאאאייייייי...!!!

שיואו זה היה אחד המערכונים הכי טובים שראיתי! (ולא בהכרח בגלל שזה דויד... אולי בעצם כן, כי כל מה שקשור בו מעניין)... כשהתחילה התכנית ידעתי (וגם ענבל ניחשה לפי מה שהיא מדווחת) שיסתלבטו על דויד איכשהו, אבל לא תיארתי לעצמי שבצורה כזאת...! למי שלא ראה - דיברו על האמנים שביקרו במקלטים והופיעו מול ילדי הצפון, וכמובן שהכי ראוי היה להתעסק בו היה דויד שעשה מהפכה בשבועות האחרונים... דבר ראשון - החיקוי עצמו היה מעולה!!!! איך אסי חיקה את תנועות הגוף של דויד - התנועות, הרקיעות עם הרגל, הדפיקות וההתחרעויות על הגיטרה - יצא ענק!!! וגם העיצוב החיצוני - הרווח בין השיניים, הלבוש השחור המפורסם... רק חבל שלא השקיעו קצת יותר בגיטרה... הכי נקרעתי מהירידה על האישה שאיתי, עם "הכלבים, המשחקים, ה******, (ועכשיו המשיכו עם דברים מהסגנון של האחרון) ה*****, ה****, ה****..." אהבתי איך שאסי עשה את הקטע שהוא כאילו מסיים כזה בקטע דרמטי, שותק קצת, ואז ממשיך חלש ואז מתחזק ואז מתחרע בצורה מטורפת ואז שוב נרגע... ואז את "מתחת לשמיים...", וגם איך שעשו את הרומבה... קיצר היה פשוט ענק ולא הפסקתי לצחוק כל התכנית, והרוב לא בגלל שאר המערכונים, וחיכיתי שימשיכו את המערכון ויעשו לו המשכים קצרים ואמורים להיות מתישים אבל מצחיקים כמו שהם עושים תמיד - וזה באמת מה שהם עשו - לפני הפירסומות, ובסוף התכנית... דבר אחד שלא אהבתי זה כשבסוף התכנית כששוב הראו את דויד כשהוא כבר לבד במקלט והוא המשיך עם ה"יהיה טוב..." אז הוא אמר כזה באמצע "באמא שלי", וזה היה קצת לא מכבד את זכרה של שרונה ז"ל... אבל בסה"כ היה ממש קורע ואני אחפש תכף אולי באתר של קשת את המערכונים (בטוח יהיו) ואני אשים פה קישור למערכון עם דויד, כדי שגם מי שלא צפה יוכל לראות וגם כדי שמי שצפה יוכל להנות שוב... ואל תשכחו להזכיר את זה לדויד במצדה בסוכות **שתהיה אמן** עד כאן החדשות מקול ישראל

handlessman

New member
מנסה להקפיץ למעלה...

כדי שהשרשור הזה יהיה במרכז העניינים...

glitter8

New member
ענק!!! ענק!!! צחקתי עד ש...

כאבה לי הבטן.... הכי הרס הקטע עם..הזיונים, החירמונים...הנשיקות בתחת....חחח...כן, כן, עמריקי, מותר לכתוב הכל.... ומה הכי קטע?? שהוא בכלל מופיע (בחונטוס) ולא יודע שכל המדינה צוחקת עליו.... בקיצור הוא הפך להיות הבדיחה הרשמית של המלחמה הזו... יאללה עמריקי, תשים קישור... ומה עם החתימה ממצדה??

handlessman

New member
אוקי מעכשיו אני ארשה לעצמי...

לכתוב דברים כאלה, בתנאי שלמנהלתנו היקרה לא תהיה בעיה עם זה, הרי יש פה ילדים קטנים... לדעתי כל אדם שצוחקים עליו חייבים ליצור איתו קשר ולבקש רשות... כי בעיקרון עם יורדים ככה על אדם מפורסם בפומבי וזה בניגוד לרצונו הוא יכול בלי בעיה לתבוע אותם... אבל אני לא מניח שהוא יעשה את זה, אחרי הכל הכל באמת בשביל הצחוק... הרבה צחוק... והרי - ווקשע... הקישור המיוחל...! תהנו! והחתימה ממצדה בהודעה אחרת

handlessman

New member
חבל שלא רואים שם הכל...

הראו רק את המערכון הראשון והארוך שהיה, לא הראו את הקטע הקצר הנוסף שהיה לפני הפרסומות שבו מסתלבטים על האישה שאיתי (ענבל תתן לנו סיקור מורחב על הקטע הזה ממה שהיא זוכרת, אני כבר כתבתי מספיק) ואת הקטע בסוף כשכבר היו כתוביות שהוא אמר "באמא שלי"... אולי אני אשלח מייל לקשת שיפיצו גם את הקטעים האלה, ואם יהיו אז אני כמובן אדאג לשים קישור.

glitter8

New member
יש שם פורום של ארץ נהדרת

נכנסתי והגבתי שם.. אתם מוזמנים

handlessman

New member
קטע נוסף מהאתר של קשת...

מאוסף הקטעים של מאחורי הקלעים שלהם - אחד הקטעים העיקריים של מאחורי הקלעים של התכנית האחרונה, שבמהלך כל הקטע שומעים את השיר יהיה טוב בביצוע אמיתי של דויד, ולא חיקוי! לא בטוח באיזו גירסה זאת, בגלל שבדרך כלל מזהים את הגירסה לפי הפתיחה, ומשום מה... בפס קול שמשמיעים, הפתיחה של יהיה טוב נשמעת כמו הפתיחה של מתחת לשמיים (?!) ואם תשימו לב, תראו שמתישהו במהלך הסרטון רואים את הדף של המילים שאסי צריך לשיר כשהוא מחקה את דויד, ובנוסף למילים רשום פה ושם רשום "דופק על הגיטרה", ו"טה טאט" וכל מיני דברים שהוא צריך לעשות כדי לחקות את היציאות של דויד... זה מופיע רק לזמן קצר אבל אני אנסה לזהות כמה שיותר ממה שכתוב שם ואני אכתוב את זה פה... חוצמזה הנה הסרטון! ומה שהצלחתי לראות שהיה רשום בדף: "הו הלילה איתך אני נשאר... (מצביע על אילנה, היא מאושרת, דופק על הגיטרה) טרה, טה טה טה טה טאט! ויהיה טוב... כולם (שמחים) יהיה טוב, כן ברוזה: ...לפעמים אני נשבר, אז הלילה הו הלילה איתכם אני נשאר. ויהיה טוב יהיה טוב, כן לפעמים אני נשבר (דופק על הגיטרה) אקא דה דידו! אז הלילה הו הלילה נהריה, איתך אני נשאר. ויהיה טוב, יהיה טוב כן... עבר זמן, חלק מיושבי המקלט קצת רדומים, יעקב ואילנה (לא רואים את ההמשך פה) ברוזה עדיין מלא אנרגיות." זהו אחרי זה לא רואים יותר... מקווה שסיפקתי את הסחורה.

handlessman

New member
תמיד המשיח בא לתקן בשלב כלשהו...

הו אני מתנצל שלא השתמשתי במונחים המקצועיים! אנא סלחי לי! אני מבקש מחילה! וגם רונן מבקש מחילה חדשה כי הרסו לו אותה! (וואי כמה אפשר לצחוק על אסוציאציות שקשורות לתולעת ואדמה!)

YulaShpil

New member
תרשה לי לחלוק עליך קצת

זו תוכנית סאטירה. אני לא חושבת שבתור תוכנית שכזו הם צריכים לבקש רשות על כל דבר שהם כותבים, כי הכל נעשה בתחום הטעם הטוב (בכל זאת, הם צריכים להיות מסוגלים לעלות עם זה לשידור), והכל נעשה מתוך הומור ורצון להצחיק ולעשות טוב לאנשים. כל אלה שחיקו אותם בתכנית, שיצא לי לשמוע אותם מגיבים אח"כ בתקשורת, קיבלו את החיקוי שלהם באהבה וברוח טובה. אני לא רואה עם זה בעיה, ואני גם לא חושבת שניתן להגיד שהם "יורדים" על האנשים אותם הם מחקים. תחשוב על זה, איך הם יוכלו לעשות תכנית טובה, אם כל סלב ידע מראש מה כותבים עליו, ויתבקש לאשר את זה?

חחחחח שכחת....

חחחח שכחת הנשיכות בפיטמות.....חח.. היה ענק....כל כך מצחיק.... ועמרי ..שכחת את התיפופים על הגיטרה...שעליהם גם צחקו!... היו לי כבר דמעות בעיניים..... ממש ממש כל הכבוד להם.... חיקוי מעולה... וזה באמת הקטע שעשה את כל התכנית... חחחחחחח עשה לי את הסופש... המשך שבת שלום לכווולם... יהיה טוב....

handlessman

New member
אכן היה קורע...

הכללתי את התיפופים על הגיטרה וכל שאר היציאות במילה "התחרעויות"... חחח נכון באמת שכחה את הנשיכות... חבל שאין את זה באתר של קשת... באמת כדאי שאני אשלח להם מייל

למעלה